2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar yek sıkıntısı hala devam ediyor bizde yemiyor eline verince yiyor ben de veriyorum yarısı dışarda ama hic yrmemesinden iyidir diye veriyorum ama sulu yemekler sıkıntılı nasil yiyrck bardkla corba verdim icemedi

dogum kilosuna bakarak yorum yapacagım; ayın sonunda 11 ay bıtmıs olacak bizim. senınkıyle benımkının arasında 1 kilo falan var neredeyse. dogum kilosu olarak. şuan da 1 kilo var, yani benımkı de senınkı gibi 3.700 falan dogsaydı suan 7.5 kilo olacaktı. bence doktorun biraz evhamlı. benımkı kilosunu sorun etmedı
bende etmıyorum. ne çok zayıf, ne de kilolu
bence tam ayarında.

kibleyeni yönetımden başkası bilemez. kipler maıl olarak mune ve sadece kazene gıdıyor .
kural geregı de söylemezler. önceden edıtördüm kk da

bizimki reklamlarda yiyor bi tek canım dene istersen..sen onlara bakma,,annesi sensin ve sen en iyisini bilir hissedersin
Benimkide tv izlerken yiyor. Hareketli iyle on onbes dk hic birsey yapmadan oturmaz koltukta. Ayaklar hareket ediyor zaten bi yandan. Yazlikta banada karistilar cok veriyorsun diye. Bide ek gidaya gecis sütten sonra kolay kabullenmedi gunduz sutu kestikten sonra yemeye basladi. Gunduz yemek gece sut veriyorum. Yazliktan geldikten geldikten sonra egzema oldu zaten yemedi o hafta. O ay ayda 170 gram aldi. Sonra hic kimseyi takmadim. Yedirdikce midesi acildi.

nette gördüm becerı kıtabı adı. arastırdım biraz 150 den baslıyor fıyatı ve sadece keçe ile yapıstırmalarla yapmıslar. bana guvenlı gelmedı 1-5 yaş arası bir de. bende kendım yapmaya karar verdım
şuan 3 sayfa yaptım 10 sayfa olacak bu kitap :=) her sey cok saglam yapıldı
garantıcı bi insanımdır saglamlıga önem verırım

Bunu sen mi yaptin cok guzel olms bende yapiyim dicrm ama usenirim kesin

evet, ben yaptım. bende üşengeç biriyimdir
ama isterse insan yapıyor işte
Belki aksam uyuyunca yaparım ama o kadar yorgunum ki dun dugune gittik benim kucsgimdan inmedi kucuk bey kollarim ve bacaklarim acayip agriyo esimede pek veremedm gitme sen cocukla zor olur dedi gitcem diye inatlastm olan bana oldu bi daha gitmem

Nasil yaptigini resimleri paylasirsin. Ellerine saglik . El isini bende seviyorum. Bende dikkat ediyorum birsey alirken saglammi agzina goturse cikarmi

Corba iyi birsey olmazda kati birseyde oturtuyorum gezerken yanlis kacar

Nasil yaptigini resimleri paylasirsin. Ellerine saglik . El isini bende seviyorum. Bende dikkat ediyorum birsey alirken saglammi agzina goturse cikarmi
o konuda cok takıntılım. meseılecla bunda düğme de kullanılıyor baya büyük düğme bulmam lazım
diksem bile küçük olmaz
paranoyagım bıraz o konularda :=) bir de ayrıntıcı biriysen baya ugrastırıcı
şuan agzına göturse de emınım 1-2 ay sonra daha hosuna gıdecek. sayfa seklınde oldugu için agzına alıyor
kitap halıne gelınnce alabilecegını sanmıyorum
şeffaf branda vardı onu degerlendırmıs oldum .
1 sayfada; kumas, keçe ve seffaf branda var. hem kalın oldu
hem oynayınca daha kaygan oluyor rahat hareket edıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…