2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kasik mamasini seviyosa bi ogleb ver bide aksam kahvalti icin olanlarida var onlarin benimkide oyle cok kilo almiyo canim dogum kilosu kurtarıyo iste bide yemesr bile emmeyi cok seviyo hala cok emiyo

Dunku konuyu nasil kafama takmissam oglumu rüyamda caliyorlardi.Sirkte çalistiriyorlardi birkac bebek daha kacirmislar. Buluyordum sonunda . Be bicim bir ruya ter icinde karktim . Ruyasi bile kotu etkisindeyim hala.
Allah korusun...
Bende gecen gün rüyamda eşimin şehit olduğunu gördüm (kendisi öğretmen)
çok umutsuzum gelecekten...

ben senı neslıyle karıstırdım sanırım. unut yazdıklarımı onunkı o kadar dogmustu. senınkı kaç kg dogdu, sormus muydum?
Bende hatırlamıyorum sormuş muydun
Bu çocuklar bizde kafa bırakmadı.
2.800 doğdu. Seninki de o civardaydi heralde.

Kasik mamasini seviyosa bi ogleb ver bide aksam kahvalti icin olanlarida var onlarin benimkide oyle cok kilo almiyo canim dogum kilosu kurtarıyo iste bide yemesr bile emmeyi cok seviyo hala cok emiyo
Kahvaltı peynir yumurta vb daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. gündüz bir posta veriyorum kaşık mama.
Benimkide meme düşkünü. Sütüm su gibi ama. Mama da almadığı ve doğum kilosu da az olduğu için böyle düşük geldik bu günlere.

Sutum nasil bilemicem ama var cok sukur dogum kilosu cok onemli iste bi kilo fazla dogsa suan normal degerlerde olcakti belki

Selam kizlar brbislerinize sut veriyormusunuz AOÇ gibi günlük sütler pasa devam sütü ve kasik maması yemiyor inet sutu de 1 yastan once vermek istemuyorum ben de gunluk sütü sadece gece yatmadan denesem diyorum içine meyve biskuvi pirinç unu katarak çünkü yemek yemiyor gece çok sık uyanıyor

Sur beni herkesle karisturiyorsun bu ik oldu İstanbullu nesli cemre derken ben detaylı anlatacam artik kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…