- 30 Ocak 2015
- 19.851
- 28.552
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #106.301
Ben bazen cileden cikiyorm sinirler tepeme geliyo baska bi odays gidiyorum birakil sakinlesil donuyorum hele o ust degstrme bi iskence allahim nasil bagiriyo sanki canini acitiyoruz arda ayakkabı nhastasi aradaki dolaptan ayakkablari cikaryo gecen gun zor yetstim agzina sokuyodu ayakkabiyi@ozoroski cnm gecmis olsun,okurkenhem uzuldm hem de cok kizdim obilmis insanlara. Asil kendileri cok bilmis ki biz bir sey soyledigimizde sen cok biliyorsun,ne biliyorsun,biz gorduk gecirdik diyorlar. Bir daha boyle bir sey yasanmaz insallah.
ilknurrr22 isirikci Arda:) Bizimki ellerini cirpiyor,bagirip agliyor kizinca. Dun inadina is yaptm mutfakta ,resmen cigliklar atti ve bi ara kendini skti kipkirmizi oldu. Bunlar da yeni moda. Sinirleriylenasil basa cikacagiz,bazilarinda sessizce konusyorm ama bazilarinda ben de sinirleniyorum yani.. decoderle oynuyor yere atiyor,uyariyorum. Kotu bise oldugunu anlamis,yere atmaya calisirkengozumun icine bakarak yapiyor bunu.. guler misin aglar misin
HahaOyle yapinca bakmamaya calisiyorum daha fena yapiyo. Ihhhhh kalin arka arkaya ses cikariyo bakmayinca . Degisik ses efektleri mevcut bizde uyurken siren sesi gibi degisik ses
Ben ardaya taneli ne yeditsem cikiyo nerdeyse kakasindan havuc ispanak ozellikleMideniz bulanmasin da bugunku kakasinda biraz sok gecirdim,ilk kez geldi basima cunku. Uzumu hic sindirememis,isin tuhafi 4-5gunu gecti yani en son yedigi.. belki de daha fazla,1hafta bile olabilir. O kadar yiyor,kakasi da hergun var. Bu kadar beklemesi normal mi yani? Uzuldm ama rahatladm da... cunku onu rahatsiz etmistir bu durum,en azindan kurtuldu. uzumu ortada kesip veririm,ama dursun diye elinevermistm arada kaynamis bi tane tum. Daha dikkatli olmak lazim
Ama kızarıkşık falan olmuyo vücutta nasıl anlayacagım kiterelelli34 gıda alerjisinden mi supheleniyorsunuz eger oyleyse bazen teste de çıkmıyor yediklerini takip etmek gerek
Yavrum ya kiyamam alpe ömer kağanın en swvdugu meyve uzum ben eline veruyorum agzinda çiğneyerek yutuyor boluyor sanırım kakasunda öyle görmedim hic meyve puresini sevmiyor ben meyveleri hep eline veriyorum kendi yiyor bur kaç gündür kahvaltıyı da öyle istiyor ben veriyorum yemiyor önüne kouyuyorum kendi yiyorMideniz bulanmasin da bugunku kakasinda biraz sok gecirdim,ilk kez geldi basima cunku. Uzumu hic sindirememis,isin tuhafi 4-5gunu gecti yani en son yedigi.. belki de daha fazla,1hafta bile olabilir. O kadar yiyor,kakasi da hergun var. Bu kadar beklemesi normal mi yani? Uzuldm ama rahatladm da... cunku onu rahatsiz etmistir bu durum,en azindan kurtuldu. uzumu ortada kesip veririm,ama dursun diye elinevermistm arada kaynamis bi tane tum. Daha dikkatli olmak lazim
Yavrum ya kiyamam alpe ömer kağanın en swvdugu meyve uzum ben eline veruyorum agzinda çiğneyerek yutuyor boluyor sanırım kakasunda öyle görmedim hic meyve puresini sevmiyor ben meyveleri hep eline veriyorum kendi yiyor bur kaç gündür kahvaltıyı da öyle istiyor ben veriyorum yemiyor önüne kouyuyorum kendi yiyortabi yarısı dışarda hic yemrmrsnden iyi diye kendmi teselli ediyorum
Sörcüm geçmiş olsun.. Eymende ayni tarif ettiğin gibi oldu.. Kizamik asisi vücut direncini düsürdü. Boğazinda kizariklik akut faranjit.. Antibiyotik kullanmadim hiç.. Sadece ates düsücüyle gecti. 4 gün falan sürdü galiba ateş 39 lardaydi..ateş yüksek olunca ve minnpşun gözlerine bakınca doktora gıttık
akut farenjit bogazında kızarıklık vardı. birinden geçmiş olabılır mı? görümcemın cocugu krese basladıgından bu yana hep hasta. yanastırmadım ama kvye bıle az olsa gecmıstır, ondan da bıze
ilaçları döşemiş doktor
Maze benimde kafamda aynı sorular.. hep çekecek mi? Bende astım yok şükür ama egzama var. Keşke olmayaydi da kızıma da gecmeseydi benim yüzümdenBurda bebişinde atopik dermatit olanlar vardı galiba. Bu meret geçse de tekrarlıyomuş özellikle mevsim geçişlerinde. Yavrum bunu hep çekecek mi ? Kesin bir tedavisi yok mu şu egzamanın ? Olmadığı söyleniyo. Daha da kötüsü astımın erken habercisi falan diye de okudum biyerlerde. Bilgisi olan var mı?
Ben kullanıyorum . dr verdi. fantomalt . persentil yüzde beş .kilo için ilaç kullanma sakın!!
kaç kilo bebegın, hangi ay?Maze benimde kafamda aynı sorular.. hep çekecek mi? Bende astım yok şükür ama egzama var. Keşke olmayaydi da kızıma da gecmeseydi benim yüzümden
Ben kullanıyorum . dr verdi. fantomalt . persentil yüzde beş .
Geçmiş olsun kızına bu arada.
sağ ol canım . aynen ateş dün o sekıldeydı. antıbıyotık neden kullanmadın?Sörcüm geçmiş olsun.. Eymende ayni tarif ettiğin gibi oldu.. Kizamik asisi vücut direncini düsürdü. Boğazinda kizariklik akut faranjit.. Antibiyotik kullanmadim hiç.. Sadece ates düsücüyle gecti. 4 gün falan sürdü galiba ateş 39 lardaydi..
Doktora gittigimde yarina kadar gecmezse tekrar gel antibiyotiğe başlariz dedi..ama o gece kesilmişti ateş..sağ ol canım . aynen ateş dün o sekıldeydı. antıbıyotık neden kullanmadın?
Ya bu kizamik asisisndan sonra herkesin bebegi hasta oldu tesaduf mu asiyla mi alakali arda da asinin ertesi gunu grip olduSörcüm geçmiş olsun.. Eymende ayni tarif ettiğin gibi oldu.. Kizamik asisi vücut direncini düsürdü. Boğazinda kizariklik akut faranjit.. Antibiyotik kullanmadim hiç.. Sadece ates düsücüyle gecti. 4 gün falan sürdü galiba ateş 39 lardaydi..
Bugun gunduz uykusu hic yoktu uyumadi bari gece uyusa2saati gecti kesin kucagimda uyuyor,bacagimi hissetmiyoreee. Sabah uykusunu 10dk uyursa boyle olur
9. ay kontrolunde 7.250kaç kilo bebegın, hangi ay?
Ozaman anlamazsın canım biz kakasından anlıyorduk deri ve kan testi yaptırdık çıkmadıAma kızarıkşık falan olmuyo vücutta nasıl anlayacagım ki
Kabuklu üzüm mü..yani yaş üzümün labuğu soyarak yediriyom bende..Mideniz bulanmasin da bugunku kakasinda biraz sok gecirdim,ilk kez geldi basima cunku. Uzumu hic sindirememis,isin tuhafi 4-5gunu gecti yani en son yedigi.. belki de daha fazla,1hafta bile olabilir. O kadar yiyor,kakasi da hergun var. Bu kadar beklemesi normal mi yani? Uzuldm ama rahatladm da... cunku onu rahatsiz etmistir bu durum,en azindan kurtuldu. uzumu ortada kesip veririm,ama dursun diye elinevermistm arada kaynamis bi tane tum. Daha dikkatli olmak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?