2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım pasa da emiyor ama yine de yemek yemesi gerekiyor kulomuz da çok iyi değil canım biliyorsun normal sınırlarda ben de zorlamyotum çünkü inat yapıyor sinirleniyor ısrar edince önüne koyunca yiyor bir sure boyle devam edecez artik

Oturduğumuz ev kiraya verilmiş en geç haftaya pazara kadar cikacaz evden Tasinma işleri başlıyor nasıl gidecez çok zor ya gözümde öyle büyüyor ki paşanın bile bur suru eşyası var çocuk da rezil olacak birakacam onu arkadaşa inşallah hasta olmaz dua edin bana kızlar inşallah hemen yerlesirim kar yagmur yağmaz

Biliyordum bahsetmistin daha once yemediginden... hala yemiyormu biricik ya ? O kadar korkuyorumki ugrasmaktan, ben daha simdiden biktim, allah kolaylik versin sana ya

Bende de var şaşkınlık ama sevinç daha ağır basıyor galiba çok karmaşık duygular içindeyim bilmiyorum
Ögrendigim gece hiç uyuyamamıştım tek denemeye haöilr kaldım büyük 4 yasındaydı olsun koyver dedim esimeo zaman hamile kaldım işte allah kolay dogum nasip etsin

nasıl yani kıraya verılmıs?

Canim bende 5 aylikken tasindm pazartesi taşındık sali hersey yerlesmisti temzlik btmsti esimle ikimiz yaptik sadece

Biliyordum bahsetmistin daha once yemediginden... hala yemiyormu biricik ya ? O kadar korkuyorumki ugrasmaktan, ben daha simdiden biktim, allah kolaylik versin sana ya
Evet canım daha önce de soylemistm. Hala yeniyi hele ben zorlamadan hiç yemez. Mesela bugün su ana kadar yedikleri sabah içine ekmek dugranmis orta boy kase yoğurt (tabi dibine kadar bitiremedi) 10-15 dilim patates kızartması,bir bardak süte 4 cicibebe ve iki bardak çay... Bunları da zorla yedirdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…