- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #106.721
Yok tabiki. Evlatlarımızı koruyoruz simdi ama ilerde nasıl koruyqcagız.Bir kişi iyiyse on kişi kötü hakkımızda hayırlısı artıkİnan hiç ayrımı yok kızın erkeğin.. allaha emanet çocuklarımız..
Bunları düşündükçe gelecek için iyice karamsarlaşıyorum.. neyse şimdiden sıkmayalım canımızı :)Yok tabiki. Evlatlarımızı koruyoruz simdi ama ilerde nasıl koruyqcagız.Bir kişi iyiyse on kişi kötü hakkımızda hayırlısı artık
Kızımın da oldu geçen gün benzer bişeyKızlar oğlum park yatakta oynarken anlını duvara çarpmış cok fena yara olmuş. Ben donradan farkettim yandaki tül fike iz yapmış. deriyi sıyırmıs kızarıklık gecti ama 1tl büyüklüğünde yara duruyo nasıl gecer krem vs. öneriniz varmı?
Sagol canım.Kızımın da oldu geçen gün benzer bişey
Hiçbişey sürmedim
2 gün içinde geçti
Geçmiş olsun bu arada
Amin baya yardıma ihtiyacım olacak sanırımaboooallah yardımcın olsun
hayırlı olsun
Sağol bacım Allah razı olsunayyyy çok sevindim seriday,allah sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin bacım
Amin Canim çok teşekkür ederimGozun aydin canim allah anali babali büyütsün
Dünyaya gelen büyüyor fazla şaaapmamak lazım bence de ,zaman çok çabuk geçiyor bi bakmışsın ki buyumuslerÖgrendigim gece hiç uyuyamamıştım tek denemeye haöilr kaldım büyük 4 yasındaydı olsun koyver dedim esimeo zaman hamile kaldım işte allah kolay dogum nasip etsin
Evet aynen öyle. büyüdüler bile yürüme asamasınıda atlatırsak tamamdırDünyaya gelen büyüyor fazla şaaapmamak lazım bence de ,zaman çok çabuk geçiyor bi bakmışsın ki buyumusler
Bu arada ikinci melegin hayırlı olsn bi türlü yazamadm. Allah hayırlı evlat hayırlı kul eylesin...Dünyaya gelen büyüyor fazla şaaapmamak lazım bence de ,zaman çok çabuk geçiyor bi bakmışsın ki buyumusler
ben ısırmayı tadamadım dahaHic ses cikarmadm zaten cekmedmde bekledim iyice tuttu disleriyle essek sipasi tek altta varken bu kadar acimiyodu keske gec cikarsaydi sipa
Benimkinin de altta iki dışı var isirmadi ama tahriş ediyor. Göğsüm hassaslastiben ısırmayı tadamadım dahaaltta sadece 2 diş var. şanslıyım galıba
Evet cok sanslisin 4 disi 4nun arasina skstrdiben ısırmayı tadamadım dahaaltta sadece 2 diş var. şanslıyım galıba
Acik yara ise batadin yada batikon surKızlar oğlum park yatakta oynarken anlını duvara çarpmış cok fena yara olmuş. Ben donradan farkettim yandaki tül fike iz yapmış. deriyi sıyırmıs kızarıklık gecti ama 1tl büyüklüğünde yara duruyo nasıl gecer krem vs. öneriniz varmı?
İlk gebeligin yumurtlama ayi cinsiyeti , ve simdiki hangi ay yumurtlama oldu cnmAmin Canim çok teşekkür ederim
Geçmiş olsun canım. Hametan kullanıyoruz biz.Kızlar oğlum park yatakta oynarken anlını duvara çarpmış cok fena yara olmuş. Ben donradan farkettim yandaki tül fike iz yapmış. deriyi sıyırmıs kızarıklık gecti ama 1tl büyüklüğünde yara duruyo nasıl gecer krem vs. öneriniz varmı?
Torsdy aldım gecmezse hametan alırım sagol canımİlk gebeligin yumurtlama ayi cinsiyeti , ve simdiki hangi ay yumurtlama oldu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?