- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #106.661
Hayirlisi olsun canim . İstiyordun. Allah sabır ve kolaylik versinKizlaaar ogluma kardeş geliyoooo
Corba ne corbasi ben pure yapiyorum. Bardakla icebilir miPasa büyümüş de kendi yemek istiyor yaben veriyorum acmyr ağzını mama sandalyesine koyuyorum yiyor 10 parmagi da yemek de oluyor çorba falan nasıl verecem kızlar ya boyle alışması iyi mi bilemedim
Canim savundugun konuda istersen ban ye. Cocugunu dusundugun icin ban yazdin. Böyle konuda ban yesen ne olacak. İspiyoncular yazik ömür boyu ban benim gozumde
Sağol canımHayirlisi olsun canim . İstiyordun. Allah sabır ve kolaylik versin
Ben veriyorum,hergun cevizi antep fistigini kesinyiyor. Zaten agzim kipirdamaya gorsun,mecbur veriyorum:)Kuruyemis veriyor musunuz. Dun ben yerken ihhh ihhh yapiyo mecbur verdim. Findik badem birazda lokum cezerye gibi birsey le yedik
Ceviz veriyorum mutlaka. Fistik allerji onu vermiyorum . Benimkide öyle tok olsada illa tadina bakacak. Acili bile seviyor. Bizdede hic acili yiyen yok.Ben veriyorum,hergun cevizi antep fistigini kesinyiyor. Zaten agzim kipirdamaya gorsun,mecbur veriyorum:)
Canım çok sevindim. Allah hayırlı etsin.Kizlaaar ogluma kardeş geliyoooo
Maşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah beraber büyürler ne güzelKizlaaar ogluma kardeş geliyoooo
Canım deneyim öyle ama boyle yemesi iyi mi ya blw ci olduk vallaKati yap cnm ve ekmek icini batir corbaya,oyle kat onune. belki ise yarar. :)
Canım bnm bebeğim de 2700 doğdu şimdş kaç kiloonu bılıyozaynı gün oldugu için
Canım bnm kide 2700 doğdu şimdi kaç kiloBenimki 2800 dogdu sur
Canum sivi halde çorbalar yoğurt nasıl yiyecekCorba ne corbasi ben pure yapiyorum. Bardakla icebilir mi
Canım ben hiç sıvı çorba yapmıyorum katı yapıyor um eğer sıvı olursa ekmek katıyorumCanum sivi halde çorbalar yoğurt nasıl yiyecek
Kuzum ferrumix toz kullan..akşam yatrken..ne ishal ne kabız..kan ılacı verıyorsan eger süt ver bişi olmaz artık. ben verecektım ama sırf kan ılacı vermıyorum dıye vermıyorum. sütlü muhallebı de harıka olur valla
Bardakla icecek ayran edeceksin paşayaCanum sivi halde çorbalar yoğurt nasıl yiyecek
Canım deneyim öyle ama boyle yemesi iyi mi ya blw ci olduk vallaçok hoşuna gidiyor boyle yrmesi uğraşıyor alıyor agzina götürüyor her şeyi tabi yerler masa kıyafet çok fena oluyor sürekli boyleyim
Amim canım çok sağolCanım çok sevindim. Allah hayırlı etsin.
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsinÇok mutluyum çok şükür sanki ilk hamileligimmis gibi heyecanliyim
Aynen birlikte buyuyecekler inşallah nasip olursa Allah isteyen herkese gönlüne gore versinMaşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah beraber büyürler ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?