2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

doktor mu dedi? benımkını biz yapınca ıstemıyor hemen oturuyor oldugu yere. inşallah bu gunlerde gececek
biraz daha zaman sabret canım :=)

çok geçmiş olsun canım. dinlen diyecegım ama çok zor sanırım :=)

çok geçmiş olsun. ahh o dişler zaten çok kötü yapıyor. üstüne bir de hasta olduklarında
daha fena oluyor

Yazmayacaktim aslinda ama instagram hesabima bakarken yakin akrabanin paylastigi su seyi gorunce yazmak istedim ... ban yemek falan umrumda degil de, soyleyecek diyecek bi cumle bulamiyorum gercekten ...
Yine kılıf uydurulmaya çalışılıyor...
Ama masum göstermeye çalışırken bile kendilerini ele veriyorlar
Küçük yaşta diyor yani çocuk çocuk ve evlilik ayni cümlede
Piti lolla maze csyrc ban yemişsiniz yazdıklarınıza katılıyorum...

çok geçmiş olsun. ahh o dişler zaten çok kötü yapıyor. üstüne bir de hasta olduklarında
daha fena oluyor
Sağol canım hava veriyorlar balgam tıkanmış
Ibaramin doğrumu yazdım emin değilim Dr tavsiye etmiyor asist öksürük şurubu bide iyiki vermemisim sağlık ocağı yazmıştı
Daha büyük çocuğunuz varsa kullanın ona dedi

Kızlar acile gidiyoruz öksürükten uyuyamiur
canım geçmiş olsun Allah şifa versin kızıma kiyamam..
çok geçmiş olsun canım. dinlen diyecegım ama çok zor sanırım :=)
Surcum zaten sıkıntı da o ayaktayım hep tamam eşim kendince yardım ediyor ama yetersiz. Bi de büyügn akşama doğru is hali başladı ondakkada bir yapiyo. Yarın onu çocuk dok.goturcm

Sur anlamadim. benimki 3700 dogmadi ki. seninki mi o kiloda dogdu?

doktor mu dedi? benımkını biz yapınca ıstemıyor hemen oturuyor oldugu yere. inşallah bu gunlerde gececek
biraz daha zaman sabret canım :=)
Yok doktora gitmedim, en son 9. Ay kontrole gitmistim. Kilo boy takibinide kendim yapiyorum artik. Kucak istiyo saniyodum ayakta durmaya calisiyo alirken, elimi koltuk altina goturuyo yani o istiyo yurutulmeyi :) velet :) once bi dengede dur, sirala falan... :) zaten sabirdan baska bisey kalmadi hayatimizda be sur

Bende katiliyorum tum yazilanlara.. bir de yazilmayanlar var.. kurmaktan sikildigimiz kurmak istemedigimiz anlatip anlatip anlasilamadigimiz seyler... hep ayni seyler... hersey problem.. nasil koruyacagiz biz bu cocuklari ? Bende uyari aldim. Uyari almasi gerekenler affediliyor bu ulkede... onu nasil yapicaz ?

Sağolasın canım amin inşallah. Ya artık bu saatten sonra ne yiyecek de ayda 1kilo alacak ki. Sağlıklı beslemeye çalışıyorum. E sağlıklı şeyler de kilo aldırmıyor. Gece uykusunda hiç olmazsa mama içseydi.. belki yarım kilo hic olmazsa alırdı ayda. Kaşık mamasını günde ikiye mi çıkarsam ne yapsam bilemedim. Haftada 3-4 gece de pirinç unu muhallebi yediriyorum üstelik yatmadan.
Demiştim ya sana.. bize bakıp halinize sukredin diye

Kızlar çok yoruldum oğluma yemek yedirmeye çalışmak beni artik yoruyor. Birde üstüne zorlsma diyenler olunca boğmak istiyorum arkadaş çocuk aç yemesi gerekiyor anlamıyprlar
Sen kimseyi dinleme canım. Çocuğunun midesi boş mu dolu mu sen bilirsin anca. Bizde de her öğün beni çok yoruyor. Ama deli danalar gibi uğraşmaya devam ediyorum.
Son trend kucakta gezerek yemek. Koş koş aynaya ce-ee yap.. cama koş kuşlara baktır.. kapıya koş anahtarla oyna. Yemeği bitip kucağımdan indirdiğimde kolum ağrıyor yarım saat. Ama ne edeyim başka çare yok

Okuyorum yazdiklarini cemre, bu zamana kadar bi sekilde yediriyodum bende, 20 gun once bir istah gitti ki, sabah kalkinca bile yemek istemiyor, artik kanmiyoda hicbirseye, malesef elinde kasikla kosan analardan olacagiz aldirdigim kilolar kar kaldi yanina Simdi daha iyi anliyorum seni... yemiyince yemiyor iste! Kilo falan dert etme, bende dert etmiyorum... ama ac oldugunu bilmek uzuyor sinirlendiriyor degil mi insani? Ah analik ah... her ogun en az 1 saat. Yedirebildigim ogun miktari 50-60 cc ya var, ya yok.. dertleri ne anlamiyorumki... ye iste!

Kızlar eve geldik Dr peteklerin üst kısmını Islak havluyla kapatın içindeki tozlar ucusup daha çok oksurtur dedi
Ben ıslak havlu koyuyordum ama komple kapatmiyordum bilginize annisler

Ah kızlar ahh.
Tıpkı beni anlatmissiniz ben ve büyük oğlum.
Yesin diye kırk takla atardım videolar ve türlü saklabanliklar 4-5 ay sonra 3 yaşına girecek. Sonuç mu tabi ki hüsran.
Yediği sadece üç beş çeşit asla meyveye elini de sürmez yemez de amcasının çocukları yemek diye ağlar anneleri yemek var mi diye benden ister. Tabi bunları duyunca iyice sinir stres yapıyorum .
İnanın su anki hastalığım onunyememe stresi. Zaten bugün de ishal oldu o yediği bir iki şeyi de yemedi. Su bile içmesi .ama boyu kilosu davranislariherseyicok şükür iyi hatta ondan büyük amcasının oğlundan uzun. Demem o ki kendinizi benimgibihelak etmeyin tamamyedirmeyecalisin ama sinir stres yapipkirk takla atmayın .
İstahsz çocuk istahsiz oluyor. Valla saçından o kadar beyazın oluştu ki. O yüzden kucugn yemeği için asla kendimi yipratmiyrm . Olan bana oldu. Inş.sizinkilrn iştahı açılır da sizi yorma z

Dertleri ne anlamadım bende atom. Bazen yemek yemek ona iskence geliyor gibi hissediyorum. Hem çok zorlayıp eziyet etmek istemiyorum hemde biliyorum midesi boş.. İki ucu.. değnek yani bu durum.
Kiloyu problem etmicem diyorum her seferinde sağlığına sukredicem bundan sonra. Ama öyle dal gibi gördükçe de sinirim bozuluyor ille dert ediyor insan elde değil.

Inşallah biricik inşallah yormazlar bizi yıllarca. Sen yaşamış çekmişsin.. hala da uğraşıyorsun. Kuzenini örnek vermissin. Kim ki uğraşmasın ilgilenmesin çocuğuyla o çocuk sorunsuz oluyor. Allah dağına göre kar veriyor.
Çok geçmiş olsun oğluna da. inşallah o iştahtan rabbim size de nasip etsin.

Bu arada suya sabuna dokunmadan edemeyeceğim. Bir sürü banlanan olmuş. Mesele bu ülkede yaşayan herkesin meselesi. Elbette konuşmadan geçmek olmaz. Heleki bizim gibi burda çocuğunun poposuna sürdüğü mendilin içeriğini arastıran hassasiyetteki annelerin böylesi rezil bir olaya kayıtsız kalması mümkün değil.
Burda diyebilecegim tek bir sey var. Umarim imza kampanyalarının bi etkisi olur.
Burda bişey demek kib'cilerin avuclarini ovusturmalarindan baska bir işe yaramaz arkadaşlar. Zaten ses çıkarmak istiyorsak eğer sesimizi duyuracagimiz yer burası değil. Daha geniş kitlelerin hatta ilgili makamlarin duyması dikkat çeker ancak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…