2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ya inşallah ben de hemen yerlesirim şuan ki evime yakin mutfağı ve yatak odasında dolap var esimle goturecez onlar yerlesirse diğerleri kolay
aynen canım mutfak en zoru onu tasındgınız gun halledersen ertesi gune yerlesrsn biz tasındıgmız gun mutfagı yerlestdk perdelerı yıkadık astık yatak odasındada asılcakları astım ertesi gun kalanını yerlestrdm esımde evi sildi süpürdü bitirdik

Kizlar arda gogsumu isirdi nasil kanadı hala sizliyo iki saat oldu boyle yaparsa ben emziremem ki

Benimki de oyun yapip isirdi,yaa napiyosunn dedm sesli sekilde,ahh dedm... hemen buzdu o seker surati,ehe ehee agladi. Ulen isiran sensin aglayan da sensin dedim.. anacm gecms olsun,agrimiyor insallh? Hep yapmaz herhalde,ac degilken oyun niyetine yapiyorlar bence :/

Canım hoşgeldin boşver takma kafana tekrar aramizdasn önemli olan bu.
Canım yalnız şunu söylemek istiyrum. Kimden bahsettiğini sanırım biliyorum. Ama canım bu konuyu buraya aktif katilanlarn dışında birçok üye de okuyup takip ediyor onlardan biri de yapmış olabilir. Bazı insanların işi gücü topik takip etmek. Ben sanmiyrm ki aramizdn biri yapsn. Kafana takma optm seni ve kuzunu

Hala ağrıyo gece zzzor emzrdm bide onu vermedm 6 saat sismis onun acisida vardi bagirmadm icerde kvdegil vardi smdi korkarlar diye ama alamadm ya oyle bi skstrdi ki dişlerinin arasına

Canım bn doğumdan sonra 5 ay her gün kanamam oldu sonra ayda iki kere olmaya başladı kadın doğum a gittim birşey yok dedi tsh düşük o yüzden dir dedi şimdi düzene girdi

Canım bn doğumdan sonra 5 ay her gün kanamam oldu sonra ayda iki kere olmaya başladı kadın doğum a gittim birşey yok dedi tsh düşük o yüzden dir dedi şimdi düzene girdi
Her gün mü doktorum gerçi emzirdiğin sürece düzensizlikler olur demişti .ama yakın yakın olunca korktum biraz

Her gün mü doktorum gerçi emzirdiğin sürece düzensizlikler olur demişti .ama yakın yakın olunca korktum biraz

Evet canım 5 ay boyunca her gün kanamam oldu sonra ayda iki kere olmaya başladı
Doktor tsh ın düşük dedi o yüzdendir dedi. Adet düzenleyici verdi ben emzirdiğim için kullanmak istemiyorum dedim. O da sen bilirsin dedi. Şimdi düzene girdi şükür

Aktif olarak yazamayan ama devamlı topiği takip eden biriyim. Çünkü ocak annesiyim ve benimle beraber çocuk büyütenlerin neler yaşadığı,neler yaptığı fikir edinmek açısından güzel benim için. Şimdi siz böyle yazınca zan altında kaldığımı hissettim. Bence bunu yapmak için takık olmak lazım belki başka bir konudan.. açık arıyor muhtemelen yapan ama yapsan kaç yazar? Sanki üyeliği iptal ediliyor ban yediğinde.. işi gücü olmayan,gerilimden beslenip negatifliğe aşık insan modeli.net.

Sen zan altında kalma arkadas.Bu kişi bu topige takımtılı ve acık arıyor.Cisrik bunu yapana karsı dedi.Yapan üstüne alınsın bende takip ediyorum ama bu sözü üstüme alınmadıö sende alınma biz kendimizi biliyoruz lollanın ve diger arkadasların savunduğu konuyada katılıyorum inşallah çocuklarımız hakkında hayırlısı olsun gelecegimiz onlar tertemiz bir dünya hepsinin olsun iki oğlum var. Artık bu dünyanın içindeki olaylar kız erkek ayırmıyor. Allah hepsini korusun insallah

Takık doğru kelime
Önceden bu sayfada olmazdı böyle şeyler
Sonra bir takım -saçma sapan,nick çalmaya giden-şeyler oldu
Ben de belki ağır yazdım çocuk istismarıyla ilgili ama bu yasayı kendince onaylayıp benim paylaşımımı şikayet eden kişinin anneliğinden de şüphe ederim !
Bence üstüne hiç alınma ☺
Çoğumuz çocuğumuz ve kendimizle ilgili paylaşımlar için burdayız

Çok güzel yaZmışsın nesli ☺
Benim sinirim de ban yemek değil deböyle bi konudan ban yemek bunca annenin arasında.gidip diyet spor bdv.. başka bi yerde yazsam git kible de.hepimixin anne oldığu bu sayfada yakışmadı...

Çok fena şeyler diyesim geliyor bu konuyla ilgili ama kesin ban yerim demiycem :) belki onun hoşuna giden bi eylemdir diye kısa kesip uzatmıycam.

İnan hiç ayrımı yok kızın erkeğin.. allaha emanet çocuklarımız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…