- 20 Mayıs 2015
- 1.377
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #106.981
Evetsinir bozucu agzini bi tuhaf yapiyor . Emzik veriyorum hemen dis yapisini degistirir diye korkuyorum yontmaktan boyu kisalir mi . Umarim birakir aliskanligi. 3 yasinda tanidigin oglu var gicirdatiyor diskerinin usti soyulmus
Ay benimkininde 4 dişi var çok gıcırdatıyo napcam bilmiyorumEvett kit kit kit
Ay biricik bu ocak bebekleri de amma cins çıktı yaa napcaksak bu çılgınlarlaBenimki dişlerini değil de ilaç fan icirmek için ağzını tuttuğum da çenesini kitlatiyo. Yani böyle yanağını iki yanındaki kemiklerini oynatıyor. İçim bir tuhaf oluyor öyle yapinca
Kasari bazen yiyo seviyo ama yumurta yemiyo bide menemeni seviyo gecen gun kendime yapmstm otrma odasinda o gezerken bende tepsiye koydum yiyodm ayakta geze geze yedi beyfendi oyle yiyo aslinda ama alismasini istemiyorm oylede her yere dokuyo yumurtayi sevdiremedm bi bende.sevmyrm bana cekmis iki gundrde ayakta gezerken pankek yediriyorm bi taneEn onemli ogun ya keske alissa ne guzel olur.. alp kasar peyniri,pekmez,ekmek yiyo.. yumurtayi birakti hemen hemensimdi de aksam yemegini yemedi,iki kasik yogurt yedi bitti
Bi deneyim bakalm insallah yer kahvaltiya otryrz mama sandalyesinde durmuyoCanım 2 tane hurmayı 1.5 çay bardağı suyla haşla ve süz posalı sonra soğuduktam sonra 1 yemek kaşığı tam buğday unu bir yumurta sarısı ile karıştıratak pişir piştikten sonra labne veya kaşar veya lor peynirş koy nasıl yiyecek bnm kş ne bir hün ara şle veriyorum
Bulamac hic yemiyo canim bi kasar peyniri seviyo onu yiyo labmeyi seviyodu onuda yemiyo artik zeytini bi kac kez verdm cigneyip cigneyip çıkardı yumurtayi sevdiremedm bi kahvalti yapmayi bende cok seviyorm guzel yaparsam aksama kadar hic acikmiyorum mesela ah keske yese pankek kasar bide menemen pekmezi bazen zorla iciriyormAyri ayri yada bulamac mi veriyorsun. Kahvalti yetiskinde bile onemli ogun . Emziriyorsun peynirden daha iyi kalsiyum alirdi. Zeytin cok faydali yese keske. Benimkide uc ogun kahvalti versem yer.
Ustune cok dusme birakiyo benmki dkka basi dislerini birbirne surtuyodu gicir.gicir tuylerim diken diken oluyodu birakti smdide her yeri isisryoAy benimkininde 4 dişi var çok gıcırdatıyo napcam bilmiyorum
Sağol canım bakalım yarın nasıl olacak ona göre goturcm ınş.birickm canım geçmiş olsun herkes yazmış gerçi ama mutlaka göz Dr görsün
Sağol canım. Çayı denemedm süt damlattim yarın çayı da deneycm ınş.birickm lhmal etme canım mikrop kapmış olabilir. Çayla temizle Dr ı ihmal etme ama.Geçmiş olsun
Kızım yeni doğduğunda capaklanma oluyordu annem sütünden damlat sil pamukla diyordu yapmıştım gerçi damlada kullandim sonradanSağol canım. Çayı denemedm süt damlattim yarın çayı da deneycm ınş.
Ne bileyim ınş.ise yarar en azından ilaçlardan daha masumdur. Dişimize de hayırlı olsunKızım yeni doğduğunda capaklanma oluyordu annem sütünden damlat sil pamukla diyordu yapmıştım gerçi damlada kullandim sonradan
Canım çok geçmiş olsun ayazın da öksürük varDi.Geçmiyordu bir türlü sonra akciğer filmi çekildi alerji dediler.Çocuk alerji bölümüne götürdün cuma günü. Baktı Dr burun tikanikligina an kaynaklanıyor serumla temizle burnunu dedi. Sabah akşam iki gündür yapıyorum bayağı hafifledi. Alerjiye yokmuş alerji olsa bogulurcasina öksürür dedi.Çok şükür hafifledi bayagiKızlar altıncı disimizde patlamış gece 10dk bir uyanıyor ağlıyor hep
Öksürük hafifledi biraz ilaç kullanmadi ben verdim şurubu o geri attı
Gün içinde hala hapsuruyor burnu akıyor
Valla dışarı çıkarmak istemiyorum artık gerçi ist kar geliyormuş istesemde cikaramam
Canım sizede geçmiş olsunCanım çok geçmiş olsun ayazın da öksürük varDi.Geçmiyordu bir türlü sonra akciğer filmi çekildi alerji dediler.Çocuk alerji bölümüne götürdün cuma günü. Baktı Dr burun tikanikligina an kaynaklanıyor serumla temizle burnunu dedi. Sabah akşam iki gündür yapıyorum bayağı hafifledi. Alerjiye yokmuş alerji olsa bogulurcasina öksürür dedi.Çok şükür hafifledi bayagi
Sen burnu akıyorsa serumla yıka burnunu şırınga çekip ilaç kullanma dedi Dr serum sık yıka dediCanım sizede geçmiş olsun
Öksürük çok zor onlar için korkuyorlardi
Defne yavrum oksururken boynuma sarılıyor
canım yaa geçmiş olsun..mikrobikse yanıyordur..başı üşüdüyse başı ağrıyordur..benim başıma çocukken çok gelirdi..tozon toprağın içinde oynadığımda yada annem saçlarımı kurutmadığında bir kaç gün gözlerim çok çapaklarınırdı,ağrırdıDr daha gitmedim süt damlattim bakalım yarın nasıl olacak. Dün gece kıvranıp durdu sürekli emdiği. E tabi lambayı yakmadgim için fark edemedim sabah bi baktım iki göz baştan sona koyu sert capakla kapanmış. Acaba gözleri yanıyor mudur ki
Inş.yarar da geçer hemencecik canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?