- 30 Ocak 2015
- 19.874
- 28.715
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #106.961
Aynen bende çoktum en azindan küçükken sadece emiyolsrdida uyumasak bilr rahattik smdi kahvaltisi ogle yemegi aksam yemegi ugras dur bide arkasndan kostryrzYok canım ya aç oldukları için değil alışkanlık mı oldu. Çok yoruldum ben artık canım çöktüm valla.
Bende kahvalti yaptrmiyorum yapmiyo cunkuGece uyanmalari bence aliskanliktan,ozlerinde var. Artik disti suydu buydu diyemiyorum yani.
Bu arada hemen hemen herkes gunde uc ogun yemek veriyor ara ogun haric. Ben kahvalti ve aksam yemegi veriyorum ana ogun olarak,oglen de meyve ve kuruyemis. 2-3saatte bir de emiyor. Yani ben ogle yemegi eksikligini yasamadim ve vermiyorum hala,kilo alimi iyiydi gecen ayki kontrolde. Vermem gerekir mi yine de acaba ?
Canım 2 tane hurmayı 1.5 çay bardağı suyla haşla ve süz posalı sonra soğuduktam sonra 1 yemek kaşığı tam buğday unu bir yumurta sarısı ile karıştıratak pişir piştikten sonra labne veya kaşar veya lor peynirş koy nasıl yiyecek bnm kş ne bir hün ara şle veriyorumBende kahvalti yaptrmiyorum yapmiyo cunku
Bende kahvalti yaptrmiyorum yapmiyo cunku
Sağol tatlım . Ya kanalları tıkalı olsa gözyaşı gelmez demi. Ama oğlum aglayinca göz yasi var.Biricik canım geçmiş olsun. Gözüyle burnunun birleştiği yer varya orda gözyaşı kanalına yukarı aşağı biraz bastırarak yapıyosun günde 3 kere onar kez demişti dr bize. Ama gözyaşı kanalı tıkanıklığı olsa daha küçükken olmazmıydı ? Bizimki küçükken olmuştu cobaltın dediği gibi damla ve masajla geçmişti.
İnşallah hemencecik düzelir kuzucuğunun güzel gözleri
birickm
Evet galiba çok ovuyor gözlerini. Sabah o kadar çok çapan vardı ki inanamadım çok korktmCanım göxü arıyordur.
Sağol canım hiç böyle capak gormemistm. Gözüne bir damla süt sagcm. Blw yaptığımdan elleri hep yağ yemek oluyordu. O elleriyle gözlerini çok karistrydu acaba mikrop mu kaptı ki
Biz de iki ogün yiyiyoruz. Yetiyor gibi ama bilemedim. Bir ogün de meyve falan la geçiyorEn onemli ogun ya keske alissa ne guzel olur.. alp kasar peyniri,pekmez,ekmek yiyo.. yumurtayi birakti hemen hemensimdi de aksam yemegini yemedi,iki kasik yogurt yedi bitti
Ve daha küçükken olurdu. Sanmıyorum tıkanıklık olduğunu. Dr a gidene kadar çayla pansuman da yapabilirsin iyi gelir.Sağol tatlım . Ya kanalları tıkalı olsa gözyaşı gelmez demi. Ama oğlum aglayinca göz yasi var.
kanallar derken gözden buruna giden kanallar,göz sıvısının fazlası burna akıyor..tıkalı olunca ,ağlamasa bile gözleri akıyor.Sağol tatlım . Ya kanalları tıkalı olsa gözyaşı gelmez demi. Ama oğlum aglayinca göz yasi var.
Ayri ayri yada bulamac mi veriyorsun. Kahvalti yetiskinde bile onemli ogun . Emziriyorsun peynirden daha iyi kalsiyum alirdi. Zeytin cok faydali yese keske. Benimkide uc ogun kahvalti versem yer.Bende kahvalti yaptrmiyorum yapmiyo cunku
EvetBebekleriniz dişlerini gıcırdatıyor mu ?
Olabilir canım bizim kisinin gözünde az birşey vardı doktor damla verdi canım ihmal etme doktor a götürEvet galiba çok ovuyor gözlerini. Sabah o kadar çok çapan vardı ki inanamadım çok korktm
Sağol canım hiç böyle capak gormemistm. Gözüne bir damla süt sagcm. Blw yaptığımdan elleri hep yağ yemek oluyordu. O elleriyle gözlerini çok karistrydu acaba mikrop mu kaptı ki
Evet galiba çok ovuyor gözlerini. Sabah o kadar çok çapan vardı ki inanamadım çok korktm
Bebekleriniz dişlerini gıcırdatıyor mu ?
Dr daha gitmedim süt damlattim bakalım yarın nasıl olacak. Dün gece kıvranıp durdu sürekli emdiği. E tabi lambayı yakmadgim için fark edemedim sabah bi baktım iki göz baştan sona koyu sert capakla kapanmış. Acaba gözleri yanıyor mudur kiBiricik gecmis olsun. Cay iyi geliyor . Dr a gidip ilaclari kullandiktan sonra. Ya allerjik ya mikrobiktir. Gittinmi dr a
Inş.yarar da geçer hemencecik canimBelki de... insallah gecici bir seydir,sut ise yarar umarim
Benimki dişlerini değil de ilaç fan icirmek için ağzını tuttuğum da çenesini kitlatiyo. Yani böyle yanağını iki yanındaki kemiklerini oynatıyor. İçim bir tuhaf oluyor öyle yapincaVe daha küçükken olurdu. Sanmıyorum tıkanıklık olduğunu. Dr a gidene kadar çayla pansuman da yapabilirsin iyi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?