- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #106.581
doktor mu dedi? benımkını biz yapınca ıstemıyor hemen oturuyor oldugu yere. inşallah bu gunlerde gececekNabalim be ya... su kiza iki lokma yedirene kadar anam agliyorne olacak boyle hic bilmiyorum sur... acayip bunaldim hep ayni seyi soylemektende gina geldi, koca got yerindende kalkmiyo ama yurume hevesi var koltuk altindan tutup yurutecekmisiz bel mel kalmadi zaten... ne zaman huzura kavusacagim diye sinirli ve sessiz geciyor gunler..
çok geçmiş olsun canım. dinlen diyecegım ama çok zor sanırım :=)Selam kızlar nasılsınız. Ben çok kötü hastayım resmen kafamı kaldiramiyrm. Büyük oğlum da hastaydı. Eşim bizi acile götürecekti ama küçüğü sersefil olur diye kendim gitmedim oğlumu yolladım annelik ışte. Oysa ben ondan daha kotuym. Gerçi boşuna gittiler çocuk ağzını acmamis diye calpol verip yollamışlar.
Geçmişi okuyacak gücüm pek yok ama galiba yine bir ban dalgası yaşanmış @lollapolusa sana ve galiba @pitipitikare ye yapan ayıp etmiş gerçekten burda dertlerimizi sevinclerimizi paylaşıyoruz ispiyonculuga gerek yok. Ayrıca arkadaşlarSurrender in dediği gibi bu ban bu kadın kulüplerinde çok doğal takmayin kafanıza biz sizi seviyor ve biliyoruz. Onların masum çocuklarına beddua etmek sizin gibi şefkatli arkadaşlara yakışmaz. O da bir yerden bulur bir ban yer hiç merak etmeyin.
çok geçmiş olsun. ahh o dişler zaten çok kötü yapıyor. üstüne bir de hasta olduklarındaKızlar Merhaba
Okuyorum ama yazamıyorum kızım yine grip oldu öksüruyor
Biraz önce oksururken kustu balgamdan dolayı Dr verdiği öksürük surubunu icmiyor
Eşim başka Dr goturelim deyip duruyor çok mizmiz dış sikintisida var
Valla evde gözünün içine bakıyoruz
O ne isterse yapılıyor uyku saati artık 12 sastim kaldım
Çok yorgunum kendi başına yürümek istiyor
Yemek temizlik hersey lüks ilk aylara geri döndüm
Yine kılıf uydurulmaya çalışılıyor...Yazmayacaktim aslinda ama instagram hesabima bakarken yakin akrabanin paylastigi su seyi gorunce yazmak istedim ... ban yemek falan umrumda degil de, soyleyecek diyecek bi cumle bulamiyorum gercekten ...
Sağol canım hava veriyorlar balgam tıkanmışçok geçmiş olsun. ahh o dişler zaten çok kötü yapıyor. üstüne bir de hasta olduklarında
daha fena oluyor
canım geçmiş olsun Allah şifa versin kızıma kiyamam..Kızlar acile gidiyoruz öksürükten uyuyamiur
Surcum zaten sıkıntı da o ayaktayım hep tamam eşim kendince yardım ediyor ama yetersiz. Bi de büyügn akşama doğru is hali başladı ondakkada bir yapiyo. Yarın onu çocuk dok.goturcmçok geçmiş olsun canım. dinlen diyecegım ama çok zor sanırım :=)
Sur anlamadim. benimki 3700 dogmadi ki. seninki mi o kiloda dogdu?dogum kilosuna bakarak yorum yapacagım; ayın sonunda 11 ay bıtmıs olacak bizim. senınkıyle benımkının arasında 1 kilo falan var neredeyse. dogum kilosu olarak. şuan da 1 kilo var, yani benımkı de senınkı gibi 3.700 falan dogsaydı suan 7.5 kilo olacaktı. bence doktorun biraz evhamlı. benımkı kilosunu sorun etmedı
bende etmıyorum. ne çok zayıf, ne de kilolu
bence tam ayarında.
Sanada canimhasta olan anneler ve bebislerine geçmiş olsun Rabbim sağlık sıhhat versin
Yok doktora gitmedim, en son 9. Ay kontrole gitmistim. Kilo boy takibinide kendim yapiyorum artik. Kucak istiyo saniyodum ayakta durmaya calisiyo alirken, elimi koltuk altina goturuyo yani o istiyo yurutulmeyi :) velet :) once bi dengede dur, sirala falan... :) zaten sabirdan baska bisey kalmadi hayatimizda be surdoktor mu dedi? benımkını biz yapınca ıstemıyor hemen oturuyor oldugu yere. inşallah bu gunlerde gececek
biraz daha zaman sabret canım :=)
Bende katiliyorum tum yazilanlara.. bir de yazilmayanlar var.. kurmaktan sikildigimiz kurmak istemedigimiz anlatip anlatip anlasilamadigimiz seyler... hep ayni seyler... hersey problem.. nasil koruyacagiz biz bu cocuklari ? Bende uyari aldim. Uyari almasi gerekenler affediliyor bu ulkede... onu nasil yapicaz ?Yine kılıf uydurulmaya çalışılıyor...
Ama masum göstermeye çalışırken bile kendilerini ele veriyorlar
Küçük yaşta diyor yani çocukçocuk ve evlilik ayni cümlede
Piti lolla maze csyrc ban yemişsiniz yazdıklarınıza katılıyorum...
Sağolasın canım amin inşallah. Ya artık bu saatten sonra ne yiyecek de ayda 1kilo alacak ki. Sağlıklı beslemeye çalışıyorum. E sağlıklı şeyler de kilo aldırmıyor. Gece uykusunda hiç olmazsa mama içseydi.. belki yarım kilo hic olmazsa alırdı ayda. Kaşık mamasını günde ikiye mi çıkarsam ne yapsam bilemedim. Haftada 3-4 gece de pirinç unu muhallebi yediriyorum üstelik yatmadan.Ya bunlar niye böyle yapiyo anlamiyorm cok sukur bizim kilomuz yerinde yemiyo diye dert ediyodum ama beterin beteri varmis allah sana kolaylik versn bebisinede bol bol istah insallah kalabalikta felan nasil yemek yiyo mu benm oglan masada kalabaliksak daha fazla yiyo surekli yemek istiyo hatta dene istersen
Sen kimseyi dinleme canım. Çocuğunun midesi boş mu dolu mu sen bilirsin anca. Bizde de her öğün beni çok yoruyor. Ama deli danalar gibi uğraşmaya devam ediyorum.Kızlar çok yoruldum oğluma yemek yedirmeye çalışmak beni artik yoruyor. Birde üstüne zorlsma diyenler olunca boğmak istiyorum arkadaş çocuk aç yemesi gerekiyor anlamıyprlar
Okuyorum yazdiklarini cemre, bu zamana kadar bi sekilde yediriyodum bende, 20 gun once bir istah gitti ki, sabah kalkinca bile yemek istemiyor, artik kanmiyoda hicbirseye, malesef elinde kasikla kosan analardan olacagizSağolasın canım amin inşallah. Ya artık bu saatten sonra ne yiyecek de ayda 1kilo alacak ki. Sağlıklı beslemeye çalışıyorum. E sağlıklı şeyler de kilo aldırmıyor. Gece uykusunda hiç olmazsa mama içseydi.. belki yarım kilo hic olmazsa alırdı ayda. Kaşık mamasını günde ikiye mi çıkarsam ne yapsam bilemedim. Haftada 3-4 gece de pirinç unu muhallebi yediriyorum üstelik yatmadan.
Demiştim ya sana.. bize bakıp halinize sukredin diye
Sen kimseyi dinleme canım. Çocuğunun midesi boş mu dolu mu sen bilirsin anca. Bizde de her öğün beni çok yoruyor. Ama deli danalar gibi uğraşmaya devam ediyorum.
Son trend kucakta gezerek yemek. Koş koş aynaya ce-ee yap.. cama koş kuşlara baktır.. kapıya koş anahtarla oyna. Yemeği bitip kucağımdan indirdiğimde kolum ağrıyor yarım saat. Ama ne edeyim başka çare yok
Sağolasın canım amin inşallah. Ya artık bu saatten sonra ne yiyecek de ayda 1kilo alacak ki. Sağlıklı beslemeye çalışıyorum. E sağlıklı şeyler de kilo aldırmıyor. Gece uykusunda hiç olmazsa mama içseydi.. belki yarım kilo hic olmazsa alırdı ayda. Kaşık mamasını günde ikiye mi çıkarsam ne yapsam bilemedim. Haftada 3-4 gece de pirinç unu muhallebi yediriyorum üstelik yatmadan.
Demiştim ya sana.. bize bakıp halinize sukredin diye
Sen kimseyi dinleme canım. Çocuğunun midesi boş mu dolu mu sen bilirsin anca. Bizde de her öğün beni çok yoruyor. Ama deli danalar gibi uğraşmaya devam ediyorum.
Son trend kucakta gezerek yemek. Koş koş aynaya ce-ee yap.. cama koş kuşlara baktır.. kapıya koş anahtarla oyna. Yemeği bitip kucağımdan indirdiğimde kolum ağrıyor yarım saat. Ama ne edeyim başka çare yok
Ah kızlar ahh.Okuyorum yazdiklarini cemre, bu zamana kadar bi sekilde yediriyodum bende, 20 gun once bir istah gitti ki, sabah kalkinca bile yemek istemiyor, artik kanmiyoda hicbirseye, malesef elinde kasikla kosan analardan olacagizaldirdigim kilolar kar kaldi yanina Simdi daha iyi anliyorum seni... yemiyince yemiyor iste! Kilo falan dert etme, bende dert etmiyorum... ama ac oldugunu bilmek uzuyor sinirlendiriyor degil mi insani? Ah analik ah... her ogun en az 1 saat. Yedirebildigim ogun miktari 50-60 cc ya var, ya yok.. dertleri ne anlamiyorumki... ye iste!
Dertleri ne anlamadım bende atom. Bazen yemek yemek ona iskence geliyor gibi hissediyorum. Hem çok zorlayıp eziyet etmek istemiyorum hemde biliyorum midesi boş.. İki ucu.. değnek yani bu durum.Okuyorum yazdiklarini cemre, bu zamana kadar bi sekilde yediriyodum bende, 20 gun once bir istah gitti ki, sabah kalkinca bile yemek istemiyor, artik kanmiyoda hicbirseye, malesef elinde kasikla kosan analardan olacagizaldirdigim kilolar kar kaldi yanina Simdi daha iyi anliyorum seni... yemiyince yemiyor iste! Kilo falan dert etme, bende dert etmiyorum... ama ac oldugunu bilmek uzuyor sinirlendiriyor degil mi insani? Ah analik ah... her ogun en az 1 saat. Yedirebildigim ogun miktari 50-60 cc ya var, ya yok.. dertleri ne anlamiyorumki... ye iste!
Inşallah biricik inşallah yormazlar bizi yıllarca. Sen yaşamış çekmişsin.. hala da uğraşıyorsun. Kuzenini örnek vermissin. Kim ki uğraşmasın ilgilenmesin çocuğuyla o çocuk sorunsuz oluyor. Allah dağına göre kar veriyor.Ah kızlar ahh.
Tıpkı beni anlatmissiniz ben ve büyük oğlum.
Yesin diye kırk takla atardım videolar ve türlü saklabanliklar 4-5 ay sonra 3 yaşına girecek. Sonuç mu tabi ki hüsran.
Yediği sadece üç beş çeşit asla meyveye elini de sürmez yemez de amcasının çocukları yemek diye ağlar anneleri yemek var mi diye benden ister. Tabi bunları duyunca iyice sinir stres yapıyorum .
İnanın su anki hastalığım onunyememe stresi. Zaten bugün de ishal oldu o yediği bir iki şeyi de yemedi. Su bile içmesi .ama boyu kilosu davranislariherseyicok şükür iyi hatta ondan büyük amcasının oğlundan uzun. Demem o ki kendinizi benimgibihelak etmeyin tamamyedirmeyecalisin ama sinir stres yapipkirk takla atmayın .
İstahsz çocuk istahsiz oluyor. Valla saçından o kadar beyazın oluştu ki. O yüzden kucugn yemeği için asla kendimi yipratmiyrm . Olan bana oldu. Inş.sizinkilrn iştahı açılır da sizi yorma z
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?