2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bazen cileden cikiyorm sinirler tepeme geliyo baska bi odays gidiyorum birakil sakinlesil donuyorum hele o ust degstrme bi iskence allahim nasil bagiriyo sanki canini acitiyoruz arda ayakkabı nhastasi aradaki dolaptan ayakkablari cikaryo gecen gun zor yetstim agzina sokuyodu ayakkabiyi mutfaktada cekmeceyi aciyo icine girip ayaaga kalkiyo firinin dugmeleriyle oynamak icin

Ben ardaya taneli ne yeditsem cikiyo nerdeyse kakasindan havuc ispanak ozellikle

Yavrum ya kiyamam alpe ömer kağanın en swvdugu meyve uzum ben eline veruyorum agzinda çiğneyerek yutuyor boluyor sanırım kakasunda öyle görmedim hic meyve puresini sevmiyor ben meyveleri hep eline veriyorum kendi yiyor bur kaç gündür kahvaltıyı da öyle istiyor ben veriyorum yemiyor önüne kouyuyorum kendi yiyor tabi yarısı dışarda hic yemrmrsnden iyi diye kendmi teselli ediyorum

Afiyet olsun bebise canim. Yesinler de o ya da bu sekilde :) normalde alp isirir yutar yani beceriyor ama bi taneyi boyle tum yutmus. Nasil yutmus ona da sasirdim,ortadan bolunse bile anca yutcagi bi sekildeydi. Neyse ki rahatladi ya.. bizmki uzumu de pek sevmiyordu,o gun seve seve yedigi ilk gundu.. sindi de azcik avakado ve iki tatli kasigi yogurt anca yedi,bi de ceviz.

Sörcüm geçmiş olsun.. Eymende ayni tarif ettiğin gibi oldu.. Kizamik asisi vücut direncini düsürdü. Boğazinda kizariklik akut faranjit.. Antibiyotik kullanmadim hiç.. Sadece ates düsücüyle gecti. 4 gün falan sürdü galiba ateş 39 lardaydi..

Maze benimde kafamda aynı sorular.. hep çekecek mi? Bende astım yok şükür ama egzama var. Keşke olmayaydi da kızıma da gecmeseydi benim yüzümden

kilo için ilaç kullanma sakın!!
Ben kullanıyorum . dr verdi. fantomalt . persentil yüzde beş .
Geçmiş olsun kızına bu arada.

sağ ol canım . aynen ateş dün o sekıldeydı. antıbıyotık neden kullanmadın?

Ya bu kizamik asisisndan sonra herkesin bebegi hasta oldu tesaduf mu asiyla mi alakali arda da asinin ertesi gunu grip oldu

Kabuklu üzüm mü..yani yaş üzümün labuğu soyarak yediriyom bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…