2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gazda olabilir cnm bizde bile gaz oluyor. 3 ay gecti birsey olmaz artik diye dusunmeyin. Oglumdada gaz oluyor. Kac aylik ben yemeklerine kimyon koyuyorum . Diste olabilir tabii belli olmuyor. Ayagini sicak tut gecede dis jeli suruyorum artik hangisi oldugunu kestiremedigim icin. Benim oglum dogdugundan beri uykusu az. Sadece gece inliyor o zamsn yapiyorum bunlari. Gece emzirme yada devam sutu veriyor musun

Gecmis olsun canim ya.

aynı durum bizde de var canım..kabus gibi gidiyo geri geliyo..nedenini dişe bağlıyorum ben..

Biz aynı şeyleri yaşadık.diştendi

Geçmşş olsun eymentaa
Merak ediyodum seni
İyileşmiş çok şükür

yaş 37 mi? hey maşşallah :=)
Zaman 30'dan sonra yokuş aşağı akıyor sanki...

Bende de var ilerki yaslarda gene geliyo demekki
Bende hep vardı canım ama babamin vefatıyla belki artmıştır.

Gec evlendim zaten bir tane cocuk istiyordum oda birsene gec geldi. Hayirlisi herseyin.

Ben de 29 da evlendim 30 da babam vefat etti. 31 de 2 düşük yaşadım. 32de ilk kez anne oldum. 34de 2.yi istedik, o da 36 biterken geldi...

Canım ben o mesaja cevap verirken senin mesajını görmemiştim bile alinmana üzüldüm kasttettigim sen değilsin
Canım birickm sana alinmadim, uzulmene gerek yok. Senin mesajından sonra kendimi sorguladim, ben bu paylaşımı neden yaptım diye. Acaba gerçekten bilmislik taslamak için mi yoksa gelecek minik yavru için mi?... Sanirim iki kayıp yasadigimdan onun bu üzüntüyü yaşamasını istemedigimden öğrendiğimi paylaştım.

Zor zamanlar gecirmissin. Allah sabır ve ferahlik versin. Allah cocuklarina uzun guzel ömürler versin.

kızlar içi kürklü bot alıcam 24 çok mu buyuk olur sızce? 2 cm içi
Benim oglanin ayagi buyuk 21-22 giyiyor kislik coraplarla biraz buyuk oluyor . Biraz buyuk olmasi iyi.2 cm ic kurku olsada 22 yemi dusuyif nosu yone 24 olur. İnternetten atakkabi sıkıntı. Bide numara numarayi tutmuyor. Bi magazada dene bence. Olmadi degistirirsin

Sağol canim.
Hepimize...
Ama dilerim bir sürprizle senin yavruna da kardeş gelsin :)
Hayirlisi herseyin ama yok istemiyorum gercekten. Oncedende hep bir evlatti istegim. Zaten hapla korunuyorum imkansiz. İşi saglama aldim. Allah isteye nasip etsin. İyi bakabilecek olana nasip etsin

Kizlar dun emziricem sonuna kadar falan diyodum öz güven tavandi ama bugun korkmaya basladim sanirim yavas yavas kesicem yavrumun dilinin ustu sapsari var mi bir fikri olan

Ben de bebek 14aylikken falan ikincyi dusunuyrm insallah. Guzel yas gibi geliyor,nasil bi dneeyimdi o yasta :)

ev botumuz var 22-23 no gayet ıyı oluyor. ne kadar şanslı biriyim ki yakınmısız satan kişiyle
evın oraya gelecek denıycem
allahım bu şanslı halımı başka işlerde de istiyorum

Bebeğinin ayakları büyük mu canım. Benim büyük kızım geçen kis 24 numara giyiyordu 4 yasindayken.
19 ya da 20 numara uygun olmaz mi acaba?
ayak ölçüsü 13 cm
24 no bot 17 cm, 2 cm içinin kürk payı. gerıye 15 cm kalıyor
ayakkabılarda en az 1-2 cm bosluk olması lazımmıs. dedıgım gibi şanslıyım çünkü ayagıma gelıcek denıycem :=)

yerınde saymıyorsa boya takma, genetık de olabilir. biz 10 aylıgız 75 cm benımkı
48 cm dogmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…