- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #105.401
Baska d vit kullandin mi o zaman kac cm uzadi. Carlson kullanali kac cm uzadi kiyaslama yapabilirsin ayniysa sorun yok.Rabbim hayirlisini versin. Aslında çok güzel ikisi bir arada buyuyo. Ama benim büyük doğduğu günden beri çok zor bir çocuktu. Hala da öyle küçükten fazla o beni yoruyor hala. Hatta eşim bazen diyo ki iyiki ikinci olmuş büyük zaten hala canımızı cikariyo, arada küçük de buyuyo....
Demem o ki büyük çok sıkıntılı olmayınca ikinci harika oluyo . En azından beni bir iki yıl sonra rahat edecm fikri teskin ediyo
Uzun zamandır olcmemistik. Ben 163 eşim 176
Bakalım diğer ay kaç olacak
aa 2 tane nesli varmıs. ilk defa fark ettımBendim o surenim iki tane nesliler karıstı
Biri İstanbul biri ankara suraa 2 tane nesli varmıs. ilk defa fark ettım
ayyyy benım kafa gıtmıs yaaben hep ikinizi tek kişi olarak dınlemısım
Ben de kendimi durduramiyorum. 15 tane hurma bir oturmada yenir mi? Yeniyor ışte...Biri beni durdursun!!
Hiç abartısız 20 tane minik kurabiye yedim
Napıcam ben bu iştahla
bak bak nasılda naz yapıyor
Naz degil yaa hala alisamama benim ki =)hiişşşttttt
bi aksilik cıkmazsa eger ev satıldı
benim annemde dedi zayıf bu çocuk diye moralimi bozdu..geçen gün kontrole gittik doktor kilosu boyu çok güzel dedi ,dedim annem böyle böyle diyo,dedi gelsin ben kalkıimde o otursunHahaay hic gulecegim yoktu kv felan zyfladi dedikce kafama girdi valla napiyim
Slogan süpermiş. Ben ucuza gittim o zaman: her çocuğa bir telefon :)))Naz degil yaa hala alisamama benim ki =)
Hadi hayirli olsun canim bizimkide satiliyo gecici olarak bi eve tasinicaz asil evimize tasinmamiz nasip olursa dogum zamanina denk geliyo =) sloganimiz her evde bir cocuk =) =) =)
Doğum ne zaman canım?Bakin sakin kendine arkadas ariyo demeyinde bende cok yemeye baslamistim megersem hamileymisim =)
Hahahha aslina bakarsan dogumda ozel bi hediye almamistim =)Slogan süpermiş. Ben ucuza gittim o zaman: her çocuğa bir telefon :)))
Haziran galiba sati unuttum onemsememistim cunku dra bi gidelm bakalim hala cift cizgili test cubuguna guvenerek konusuyorum =)Doğum ne zaman canım?
Şimdi çifte kavrulmusunu alır enistemiz (umarim)Hahahha aslina bakarsan dogumda ozel bi hediye almamistim =)
valla nıye öyle anlamadımBiri İstanbul biri ankara sur
Bir hafta gecikti dedigin bir msjin vardı ondan 5 hafta öncesine gidersen muhtemel sat odur cnmHaziran galiba sati unuttum onemsememistim cunku dra bi gidelm bakalim hala cift cizgili test cubuguna guvenerek konusuyorum =)
Evet canm ya dur bi hesaplim ben hatta takvim yapimdeBir hafta gecikti dedigin bir msjin vardı ondan 5 hafta öncesine gidersen muhtemel sat odur cnm
qıaz çökme sakın,bebeğimizi etkilersin..her şey güzel olacak,her şey güzel olacak..birickm senin pespeydi dimi yaslar ne ben suan psikolojik olarak coktum bu saate kadar baya iyiydim hadi anlat bana gunler nasil gecio =)
Elimde degil nasil yaticaz bi yere nasil gidicez o kdara ileriyi dusunmesem bebegimi bi sure sonra nasil kucagima alicam nasil memeden kesicem kafamda hep bunlar ve fazlasi var bide sezeryanliyim iki gece hastanede kalinca yavrum ne olcak ben ondan nasil ayrilcamqıaz çökme sakın,bebeğimizi etkilersin..her şey güzel olacak,her şey güzel olacak..
Valla herkes çok zayıfAynen beni de kilolqr kaldı ya 78 kiloyum patlayacam kilodan yakında canım çok sıkılıyor kıyafet hic almiyirum iştah çok açık herkes çok zayıf ya kendimi tutamıyorum ne olacak bilmiyorum
Kendi psikolojimi sorgular oldumBen de kendimi durduramiyorum. 15 tane hurma bir oturmada yenir mi? Yeniyor ışte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?