- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #106.601
ben senı neslıyle karıstırdım sanırım. unut yazdıklarımıSur anlamadim. benimki 3700 dogmadi ki. seninki mi o kiloda dogdu?
allah yardımcın olsuncanım geçmiş olsun Allah şifa versin kızıma kiyamam..
Surcum zaten sıkıntı da o ayaktayım hep tamam eşim kendince yardım ediyor ama yetersiz. Bi de büyügn akşama doğru is hali başladı ondakkada bir yapiyo. Yarın onu çocuk dok.goturcm
yoksunuz dogru düzgün meraklandım
O zaman kesin yapyrm malzemeleri ayarlayimterapi gibi diyebılırım :=)
Kasik mamasini seviyosa bi ogleb ver bide aksam kahvalti icin olanlarida var onlarin benimkide oyle cok kilo almiyo canim dogum kilosu kurtarıyo iste bide yemesr bile emmeyi cok seviyo hala cok emiyoSağolasın canım amin inşallah. Ya artık bu saatten sonra ne yiyecek de ayda 1kilo alacak ki. Sağlıklı beslemeye çalışıyorum. E sağlıklı şeyler de kilo aldırmıyor. Gece uykusunda hiç olmazsa mama içseydi.. belki yarım kilo hic olmazsa alırdı ayda. Kaşık mamasını günde ikiye mi çıkarsam ne yapsam bilemedim. Haftada 3-4 gece de pirinç unu muhallebi yediriyorum üstelik yatmadan.
Demiştim ya sana.. bize bakıp halinize sukredin diye
Sen kimseyi dinleme canım. Çocuğunun midesi boş mu dolu mu sen bilirsin anca. Bizde de her öğün beni çok yoruyor. Ama deli danalar gibi uğraşmaya devam ediyorum.
Son trend kucakta gezerek yemek. Koş koş aynaya ce-ee yap.. cama koş kuşlara baktır.. kapıya koş anahtarla oyna. Yemeği bitip kucağımdan indirdiğimde kolum ağrıyor yarım saat. Ama ne edeyim başka çare yok
Allah korusun...Dunku konuyu nasil kafama takmissam oglumu rüyamda caliyorlardi.Sirkte çalistiriyorlardi birkac bebek daha kacirmislar. Buluyordum sonunda . Be bicim bir ruya ter icinde karktim . Ruyasi bile kotu etkisindeyim hala.
Bende hatırlamıyorum sormuş muydunben senı neslıyle karıstırdım sanırım. unut yazdıklarımıonunkı o kadar dogmustu. senınkı kaç kg dogdu, sormus muydum?
Kahvaltı peynir yumurta vb daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. gündüz bir posta veriyorum kaşık mama.Kasik mamasini seviyosa bi ogleb ver bide aksam kahvalti icin olanlarida var onlarin benimkide oyle cok kilo almiyo canim dogum kilosu kurtarıyo iste bide yemesr bile emmeyi cok seviyo hala cok emiyo
Sutum nasil bilemicem ama var cok sukur dogum kilosu cok onemli iste bi kilo fazla dogsa suan normal degerlerde olcakti belkiBende hatırlamıyorum sormuş muydun
Bu çocuklar bizde kafa bırakmadı.
2.800 doğdu. Seninki de o civardaydi heralde.
Kahvaltı peynir yumurta vb daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. gündüz bir posta veriyorum kaşık mama.
Benimkide meme düşkünü. Sütüm su gibi ama.Mama da almadığı ve doğum kilosu da az olduğu için böyle düşük geldik bu günlere.
Hayirlara gitsin canim. Uzun yasayacak diye yorumlanir aslindaAllah korusun...
Bende gecen gün rüyamda eşimin şehit olduğunu gördüm (kendisi öğretmen)
çok umutsuzum gelecekten...
İnternetten sipariş verdim hala gelmedi bekliyorum bugün gelince hemen yapıp haber vericiiiimSeriday seridaaaaayy naptın kuzu..test yapıcaktın bugün
Eczane de 3-5 lira ne siparis ettinİnternetten sipariş verdim hala gelmedi bekliyorum bugün gelince hemen yapıp haber vericiiiim
Sur beni herkesle karisturiyorsun bu ik olduBende hatırlamıyorum sormuş muydun
Bu çocuklar bizde kafa bırakmadı.
2.800 doğdu. Seninki de o civardaydi heralde.
Kahvaltı peynir yumurta vb daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. gündüz bir posta veriyorum kaşık mama.
Benimkide meme düşkünü. Sütüm su gibi ama.Mama da almadığı ve doğum kilosu da az olduğu için böyle düşük geldik bu günlere.
Benim sipayla eczaneye gitmem zor merkezden biraz uzakta oturuyoruz da ondanEczane de 3-5 lira ne siparis ettin
Ayy bebek mi geliyor canım hayırlısı bakalım sonucu bildir mutlakaBenim sipayla eczaneye gitmem zor merkezden biraz uzakta oturuyoruz da ondan
Ayy inşallah galiba sanirsam geliyorAyy bebek mi geliyor canım hayırlısı bakalım sonucu bildir mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?