- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #105.381
yediği bi şeyden olabilir. hamılelık takvımı yapsanaKizlar dun emziricem sonuna kadar falan diyodum öz güven tavandi ama bugun korkmaya basladim sanirim yavas yavas kesicem yavrumun dilinin ustu sapsari var mi bir fikri olan
Maşallah kızlar ikinciler düşünülmeye başlanmış bende iki yaşına gelince düşünüyorum 24 ay emzirmek istiyorum tabi emerseaynen bende o sekılde düşünüyorum .
senin ilk degıldi dimi?Maşallah kızlar ikinciler düşünülmeye başlanmış bende iki yaşına gelince düşünüyorum 24 ay emzirmek istiyorum tabi emersesonra bebis doğana kadar 3 yaşına girer bende o arada biraz calisirim sonra tekrar iki yıl ücretsiz alaçam bakalım kısmet Rabbim nasip ederse inşallah hayaller boyle
Rabbim hayirlisini versin. Aslında çok güzel ikisi bir arada buyuyo. Ama benim büyük doğduğu günden beri çok zor bir çocuktu. Hala da öyle küçükten fazla o beni yoruyor hala. Hatta eşim bazen diyo ki iyiki ikinci olmuş büyük zaten hala canımızı cikariyo, arada küçük de buyuyo....Ben de bebek 14aylikken falan ikincyi dusunuyrm insallah. Guzel yas gibi geliyor,nasil bi dneeyimdi o yasta :)
Uzun zamandır olcmemistik. Ben 163 eşim 176yerınde saymıyorsa boya takma, genetık de olabilir. biz 10 aylıgız 75 cm benımkı
48 cm dogmustu
Benim ilk canım bir tane daha düşünüyorum kısmet olursasenin ilk degıldi dimi?
Canım sen ogretmendin değil mi izni nasıl yaptın başlamadan ayrıldım mi tekrar bir de yarim günü hic araştırdın mi canım ben düşünüyorum ama net bilgi bulamıyorum biz yararlanabiliyirmuyuzRabbim hayirlisini versin. Aslında çok güzel ikisi bir arada buyuyo. Ama benim büyük doğduğu günden beri çok zor bir çocuktu. Hala da öyle küçükten fazla o beni yoruyor hala. Hatta eşim bazen diyo ki iyiki ikinci olmuş büyük zaten hala canımızı cikariyo, arada küçük de buyuyo....
Demem o ki büyük çok sıkıntılı olmayınca ikinci harika oluyo . En azından beni bir iki yıl sonra rahat edecm fikri teskin ediyo
Uzun zamandır olcmemistik. Ben 163 eşim 176
Bakalım diğer ay kaç olacak
Hahailknur yeter gari ,bebeğin zayıf değil,boyuda kilosu da mükemmel maşallah..
Canım fazla ağır olmaması da önemli...kızlar içi kürklü bot alıcam 24 çok mu buyuk olur sızce? 2 cm içi
Evet canım ogretmenm . Doğum iznin bitince raporlarla kendimi seminere attım. Seminere de gidip 8 aylık ücretsiz izin başlattım. Bitince bir tane daha baslaticam. Bu izin zaten iki parça şeklinde aliniymus. Önemli olan aldığın parçalardan birinin bir yılı geçmemesi. Eğer geçerse il emrine aliniyosun.Canım sen ogretmendin değil mi izni nasıl yaptın başlamadan ayrıldım mi tekrar bir de yarim günü hic araştırdın mi canım ben düşünüyorum ama net bilgi bulamıyorum biz yararlanabiliyirmuyuz
Ya hayirrrryediği bi şeyden olabilir. hamılelık takvımı yapsana
Canım keşke öğretmen olsaydım ama değilim memurum yarım gun çalışmada 2.5 gün çalışılabiliyormuş bu da çok iyi çünkü benim isim eve çok uzak bakalım hayırlısı ben rapor almadan direk 24 ay ücretsiz izin aldımEvet canım ogretmenm . Doğum iznin bitince raporlarla kendimi seminere attım. Seminere de gidip 8 aylık ücretsiz izin başlattım. Bitince bir tane daha baslaticam. Bu izin zaten iki parça şeklinde aliniymus. Önemli olan aldığın parçalardan birinin bir yılı geçmemesi. Eğer geçerse il emrine aliniyosun.
Su yarım gün meselesini pek araştırmadm. Ama eğer branş ogretmeniysen işin biraz daha kolay. İdaren de iyi bir idareyse bütün derslerini öğleden önceye koyarlar. Bi de en fazla 21 saate girme zorunluluğu var branşta . Hele benim gibi branş arkadaşın fazlaysa sadece maaş karşılığı(15saat) da alabilirsin.Tabi ohal durumu bunu etiler mi bilmiyrm. Yani herşey birazcık da idareye bağlı
bak bak nasılda naz yapıyorYa hayirrrr
ben nıye 2 dıye hatırlıyorum? dogum gününden bahsetmıstın hani, kv eltıninkine bakıyorduBenim ilk canım bir tane daha düşünüyorum kısmet olursa
Biri beni durdursun!!
Hiç abartısız 20 tane minik kurabiye yedim
Napıcam ben bu iştahla
Yok canım yanlış kişi o ben değilimben nıye 2 dıye hatırlıyorum? dogum gününden bahsetmıstın hani, kv eltıninkine bakıyordu
seni kek kurabiye yapmak için cagırdı. senın cocuk aglaya aglaya eve döndü? yoksa sen degıl mıydın oee aglaya aglaya evın yolunu tutan cocuk kımındı
Aynen beni de kilolqr kaldı ya 78 kiloyum patlayacam kilodan yakında canım çok sıkılıyor kıyafet hic almiyirum iştah çok açık herkes çok zayıf ya kendimi tutamıyorum ne olacak bilmiyorumBiri beni durdursun!!
Hiç abartısız 20 tane minik kurabiye yedim
Napıcam ben bu iştahla
Bendim o surben nıye 2 dıye hatırlıyorum? dogum gününden bahsetmıstın hani, kv eltıninkine bakıyordu
seni kek kurabiye yapmak için cagırdı. senın cocuk aglaya aglaya eve döndü? yoksa sen degıl mıydın oee aglaya aglaya evın yolunu tutan cocuk kımındı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?