- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #104.501
Canım nasılsın bebişin nasıl
Blw nasıl gidiyor ben bayadır girmiyorum buraya
Merhaba tatlis evet yoksun bayadir... blw kesintiye ugradi tatilde,eve geldik geleli de tam anlamiyla donemedim ama sorunsuz ilerliyorz cok sukur. Bizm menulerden uydurup vermeye basladm,bikac kez de bizm yedigimiz sekilde pilav verdim hatta,yogurtla guzel yiyor. Sizde durumlar nasil:) insallah hup hupp yiyordur bebisko:)
Istiyorlar artik:) yesinler yavas yavas. Blwye aliskinlar ama klasik yontem akillarini karistirmadi bu guzel bence,dis donemlerinde zaten yanimiza yatmalar da cabasi:)Bende Blw+klasik devam ediyorum diş çıkarma döneminde yaklaşık bir ay lokma koymadı ağzına yeni yeni düzeliyor şükür
Bende artık ne bulursam vermeye başladım :) tuz şeker ve bal hariç herşeyden veriyorum
Istiyorlar artik:) yesinler yavas yavas. Blwye aliskinlar ama klasik yontem akillarini karistirmadi bu guzel bence,dis donemlerinde zaten yanimiza yatmalar da cabasi:)
Böyle böyle büyüyecekler ama uykusuzluk en zoru gece kalkmaları bitse bi gittikçe azalacağına artıyor :)
Her beslenme seansimiz en kısa 40 dk.
Ağzını bir kitlediyse tobe acmiyor.
Normalde 1 yumurta sarisini bitirirdi.
Bugün keyfi yok sanırım.
Minyonuz biz.
Kilomuz 7.200 gibi... ...boy da en son 69du 2 ay önce.
Gündüz uyku diye ölüyorum oğlanı uyutunca da zamanım bana kaldı düşüncesiyle sanırım uyuyamıyorum
Sonra gece uykusuz kaldığım için gündüz yine uykusuzluktan ölüyorum..
Böyle de bir kısır döngü içerisindeyim
Iyi canim biraz sagol. Hala regl olmadi. Dahiliyeye gidecek kani icin inşallah. Biraz sor surec yine bizi bekliyor yani.
Kacgundur her aksam bikac damla akiyor gozlerimden. Ne zaman buyudu de cocuk oldu,yanimda yatiyor donup bana sariliyor,kokumu icine cekerek uyuyor. Bense ona dokunarak dualar sukurler ediyorum. Artik kis geldi giysileri de kalin kalin,tam boyle koca erkek gibi oldu gozume,bebeklikten cikti gitti. Agzimi da oynattigimi gormesin ,emekleye emekleye gelip kucagima oturuyor agzini sapirdatiyor hani banaa der gibi hareketler,sesler cikartiyor. Tavsan dislim benim. Allah bebeklerimize saglik sihhat huzur versin
Okurken ağzım sulandi pitibirickm
Kız biricik, yaptım turşuyu bugün valla, attım dibine bir avuç nohut, inşallah dediğin gibi kütür kütür olacak.
Şöyle bir adam akıllı yağmur yağdı mı, bir rüzgar uğuldadı mı dışarıda, bu turşu ne tatlı olur yemeğin yanına, oy oy oy
Peki bu bendeki iştahı ne yapıcaz
Canım ne güzel anlqtmissin ben de her gün eşime diyorum daha dun hastaneden çıktık kanepede uyurdu kokusu odayi sarardi mis kokardı en çok kokusunu ozleyecem sanirim o bebek kokusunun tarifi yokKacgundur her aksam bikac damla akiyor gozlerimden. Ne zaman buyudu de cocuk oldu,yanimda yatiyor donup bana sariliyor,kokumu icine cekerek uyuyor. Bense ona dokunarak dualar sukurler ediyorum. Artik kis geldi giysileri de kalin kalin,tam boyle koca erkek gibi oldu gozume,bebeklikten cikti gitti. Agzimi da oynattigimi gormesin ,emekleye emekleye gelip kucagima oturuyor agzini sapirdatiyor hani banaa der gibi hareketler,sesler cikartiyor. Tavsan dislim benim. Allah bebeklerimize saglik sihhat huzur versin
Ben ankara cubukluyum kızlar turşuyu çok güzel yaparız her çeşitOkurken ağzım sulandi piti
Bizimde ayni cnm ben cok takmiyorum suay da su olur. Dr muayene ediyor zaten. Bizdede ayni kelimeler acikinca hamm diye agliyor. Gel diyo bide.kızlar günaydın...dün akşam nette 9. ay bebek gelişimini okudum, bu ayda bebekler anne baba gibi kelimeleri bilinçli söyler yazıyordu..benimki henüz dadada yayaya giigiiii gagaga gibi şeyler söylüyor...jestler mimikler nasıl,,sadec alkış ve çak yaptırabildim daha...bebekleriniz ne durumda...BENDE CAN SIKINTISI BİTMEZ !!!!
Ah o ağız kitleme yok mu, deli oluyorum. Küçücük poposuyla o ne inattır öyle ya
Merak etme, aynı psikopat haller bende de var, yalnız değilsin
Geçmiş olsun canım, Allah sağlıkla sınamasın hiçbirimizi
Ooooy Cisrik, öyle güzel anlatmışsın ki, duygularıma, gözümde dolan, burnumu sızlatan yaşlara tercüman olmuşsun.
kızlar günaydın...dün akşam nette 9. ay bebek gelişimini okudum, bu ayda bebekler anne baba gibi kelimeleri bilinçli söyler yazıyordu..benimki henüz dadada yayaya giigiiii gagaga gibi şeyler söylüyor...jestler mimikler nasıl,,sadec alkış ve çak yaptırabildim daha...bebekleriniz ne durumda...BENDE CAN SIKINTISI BİTMEZ !!!!
Kacgundur her aksam bikac damla akiyor gozlerimden. Ne zaman buyudu de cocuk oldu,yanimda yatiyor donup bana sariliyor,kokumu icine cekerek uyuyor. Bense ona dokunarak dualar sukurler ediyorum. Artik kis geldi giysileri de kalin kalin,tam boyle koca erkek gibi oldu gozume,bebeklikten cikti gitti. Agzimi da oynattigimi gormesin ,emekleye emekleye gelip kucagima oturuyor agzini sapirdatiyor hani banaa der gibi hareketler,sesler cikartiyor. Tavsan dislim benim. Allah bebeklerimize saglik sihhat huzur versin
Ben de heyecanla tursularimi acicagim günü bekliyorum.birickm
Kız biricik, yaptım turşuyu bugün valla, attım dibine bir avuç nohut, inşallah dediğin gibi kütür kütür olacak.
Şöyle bir adam akıllı yağmur yağdı mı, bir rüzgar uğuldadı mı dışarıda, bu turşu ne tatlı olur yemeğin yanına, oy oy oy
Peki bu bendeki iştahı ne yapıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?