2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ay sör çok güzel olmuş eline sağlık. Ben de yapmak isterdim ama herbişeyden pek çabuk sıkılıyo benimki yaa geçen bi oyuncak beğendi kendine aldı hatta kasadan geçirmek için elinden zorla aldık ağlata zırlata o gün pek mutluydu ertesi gün yüzüne bile bakmadı. Bazı oyuncaklarını saklıyorum sonradan görünce tekrar seviniyo bazıları hiç umrunda olmuyo. Ben o kadar uğraşır yaparsam bu da kaldırıp atarsa bir kenara deliririm
Surrender

benımkı de aynı sekılde öyle. saklayıp 3-4 gun sonra vermek de ıyı oluyor.
ara sıra elıne alıp oynuyor ıste. gecen gun sarılıyordu
bellı olmuyor yanı ne zaman ılgıleneceklerı. şuan ılgısını cekmese ılerıde bunlarla evcılık oynar dıye dusunerek yaptım
umut fakirin ekmegı

Bravo walla sana

...
sağ ol canım
şöyle bişi buldum bebeklerın bayılır buna mesela. Eki Görüntüle 1914246
yapmadım tabii daha.
Bu tarz seyleri yaşarken öğrenmesini tercih ederim.
mesela kendi ayakkabısının cırtcırtını kapatıp açmaya çalışması, kapı sürgüsünü olduğu yerde görüp neden açmaya ya da kapatmaya çalıştığını bilerek denemesi gibi...

benımkı şuan o şerefe nail olamaz maalesef

1,5 yıldır bu sayfaya yazıyorum ne kimseyi incittim ne de kimseye incindim.hiçbirinizi tanımasam da aile gibi olduk burda.en azından benim için öyle.kolay mı 9 ay hamilelik,bir yaşına yaklaşan bebekler.40 haftam bitip hala doğurmadığımda bile buraya yazıyordum ilk günaydın bugün de doğurmadım diye.bunları niye anlattım?ilk defa ban yedim.fark eden olmuştur herhalde.geriye dönük okuycam birazdan mesajları
Sebebi ise "inşallah bu yasaya oy verenler de tecavüze uğrar hatta karıları da "yazmam.hala da yazdığımın arkasındayım.
Bu mesajımı kim şikayet etti bilmiyorum ama çoğunuz gibi tahminim var elbet.muhtemelen yine ban yerim birazdan.
kk yı da anlamadım doğrusu.yürürlüğe saçma sapan bir konun sokulmatya çalışılıyo.koyun gibi tepkisiZ mi kalsaydım?piti de ben de mesajları beğenen sizler de yanlış bişey yapmadık.bir kız çocuk annesi olarak çıkarabildiğim her yerden çıkarıyorum sesimi.
mesajın bundan sonrasını okumayın zira sözlerim o çok aylak!çocuğunun geleceiğini düşünmeyen!beni şikayet etmekle eline ne geçeceğini anlamadığım insan demeye utandığım yaratığa!!
Sen çocuğunu tecavüzcüsüyle evlendirirsin .beni de düğüne çağırmayı unutma!!allah senin gibilere anneliği nasip etmesin

ban yemeye takılmayın bu kadar kızlar. çoğunuz sadece bu topıkte takıldıgınız ve ban yemedıgınız ıcın ilk defa yemek koyar ınsana. zamanla sıtenın kurallarını öğrendıkce anlıyorsun bazı seylerı.
allah kimsenin evladının acısını göstermesın ve kötülüklerden korusun inş
tek söyleyecegım bu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…