2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de öyle uapıyorum öbür türlü beşiğine koyarken uyanıyordu
Böylw olunca memeyi ağzona dayayıp ikimiz de devam ediyoruz uykuya.

Valla 3 kişi zor gerçekten arada ben tost oluyorum
Eşim nöbetteyken daha rahat ama sabah ni bakıyorum duru beni iyice sıkıştırmış oluyo 1,5 kişilik yatıyo sağolsun
Biz yatamıyoruz işte 3 kişi. Eşim şehirdışına gittiğinde de almıyodum yanıma alışmasın diye çok nadir ara sıra alıyorum. Bazen emzirirken uyuyakalıyorum bizim oğlan da maşallah tur atıyo yatakta bazen enlemesine bazen de ters yatıyo bi birimizin suratını tekmeliyo bi birimizin. Tabi neye uğradığımızı şaşarak uyanınca beşiğine postalıyoruz. Geçen yine yanımızda uyuyakalmışım kendini ordan oraya atıyo bizimki dişten heralde gözünü de açamıyo neyse uyurken üstümde bi ağırlık hissediyorum karnım ağrıyo uyanamıyorum zor güç gözlerimi açsam ki bizimki enlemesine karnımın üstüne yatmış kafa bi taraftan sarkıyo ayaklar bi taraftan

aynen, gercekten büyük rahatlık hani alışır eder dıyorlar ya? bence alıskanlıktan vazgecırmek 1 hafta
bılemedın 15 gün olsun. o yuzden hem o rahat hem de ben :=)

bazı seyler fedakarlık ister
baya uzun süredir kızcemle yatıyoruz
Uyku mu koca mı uyku mu koca mı... diye düşünmeme kalmadan kendisi evde yokken oğlumla yattığım için yakında siz beni şutlarsınız triplerine girdi adam
Bi kere bişeye çok sinirlenip kovmuştum bunu odadan hiç ses etmeden küçük emrah gibi boynunu büküp acıklı acıklı bakıp gidip yattı salona sonra baktım kıyamadım gel hadi gel bu seferlik affettim dedim
Adam benden ayrı yatmak istemiyo ben de de az değilim ha walla kıyamıyorum

bazı seyler fedakarlık ister
baya uzun süredir kızcemle yatıyoruz
benim oğlan beni tepeledi ,yatmak istemiyomuş benle..bende beşiğine attım artık ...aslında iyi oldu,daha uzun süre uyumaya başladı,bende döne döne yatabiliyorum artık..halbuki ne güzel üstünü örtüyordum,sarılıyordum,canım memelerimi emrine vermiştim nankör çucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…