- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #106.521
hastalık huy degıstırıyorHasta cocuklara rabbim acil sifalar versin! Bir de, Allah herkese kolay huylu cocuk versin.. bu nedir ya.
dogum kilosuna bakarak yorum yapacagım; ayın sonunda 11 ay bıtmıs olacak bizim. senınkıyle benımkının arasında 1 kilo falan var neredeyse. dogum kilosu olarak. şuan da 1 kilo var, yani benımkı de senınkı gibi 3.700 falan dogsaydı suan 7.5 kilo olacaktı. bence doktorun biraz evhamlı. benımkı kilosunu sorun etmedıSelam annişler. Bugün dr kontrolümüz vardı . Kilo alımını fantomalta rağmen yetersiz buldu. Yanına bir de protifar mama ekledi. 10ay bitti 7bucuk kiloBoşuna aglamiyorum aylardır.
Hala bazı geceler uyurken biberon maması vermeyi deniyorum. Almıyor da almıyor. Ne inat çıktı arkadaş ya.
Moralim bozuldu iyice uyuyamiyorum.
burada her haltı kibleyen kişi çok.Buranın tadını kaçırmaya çalışan birileri var lütfen defolup gitsinler !
evet öyle. ama siyaset yasak canım. siyaset alanı vardıTopic konusu ne olursa olsun. Herkesi ilgilendiren Turkiye dunta gundeminde olan birseyin konusulmasi gayet normaldir ya. Konusulmazsa anormaldir bence.
kibleyeni yönetımden başkası bilemez. kipler maıl olarak mune ve sadece kazene gıdıyor .Öyle kötülukler yapılıyor ki minik bedenlere, insan duyarken tahammül edemiyor. @pitipitikare paylasimina sonuna kadar katılıyorum. İstismar zaten omru boyunca unutulacak bir travma degilken bu travmayi yaşayan çocuğu tecavuzcusu ile evlendirerek ona hergün yaşatmak tek kelimeyle zulümdür. Allah tüm yavrularimizi korusun o zalimlerden ve öylesi zalimlerden olmaktan...
Ayrıca kimdir bu şikayet eden?
Bilen varsa bilgilendirsin lütfen.
Herkes töhmet altinda kalmasın.
@pitipitikare sen gidersen bu konudan, eksik kalir birşeyler.
Teşbihte hata olmasın 'gavura kızıp oruç bozma'...
Herkese sevgiler...
Benimkide tv izlerken yiyor. Hareketli iyle on onbes dk hic birsey yapmadan oturmaz koltukta. Ayaklar hareket ediyor zaten bi yandan. Yazlikta banada karistilar cok veriyorsun diye. Bide ek gidaya gecis sütten sonra kolay kabullenmedi gunduz sutu kestikten sonra yemeye basladi. Gunduz yemek gece sut veriyorum. Yazliktan geldikten geldikten sonra egzema oldu zaten yemedi o hafta. O ay ayda 170 gram aldi. Sonra hic kimseyi takmadim. Yedirdikce midesi acildi.bizimki reklamlarda yiyor bi tek canım dene istersen..sen onlara bakma,,annesi sensin ve sen en iyisini bilir hissedersin
Istahi aciliyo demek kiBizimkide masada cok yiyor biz yerken.
Bunu sen mi yaptin cok guzel olms bende yapiyim dicrm ama usenirim kesinEki Görüntüle 1914183 nette gördüm becerı kıtabı adı. arastırdım biraz 150 den baslıyor fıyatı ve sadece keçe ile yapıstırmalarla yapmıslar. bana guvenlı gelmedı 1-5 yaş arası bir de. bende kendım yapmaya karar verdım
şuan 3 sayfa yaptım 10 sayfa olacak bu kitap :=) her sey cok saglam yapıldı
garantıcı bi insanımdır saglamlıga önem verırım
evet, ben yaptım. bende üşengeç biriyimdirBunu sen mi yaptin cok guzel olms bende yapiyim dicrm ama usenirim kesin
Belki aksam uyuyunca yaparım ama o kadar yorgunum ki dun dugune gittik benim kucsgimdan inmedi kucuk bey kollarim ve bacaklarim acayip agriyo esimede pek veremedm gitme sen cocukla zor olur dedi gitcem diye inatlastmevet, ben yaptım. bende üşengeç biriyimdir
ama isterse insan yapıyor işte
çocukla bir yere gitmek işkence zatenBelki aksam uyuyunca yaparım ama o kadar yorgunum ki dun dugune gittik benim kucsgimdan inmedi kucuk bey kollarim ve bacaklarim acayip agriyo esimede pek veremedm gitme sen cocukla zor olur dedi gitcem diye inatlastmolan bana oldu bi daha gitmem
Nasil yaptigini resimleri paylasirsin. Ellerine saglik . El isini bende seviyorum. Bende dikkat ediyorum birsey alirken saglammi agzina goturse cikarmiEki Görüntüle 1914183 nette gördüm becerı kıtabı adı. arastırdım biraz 150 den baslıyor fıyatı ve sadece keçe ile yapıstırmalarla yapmıslar. bana guvenlı gelmedı 1-5 yaş arası bir de. bende kendım yapmaya karar verdım
şuan 3 sayfa yaptım 10 sayfa olacak bu kitap :=) her sey cok saglam yapıldı
garantıcı bi insanımdır saglamlıga önem verırım
Corba iyi birsey olmazda kati birseyde oturtuyorum gezerken yanlis kacarIstahi aciliyo demek kibide benmki ayyakta gezerken yemeyi seviyo odada otryrm tepsiyi onume aliyorm kendim yemek icin hemen ayagimin dibine geliyo firsat bu firsat hemen corbasini getryrum bi kasik veryrm koltugun ucuna kadar gidip ağzındaki btince geri geliyo
Sen mi yaptin ben hazir zannettim bravoevet, ben yaptım. bende üşengeç biriyimdir
ama isterse insan yapıyor işte
o konuda cok takıntılım. meseılecla bunda düğme de kullanılıyor baya büyük düğme bulmam lazımNasil yaptigini resimleri paylasirsin. Ellerine saglik . El isini bende seviyorum. Bende dikkat ediyorum birsey alirken saglammi agzina goturse cikarmi
Vavv cok guzel. Ben dantel tarzi elisini seviyorum boncuklarda. Ama simdi vakit hic yok . Elimde gorurse yaptirmazbişiler yapmasını sevıyorum. bunu da ben yaptım. diş kaşıyıcı :=)
Eki Görüntüle 1914197
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?