2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gece uyanmalari bence aliskanliktan,ozlerinde var. Artik disti suydu buydu diyemiyorum yani.
Bu arada hemen hemen herkes gunde uc ogun yemek veriyor ara ogun haric. Ben kahvalti ve aksam yemegi veriyorum ana ogun olarak,oglen de meyve ve kuruyemis. 2-3saatte bir de emiyor. Yani ben ogle yemegi eksikligini yasamadim ve vermiyorum hala,kilo alimi iyiydi gecen ayki kontrolde. Vermem gerekir mi yine de acaba ?

Bende kahvalti yaptrmiyorum yapmiyo cunku

Bende kahvalti yaptrmiyorum yapmiyo cunku
Canım 2 tane hurmayı 1.5 çay bardağı suyla haşla ve süz posalı sonra soğuduktam sonra 1 yemek kaşığı tam buğday unu bir yumurta sarısı ile karıştıratak pişir piştikten sonra labne veya kaşar veya lor peynirş koy nasıl yiyecek bnm kş ne bir hün ara şle veriyorum

Sağol tatlım . Ya kanalları tıkalı olsa gözyaşı gelmez demi. Ama oğlum aglayinca göz yasi var.

Canım göxü arıyordur.
Evet galiba çok ovuyor gözlerini. Sabah o kadar çok çapan vardı ki inanamadım çok korktm

birickm cnm gecmis olsn kurbanm onlarin gozune ya
Sağol canım hiç böyle capak gormemistm. Gözüne bir damla süt sagcm. Blw yaptığımdan elleri hep yağ yemek oluyordu. O elleriyle gözlerini çok karistrydu acaba mikrop mu kaptı ki

En onemli ogun ya keske alissa ne guzel olur.. alp kasar peyniri,pekmez,ekmek yiyo.. yumurtayi birakti hemen hemen simdi de aksam yemegini yemedi,iki kasik yogurt yedi bitti
Biz de iki ogün yiyiyoruz. Yetiyor gibi ama bilemedim. Bir ogün de meyve falan la geçiyor

Bebekleriniz dişlerini gıcırdatıyor mu ?
Evet sinir bozucu agzini bi tuhaf yapiyor . Emzik veriyorum hemen dis yapisini degistirir diye korkuyorum yontmaktan boyu kisalir mi . Umarim birakir aliskanligi. 3 yasinda tanidigin oglu var gicirdatiyor diskerinin usti soyulmus

Olabilir canım bizim kisinin gözünde az birşey vardı doktor damla verdi canım ihmal etme doktor a götür

Belki de... insallah gecici bir seydir,sut ise yarar umarim

Biricik gecmis olsun. Cay iyi geliyor . Dr a gidip ilaclari kullandiktan sonra. Ya allerjik ya mikrobiktir. Gittinmi dr a
Dr daha gitmedim süt damlattim bakalım yarın nasıl olacak. Dün gece kıvranıp durdu sürekli emdiği. E tabi lambayı yakmadgim için fark edemedim sabah bi baktım iki göz baştan sona koyu sert capakla kapanmış. Acaba gözleri yanıyor mudur ki

Belki de... insallah gecici bir seydir,sut ise yarar umarim
Inş.yarar da geçer hemencecik canim

Ve daha küçükken olurdu. Sanmıyorum tıkanıklık olduğunu. Dr a gidene kadar çayla pansuman da yapabilirsin iyi gelir.
Benimki dişlerini değil de ilaç fan icirmek için ağzını tuttuğum da çenesini kitlatiyo. Yani böyle yanağını iki yanındaki kemiklerini oynatıyor. İçim bir tuhaf oluyor öyle yapinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…