- 31 Ağustos 2010
- 767
- 1.866
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #106.501
Pitiii öyle insanlar her yerde var neden burayı terkediyosun böyleleri yüzündenVay be, burada benim gibi yavrusuna kendini adamış anneler ile takılıyorum zannediyordum ama maalesef burada bile evladını geri plana atıp particilik peşine düşecek kadar tıynetsiz insanlar mevcutmuş, yazıklar olsun! Tüm ülkenin dile getirdiği bir şeyi buraya da not düştüğüm için beni şikayet eden anne dilerim bu bahsi geçen tasarı ile sınansın, benim çocuğumun başına değil, onun çocuğunun başına gelmesi daha uygun olacaktır, zira acilen savunduğu şeyin ne olduğunu idrak etmesi lazım!
Buraya da sadece vakit geçsin diye bakıyorum, e malum vakit bu aralar zaten yetmiyor, sorularımı zaten her zaman profesyonellere sormaktan yanayım, bu yüzden doktora gidiyoruz, takip ettiriyoruz bebeği. Dolayısıyla burada engellenmek filan zerre umrumda değil, tam aksine eğer burada evladının istikbalini ve esenliğini düşünmek yerine fanatik particilik yapıp çocuğunu ikinci plana atabilecek kadar yoksun insanlar mevcut ise zaten bu mecra bana yürek sıkıntısından öte bir şey vermez, buyursun onlar at koştursunlar.
Güzel sohbetini esirgemeyen,aklı başında, tatlı anneleri tenzih ediyorum, selametle arkadaşlar.
Ben biliyorum onu bencede begenmiyorsa gitsin. Piti geri gelBuranın tadını kaçırmaya çalışan birileri var lütfen defolup gitsinler !
Ben biliyorum onu bencede begenmiyorsa gitsin. Piti geri gel
O kişinin açığını bekliyorum yumurtlamaya hazır gibi kk kapısında bekliyor.Özellikle ocak analarının gece gece üzüldüm yaaSinirlendim gece gece yaa
Ya bunlar niye böyle yapiyo anlamiyorm cok sukur bizim kilomuz yerinde yemiyo diye dert ediyodum ama beterin beteri varmis allah sana kolaylik versn bebisinede bol bol istah insallah kalabalikta felan nasil yemek yiyo mu benm oglan masada kalabaliksak daha fazla yiyo surekli yemek istiyo hatta dene istersenSelam annişler. Bugün dr kontrolümüz vardı . Kilo alımını fantomalta rağmen yetersiz buldu. Yanına bir de protifar mama ekledi. 10ay bitti 7bucuk kiloBoşuna aglamiyorum aylardır.
Hala bazı geceler uyurken biberon maması vermeyi deniyorum. Almıyor da almıyor. Ne inat çıktı arkadaş ya.
Moralim bozuldu iyice uyuyamiyorum.
Canim sen niye kendini bilmezler yuzunden burayi terkediyosun ki burda bilgi paylasimi yapyrz konusuyrz dertlesiyoruzVay be, burada benim gibi yavrusuna kendini adamış anneler ile takılıyorum zannediyordum ama maalesef burada bile evladını geri plana atıp particilik peşine düşecek kadar tıynetsiz insanlar mevcutmuş, yazıklar olsun! Tüm ülkenin dile getirdiği bir şeyi buraya da not düştüğüm için beni şikayet eden anne dilerim bu bahsi geçen tasarı ile sınansın, benim çocuğumun başına değil, onun çocuğunun başına gelmesi daha uygun olacaktır, zira acilen savunduğu şeyin ne olduğunu idrak etmesi lazım!
Buraya da sadece vakit geçsin diye bakıyorum, e malum vakit bu aralar zaten yetmiyor, sorularımı zaten her zaman profesyonellere sormaktan yanayım, bu yüzden doktora gidiyoruz, takip ettiriyoruz bebeği. Dolayısıyla burada engellenmek filan zerre umrumda değil, tam aksine eğer burada evladının istikbalini ve esenliğini düşünmek yerine fanatik particilik yapıp çocuğunu ikinci plana atabilecek kadar yoksun insanlar mevcut ise zaten bu mecra bana yürek sıkıntısından öte bir şey vermez, buyursun onlar at koştursunlar.
Güzel sohbetini esirgemeyen,aklı başında, tatlı anneleri tenzih ediyorum, selametle arkadaşlar.
Bizimkide masada cok yiyor biz yerken.Ya bunlar niye böyle yapiyo anlamiyorm cok sukur bizim kilomuz yerinde yemiyo diye dert ediyodum ama beterin beteri varmis allah sana kolaylik versn bebisinede bol bol istah insallah kalabalikta felan nasil yemek yiyo mu benm oglan masada kalabaliksak daha fazla yiyo surekli yemek istiyo hatta dene istersen
piticiğim ne güzel demişsin işte acilen savunduğu şeyin ne olduğunu idrak etmesi lazım!evladının istikbalini ve esenliğini düşünmek yerine fanatik particilik yapan yoksun insanlar diye..bunlardan her yerde var,bıktık artık..bu çıkacak tasarı için facede ateş püskürdüm iki kişiden başka kimse beğenmedi,,neyse,,, sen küsme buraya ,ayrılma bizden..Vay be, burada benim gibi yavrusuna kendini adamış anneler ile takılıyorum zannediyordum ama maalesef burada bile evladını geri plana atıp particilik peşine düşecek kadar tıynetsiz insanlar mevcutmuş, yazıklar olsun! Tüm ülkenin dile getirdiği bir şeyi buraya da not düştüğüm için beni şikayet eden anne dilerim bu bahsi geçen tasarı ile sınansın, benim çocuğumun başına değil, onun çocuğunun başına gelmesi daha uygun olacaktır, zira acilen savunduğu şeyin ne olduğunu idrak etmesi lazım!
Buraya da sadece vakit geçsin diye bakıyorum, e malum vakit bu aralar zaten yetmiyor, sorularımı zaten her zaman profesyonellere sormaktan yanayım, bu yüzden doktora gidiyoruz, takip ettiriyoruz bebeği. Dolayısıyla burada engellenmek filan zerre umrumda değil, tam aksine eğer burada evladının istikbalini ve esenliğini düşünmek yerine fanatik particilik yapıp çevladının istikbalini ve esenliğini düşünmek yerine fanatik particilik yapıp mevcut ise zaten bu mecra bana yürek sıkıntısından öte bir şey vermez, buyursun onlar at koştursunlar.
bizimki reklamlarda yiyor bi tek canım dene istersen..sen onlara bakma,,annesi sensin ve sen en iyisini bilir hissedersinKızlar çok yoruldum oğluma yemek yedirmeye çalışmak beni artik yoruyor. Birde üstüne zorlsma diyenler olunca boğmak istiyorum arkadaş çocuk aç yemesi gerekiyor anlamıyprlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?