• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

anne-ev arasi gidip geliyoruz simdilik. Ise baslayamadim henuz. Sene basini bulacak buyuk ihtimalle. Daha iyi oldu kizin dis sikintilari vardi onu biraz atlattik cok sukur.. hep ayni seyler ya... bunaltici bi hava hakim :KK14:. Bu arada bende egzama diyorum bebeginin cildindekilere, her zaman kasinti olmuyor kendimde de vardi mesela kasinmiyordu. hemen bi dermatoloji doktoruna basvur :63: bu arada senin vasitanla hasta olan bebeklere acil sifalar dilerim okudum hepsini ...
Hayırlısı böyleymiş atom bee.. Hem yeni düzene alışırsınız hep birlikte.
P.tesi çocuk dr götürcem burda yakınımda olduğu için. Eşimin izni sıkıntı oluyo biraz. Olmazsa tabii bi şekilde dermatoloğa da götürürüm inşallah.

tez canlı cok aceleci bi insanım
bu da bazen yanlıs seyler doguruyor. aktıvıte masası aldım begenmedım
iyi mi:işsiz: bondıgo alacaktım. ulen nette 1110 du hatta
gittim 110 u sacma sapan bir şeye verdım:110:
ulen bekle akşam sipariş ver, kacıyordu sankı :KK67:
:deli: acele işe :deli:
Zilloşun beğenmedi mi?
Fisher price e da bakaydın:deli:
Seni sör seni seni sör seni:deli:

Besigin icine aldiginiz su korumaliklar var ya bende yok iste onlardan. Sonunda buldum dedim bi magazada,ulen iki kuccuk seyin fiyati araba koltugunun fiyatiyla ayni.. neeedem ben almiyom iste hih :duduk:

Bi saate kadar hicbise vermedik ama sonrasinda mecburen verdik,simdi de bebekler alisti cikolataya biskuviye haha :) agizlarinin tadini biliyorlar ya
Evet ya hemen alisiyolar ama niyeyse corbaya yemege alismiyolar kemik suyu kaynattim buzluga attm corbalarina yemeklerine katiyim diye blwyi iyice biraktm zaten bi makarna veryrm bide sabah kahvalti da pankek kasar felan

Inek sutu vermeye baslayan var mi? Yada dusunen? Bu devam sutleri ne zamana kadar veriliyor? Zorla iciyorda bizim hatun... belki versem inek sutunu sever, zaten ek gida eklikten cikali cok oldu bizde, gida agirlikli besleniyor.
benım vermeme tek nedenım demiri emiyor süt. yoksa muhallebılerı sütle yapmak ısterdım
çok lezız oluyor gercekten. senınkı emmiyor, devam sütü istemıyor
o yuzden yavas yavas basla .

Back
X