- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #105.161
Hem de tam aboooo![]()
Test yapsana bir hafta olmus. Yakinda eczane varmiHem de tam aboooo![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem de tam aboooo![]()
Test yapsana bir hafta olmus. Yakinda eczane varmiHem de tam aboooo![]()
ne güzel işte.üzüldüğün şeye bak ozo ..ikisi birlikte büyürlerBenim oglusuma kardes gelio galiba![]()
Bi kere bende bagrmsti yataga firlatmstm cocugu hattaCisriiikk başka yerler neyse de memiş bu beee
Kız önce hafiften ısırır gibi yaptı ben de şaşırdım güldüm işte bu büyük bi hataydı bence. Ben gülünce bizimki kahkaha atmaya başladı eğlencelik bişi sandı onu. Uyuyacağı zaman altını değiştirip tulumunu giydirene kadar yırtındı memeyi de alınca o hırsla bir ısırdı ben de çığlık attım bu sefer korktu ağladı. Veriyorum ısırıyo çekiyorum zır zır. Zor sakinleşti emdi de uyudu şükür.
Tabiki ama insanin fikri degisiyo iste duyunca hemen kafa karışıklığıbebek bu yapıyla alakalı bişi sonucta. alakası oldugunu düşünmüyorum yürütecle
Bsnde sasrdm valla yemiyo hix bisey o kadar sey yapyrm hepsi cop yazik gunah yaa sabah kahvaltida bisey yemiyo genelde oglende 4 5 kasik yogurt 4 5 kasik corba aksamda yaptigim yemekten vermeye calsyrm yine biraz corba yatarkende kasik mamaso bi onu guzel yiyo masallah diyimde onuda birakir simdi buCanım uyku bizim de sıkıntı o kadar sik uyanıyor ki sayamiyorum iki saat uyusa gece sukrediyirum artik alistim bu duruma dış falan degil huy yaptı sağlıklari yerinde olsun da geçer bugünlerde beğenmediği birşey olunca tukuruyir ya dun yoğurt verdim tukurdu çorba verdim tukurdu kabak da ayni ne yedirecegimi şaşırdım ya beğenmiyor biseyi![]()
Benim oglusuma kardes gelio galiba![]()
şurda az bir zaman kaldı canım..az daha dayan..aldırmıcam sana o yürüteciTabiki ama insanin fikri degisiyo iste duyunca hemen kafa karışıklığı
Bu aralar bende asiri derecede ikinci cocuk istegi var yaa nerden geldi bu istek anlamiyorm gitsin cabukOlursa 2 . Cocuk
Bsnde sasrdm valla yemiyo hix bisey o kadar sey yapyrm hepsi cop yazik gunah yaa sabah kahvaltida bisey yemiyo genelde oglende 4 5 kasik yogurt 4 5 kasik corba aksamda yaptigim yemekten vermeye calsyrm yine biraz corba yatarkende kasik mamaso bi onu guzel yiyo masallah diyimde onuda birakir simdi bu
Almam zatrn canim ne kadar bincek sanki aartk kalsn ondads skilir benim canavar ortaligi yikaarşurda az bir zaman kaldı canım..az daha dayan..aldırmıcam sana o yürüteci![]()
Biz de bu ay tehlikeli sularda yuzduk haha durduk durduk yani tek seferdeBu aralar bende asiri derecede ikinci cocuk istegi var yaa nerden geldi bu istek anlamiyorm gitsin cabuk![]()
Hic blmyrm canim tukendim valla artk yap yap dok 3 bucuk ay oldu ek gidaya geceli 4 5 gun anca guzrl yemistir yemiyo yaa blwlyi tamamen biraktm zaten saadecr eline oyalansn diye veryrm ondada arada bi yiyoBi ara guzel yiyordu ne oldu cnm? Dis yuzunden mi ?![]()
Ya bende bakamam yetisemem ama yenidogan bebek istyrm resmen neyse yarn gorumcem dogm yapcak onunkini severimBiz de bu ay tehlikeli sularda yuzduk haha durduk durduk yani tek seferdehayrolsn aman ben istemiyorumm daha,buna zor yetisiyorm diye
![]()
Cok merak edyrm o kaadar sey yapiyosn ne kadsr yiyo mesela benimki. 4 5 kasigi geciremedi deaynen. geçen muhallebı verdım yemedıaman yesin de ne ısterse ıstesın napim artık
Ben yaptırmadımArkadaslar merhaba.9 ay asisini yaptrdinz mi.ben cok tedrgin oldum.bu aya kadar butun asilarni yaptrdim ihmal etmedim.bu kzamk asisinda baya korkutyular beni.doktorumz ben kendi cocuklarma yaptrdim sen bilirsin dedi ama yinede sizlere sormak istedim.
Burda yaptiranda var yaptirmayanda . Kafan iyice karisirArkadaslar merhaba.9 ay asisini yaptrdinz mi.ben cok tedrgin oldum.bu aya kadar butun asilarni yaptrdim ihmal etmedim.bu kzamk asisinda baya korkutyular beni.doktorumz ben kendi cocuklarma yaptrdim sen bilirsin dedi ama yinede sizlere sormak istedim.
Istel varsa ne guzel iste bende olursa uzulmem ama korku var yogun derecedeBu aralar bende asiri derecede ikinci cocuk istegi var yaa nerden geldi bu istek anlamiyorm gitsin cabuk![]()
Insallah canim hemen eddrimHadi hayirlisi,gonlune gore olsun haber et bze
Hayırlısı olsun canım bende merak ettim ocak annelerinin ilk hamilesi sen mi olacaksın bakalımInsallah canim hemen eddrim