- 29 Mart 2014
- 943
- 1.594
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #106.741
Canım geçmiş olsun. Benimki de yere düşüp kafasını sandığa çarptı çok agladiTorsdy aldım gecmezse hametan alırım sagol canım
Sagol canım iki gündür alsilik var cocukta yaa... Simdide dudagını vurdu dişi kesmiş kanadıterelelli34 gecmis olsun canim yaa
Sizede gecmiş olsun canımCanım geçmiş olsun. Benimki de yere düşüp kafasını sandığa çarptı çok agladi
Ben de öyle uapıyorum öbür türlü beşiğine koyarken uyanıyorduDün gece eşim evde yoktu oğlumla yatayum dedim. Aman allahım ne rahatlık yaa mızırdandıkça çıkarıp verdim memeyi yerinden kalkmak yok bebeği al emzir yatır yok ayy çok güzel uyumuşum böyle.
Sör kızıyla yatıyodu işini biliyo hatun
Pempenin deyimiyle söründüürrrSurrender
Ben de öyle uapıyorum öbür türlü beşiğine koyarken uyanıyordu
Böylw olunca memeyi ağzona dayayıp ikimiz de devam ediyoruz uykuya.
Valla 3 kişi zor gerçekten arada ben tost oluyorumEşim diyo ki siz yakında beni sepetlersiniz diyo
Ama çookk rahat oluyoo
Biz yatamıyoruz işte 3 kişi. Eşim şehirdışına gittiğinde de almıyodum yanıma alışmasın diye çok nadir ara sıra alıyorum. Bazen emzirirken uyuyakalıyorum bizim oğlan da maşallah tur atıyo yatakta bazen enlemesine bazen de ters yatıyo bi birimizin suratını tekmeliyo bi birimizin. Tabi neye uğradığımızı şaşarak uyanınca beşiğine postalıyoruz. Geçen yine yanımızda uyuyakalmışım kendini ordan oraya atıyo bizimki dişten heralde gözünü de açamıyo neyse uyurken üstümde bi ağırlık hissediyorum karnım ağrıyo uyanamıyorum zor güç gözlerimi açsam ki bizimki enlemesine karnımın üstüne yatmış kafa bi taraftan sarkıyo ayaklar bi taraftanValla 3 kişi zor gerçekten arada ben tost oluyorum
Eşim nöbetteyken daha rahat ama sabah ni bakıyorum duru beni iyice sıkıştırmış oluyo 1,5 kişilik yatıyo sağolsun
aynen, gercekten büyük rahatlıkDün gece eşim evde yoktu oğlumla yatayum dedim. Aman allahım ne rahatlık yaa mızırdandıkça çıkarıp verdim memeyi yerinden kalkmak yok bebeği al emzir yatır yok ayy çok güzel uyumuşum böyle.
Sör kızıyla yatıyodu işini biliyo hatun
Pempenin deyimiyle söründüürrrSurrender
aynen, gercekten büyük rahatlıkhani alışır eder dıyorlar ya? bence alıskanlıktan vazgecırmek 1 hafta
bılemedın 15 gün olsun. o yuzden hem o rahat hem de ben :=)
bazı seyler fedakarlık isterHadi alışkanlık neyse de kocayı atamıyom kız yataktan
Uyku mu koca mı uyku mu koca mı... diye düşünmeme kalmadan kendisi evde yokken oğlumla yattığım için yakında siz beni şutlarsınız triplerine girdi adambazı seyler fedakarlık ister
baya uzun süredir kızcemle yatıyoruz
benim oğlan beni tepeledi ,yatmak istemiyomuş benlebazı seyler fedakarlık ister
baya uzun süredir kızcemle yatıyoruz
geçmiş olsun neslihancığım..bizimkide dün radyatörün keskin kenarına çarptı kaşını..allah yavrularımızı beterinden korusunSagol canım iki gündür alsilik var cocukta yaa... Simdide dudagını vurdu dişi kesmiş kanadı
Sizede gecmiş olsun canım
Sagol canım tesekkurler. sizede gecmiş olsungeçmiş olsun neslihancığım..bizimkide dün radyatörün keskin kenarına çarptı kaşını..allah yavrularımızı beterinden korusun
Amin canım ne güzel bi dua teşekkür ederimBu arada ikinci melegin hayırlı olsn bi türlü yazamadm. Allah hayırlı evlat hayırlı kul eylesin...
İlki mayis ayında yumurtlama ayı canım oğlum oldu. Bunda ekim yumurtlama cinsiyeti heyecanla bekliyoruz bakalımİlk gebeligin yumurtlama ayi cinsiyeti , ve simdiki hangi ay yumurtlama oldu cnm
Neslicim geçmiş olsun Rabbim evlatlarımızı korusun kimseyi evladıyla imtihan etmesin inşallahTorsdy aldım gecmezse hametan alırım sagol canım
Sağol canım senin de ve diğer tüm annelerin . Ayrıca her anne çocuğunun ilk ogretmenidir bu vesileyle tüm öğretmen annelerin de günü kutlu olsunMeslektaslarim... ogretmenler gunumuz kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?