2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Baska d vit kullandin mi o zaman kac cm uzadi. Carlson kullanali kac cm uzadi kiyaslama yapabilirsin ayniysa sorun yok.

Haha ay hic gulecegim yoktu kv felan zyfladi dedikce kafama girdi valla napiyim
benim annemde dedi zayıf bu çocuk diye moralimi bozdu..geçen gün kontrole gittik doktor kilosu boyu çok güzel dedi ,dedim annem böyle böyle diyo,dedi gelsin ben kalkıimde o otursun

Naz degil yaa hala alisamama benim ki =)
Hadi hayirli olsun canim bizimkide satiliyo gecici olarak bi eve tasinicaz asil evimize tasinmamiz nasip olursa dogum zamanina denk geliyo =) sloganimiz her evde bir cocuk =) =) =)
Slogan süpermiş. Ben ucuza gittim o zaman: her çocuğa bir telefon :)))

qıaz çökme sakın,bebeğimizi etkilersin..her şey güzel olacak,her şey güzel olacak..
Elimde degil nasil yaticaz bi yere nasil gidicez o kdara ileriyi dusunmesem bebegimi bi sure sonra nasil kucagima alicam nasil memeden kesicem kafamda hep bunlar ve fazlasi var bide sezeryanliyim iki gece hastanede kalinca yavrum ne olcak ben ondan nasil ayrilcam

Aynen beni de kilolqr kaldı ya 78 kiloyum patlayacam kilodan yakında canım çok sıkılıyor kıyafet hic almiyirum iştah çok açık herkes çok zayıf ya kendimi tutamıyorum ne olacak bilmiyorum
Valla herkes çok zayıf
Kıskanıyorum ve sinir oluyorum
70 kiloyum 61 le hamile kaldım
Doğum gününde şişman olucam bu gidişle
Anne kız kombin yaparız diyodum
Olmıycak bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…