2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar nasılsınız. Ben çok kötü hastayım resmen kafamı kaldiramiyrm. Büyük oğlum da hastaydı. Eşim bizi acile götürecekti ama küçüğü sersefil olur diye kendim gitmedim oğlumu yolladım annelik ışte. Oysa ben ondan daha kotuym. Gerçi boşuna gittiler çocuk ağzını acmamis diye calpol verip yollamışlar.
Geçmişi okuyacak gücüm pek yok ama galiba yine bir ban dalgası yaşanmış @lollapolusa sana ve galiba pitipitikare ye yapan ayıp etmiş gerçekten burda dertlerimizi sevinclerimizi paylaşıyoruz ispiyonculuga gerek yok. Ayrıca arkadaşlar @Surrender in dediği gibi bu ban bu kadın kulüplerinde çok doğal takmayin kafanıza biz sizi seviyor ve biliyoruz. Onların masum çocuklarına beddua etmek sizin gibi şefkatli arkadaşlara yakışmaz. O da bir yerden bulur bir ban yer hiç merak etmeyin.

sağ ol canım
şöyle bişi buldum bebeklerın bayılır buna mesela. Eki Görüntüle 1914246
yapmadım tabii daha.

Kesinlikle bayılırlar ortalık karıştırmayı pek sever benimki akşama kadar tek işi bu oyuncakların yüzüne bakılmıyo çekmece dolap ne varsa asla affetmez her yeri karıştırır her deliğe girer çıkar herşeye bi eller allahıımm..

Bu arada pitipitikare ve @lollapolusa size kesinlikle katıllıyorum çok çok haklısnız
Sadece Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın kimseye evladının acısını göstermesin.
Canımı gerçek anlamda çok çok yakan insanlar oldu ve evet beddua da ettim ama hemen ardından evlatları hariç dedim allahım evlatlarıyla sınama.
Anne olduktan sonra daha da iyi anladım bunun nasıl bir yıkım olabileceğini.

Biricik canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin ve yardımcın olsun. Hele ki iki çocukla nasıl zordur hastalık üstelik bebeklerinden biri de hastayken. İnşallah çabucak atlatırsınız
birickm

pitipitikare @lollapolusa hic sasirmiyorum artik sizde sasirmayin boyle seylere kizlar... boyle bi yasayi konustugumuza gore boyle dusunen insanlar var ne yazikki... nasil bir dusunce! Evet anlamak mumkun degil... konunun "siyasi" basliginin altinda degerlendirilmesi de ayri icler acisi.. allah butun melekleri pisliklerden korusun yarabbim insallah! Aslinda sizi bildigim icin "senin basina gelirse" demenin sert sekli olmus konusmaniz tahmin ediyorum... ban da cok onemli degil @Surrender in dedigi gibi... takilmayin...

Nabalim be ya... su kiza iki lokma yedirene kadar anam agliyor ne olacak boyle hic bilmiyorum sur... acayip bunaldim hep ayni seyi soylemektende gina geldi, koca got yerindende kalkmiyo ama yurume hevesi var koltuk altindan tutup yurutecekmisiz bel mel kalmadi zaten... ne zaman huzura kavusacagim diye sinirli ve sessiz geciyor gunler..

Yazmayacaktim aslinda ama instagram hesabima bakarken yakin akrabanin paylastigi su seyi gorunce yazmak istedim ... ban yemek falan umrumda degil de, soyleyecek diyecek bi cumle bulamiyorum gercekten ...

Eklentiler

• IMG_0654.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 75
Yok canim mamada almiyo verince hemen geri agzindan bosaltiyo.ben kasigi cekmemle dokmesi bir.devam sutu aldim hipp hic kullanmadi.burdada sormustum hatta 1 ayi gectiyse at dediler.baska marka devam sutumu alsam bilemedim.

Sizin bebişler nasıl oldu @Surrender csyrc

Atesi cikmiyor dunden beri sukur,sesi kisik cnm ama daha iyi masallah. Hareketli,istahi az da olsa yerine gelmeye basladi. Iki gun suzuldu ya icim gitti,onun hareketleri olmadan ev ipissiz,hic tadimiz kalmadi.. senin bebegin nasil cnm,iyi misiniz?

Ya olay ban yemek ve buna takilmak degil,hakli yere yazilan yaziya boyle karsilik almak. Yemisim banini,yemisim kksini,istersen tumden kapatsinlar olay o degil. Su tarz olayda bile bi ispiyoncu cikiyor,donup yonetim boyle tepki veriyor,bizim mantik bunu algilayamiyor. Yoksa cidden cok da tin hani

Hanımlar,
sitenin kuralları bellidir, bu kurallar arasında siyasetle ilgili madde de vardır, ki sitenin kurallarında ilk madde olarak yer alır:

Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır. Forum'da siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.

Bebeklere yapılan cinsel istismara karşı tepkiniz varsa bunu bu topikte oy verenin, bunu destekleyenin eşi, çoluğu çocuğu tecavüze uğrasın, böyle düşünenlerin çocuğu olmasın demek yerine açılmış şu topikteki imza kampanyasına katılabilirdiniz: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/pedofili-suclar-icin-imza-kampanyasi.964105/

Bu site kurallarla yönetilmektedir, siyaset yasaktır, üyelere veya 3. şahıslara hakaret, aşağılama yasaktır ve hepimiz üye olduğumuz andan itibaren kurallara uymayı da kabul etmiş sayılıyoruz.

Son düzenleme:
Kızlar Merhaba
Okuyorum ama yazamıyorum kızım yine grip oldu öksüruyor
Biraz önce oksururken kustu balgamdan dolayı Dr verdiği öksürük surubunu icmiyor
Eşim başka Dr goturelim deyip duruyor çok mizmiz dış sikintisida var
Valla evde gözünün içine bakıyoruz

O ne isterse yapılıyor uyku saati artık 12 sastim kaldım
Çok yorgunum kendi başına yürümek istiyor
Yemek temizlik hersey lüks ilk aylara geri döndüm

Canım ilacı şırınga ile ver bn de öyle veriyorum. Oyun oynatarak tan ver yada çizgi film filan aç

Kızlar ne olmuş topikte biraz önce aktif olan arkadaşlar pasif olmuş geçmişi okuyup geliyorum hemen

Inş.canım eşim de bugün anladı nasıl yoruldumu. Çünkü nerdeyse tüm is ona kaldi
Biricik gecmis olsun sana ve bebisine
Allah razı olsn canm

birickm cnmm cok gecmis olsun ah anne ah,kiyamam cok uzuldm,her halde bebkler ve esi dusunur iste kadin/anne.. carcabuk iyilesin insallah
Evet canım meğer annelik tamamen fedakarlikmis. İyi dileklerinde için teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…