- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #106.561
sağ ol canım
şöyle bişi buldum bebeklerın bayılır buna mesela. Eki Görüntüle 1914246
yapmadım tabii daha.
Nabalim be ya... su kiza iki lokma yedirene kadar anam agliyor
Yok canim mamada almiyo verince hemen geri agzindan bosaltiyo.ben kasigi cekmemle dokmesi bir.devam sutu aldim hipp hic kullanmadi.burdada sormustum hatta 1 ayi gectiyse at dediler.baska marka devam sutumu alsam bilemedim.Canim mama yemiyor mu canım emdiği için zaten birşey yemiyor sabaha kadar besige koy al yapıyorum saglikli olsunlar da diyorum ama uyku yok yrmrk yok nasil büyüyecek bunlarcsyrc canım çok geçmiş olsun alpe ya kiyamam
Canım ilacı şırınga ile ver bn de öyle veriyorum. Oyun oynatarak tan ver yada çizgi film filan açKızlar Merhaba
Okuyorum ama yazamıyorum kızım yine grip oldu öksüruyor
Biraz önce oksururken kustu balgamdan dolayı Dr verdiği öksürük surubunu icmiyor
Eşim başka Dr goturelim deyip duruyor çok mizmiz dış sikintisida var
Valla evde gözünün içine bakıyoruz
O ne isterse yapılıyor uyku saati artık 12 sastim kaldım
Çok yorgunum kendi başına yürümek istiyor
Yemek temizlik hersey lüks ilk aylara geri döndüm
Inş.canım eşim de bugün anladı nasıl yoruldumu. Çünkü nerdeyse tüm is ona kaldiBiricik canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin ve yardımcın olsun. Hele ki iki çocukla nasıl zordur hastalık üstelik bebeklerinden biri de hastayken. İnşallah çabucak atlatırsınız
birickm
Allah razı olsn canmBiricik gecmis olsun sana ve bebisine
Evet canım meğer annelik tamamen fedakarlikmis. İyi dileklerinde için teşekkürler..birickm cnmm cok gecmis olsun ah anne ah,kiyamam cok uzuldm,her halde bebkler ve esi dusunur iste kadin/anne.. carcabuk iyilesin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?