2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet sinir bozucu agzini bi tuhaf yapiyor . Emzik veriyorum hemen dis yapisini degistirir diye korkuyorum yontmaktan boyu kisalir mi . Umarim birakir aliskanligi. 3 yasinda tanidigin oglu var gicirdatiyor diskerinin usti soyulmus

Evett kit kit kit
Ay benimkininde 4 dişi var çok gıcırdatıyo napcam bilmiyorum

Benimki dişlerini değil de ilaç fan icirmek için ağzını tuttuğum da çenesini kitlatiyo. Yani böyle yanağını iki yanındaki kemiklerini oynatıyor. İçim bir tuhaf oluyor öyle yapinca
Ay biricik bu ocak bebekleri de amma cins çıktı yaa napcaksak bu çılgınlarla

En onemli ogun ya keske alissa ne guzel olur.. alp kasar peyniri,pekmez,ekmek yiyo.. yumurtayi birakti hemen hemen simdi de aksam yemegini yemedi,iki kasik yogurt yedi bitti
Kasari bazen yiyo seviyo ama yumurta yemiyo bide menemeni seviyo gecen gun kendime yapmstm otrma odasinda o gezerken bende tepsiye koydum yiyodm ayakta geze geze yedi beyfendi oyle yiyo aslinda ama alismasini istemiyorm oylede her yere dokuyo yumurtayi sevdiremedm bi bende.sevmyrm bana cekmis iki gundrde ayakta gezerken pankek yediriyorm bi tane

Bi deneyim bakalm insallah yer kahvaltiya otryrz mama sandalyesinde durmuyo

Ayri ayri yada bulamac mi veriyorsun. Kahvalti yetiskinde bile onemli ogun . Emziriyorsun peynirden daha iyi kalsiyum alirdi. Zeytin cok faydali yese keske. Benimkide uc ogun kahvalti versem yer.
Bulamac hic yemiyo canim bi kasar peyniri seviyo onu yiyo labmeyi seviyodu onuda yemiyo artik zeytini bi kac kez verdm cigneyip cigneyip çıkardı yumurtayi sevdiremedm bi kahvalti yapmayi bende cok seviyorm guzel yaparsam aksama kadar hic acikmiyorum mesela ah keske yese pankek kasar bide menemen pekmezi bazen zorla iciriyorm

Kızlar kızım iki haftadır ek gıda çorba pilav meyve yemiyor eti kiymayi hiç yediremiyorum
Ağzına aldığı gibi atıyor oguruyor kusuyor
Bittim valla o yemedikce sinirden ben yiyorum
Yediği 8tahilli kaşık maması, muhallebi, biberon maması bide emiyor
Çok üzülüyorum
Annem anlattım hasta diside çıkıyor miziklaniyor diyor yer merak etme hep böyle olacak diye bişey yok diyor

Yarın yeniden düzen kurup yedirmeye çalışacağım yine kıyamet koparacak kesin.

Hiç durmuyor hep hareket halinde beni gören sen nasıl zayiflamiyorsun hayret diyorlar

Daha adette olamadım @lollapolusa sende olmuşsun oh ne rahatlamissindir valla darısı benim başıma
Psikolojim bozuldu resmen

Kızlar Dr gitsem bişey veremez dimi olmam için

Kızlar altıncı disimizde patlamış gece 10dk bir uyanıyor ağlıyor hep

Öksürük hafifledi biraz ilaç kullanmadi ben verdim şurubu o geri attı

Gün içinde hala hapsuruyor burnu akıyor
Valla dışarı çıkarmak istemiyorum artık gerçi ist kar geliyormuş istesemde cikaramam

Canım çok geçmiş olsun ayazın da öksürük varDi.Geçmiyordu bir türlü sonra akciğer filmi çekildi alerji dediler.Çocuk alerji bölümüne götürdün cuma günü. Baktı Dr burun tikanikligina an kaynaklanıyor serumla temizle burnunu dedi. Sabah akşam iki gündür yapıyorum bayağı hafifledi. Alerjiye yokmuş alerji olsa bogulurcasina öksürür dedi.Çok şükür hafifledi bayagi

Canım sizede geçmiş olsun
Öksürük çok zor onlar için korkuyorlardi
Defne yavrum oksururken boynuma sarılıyor

canım yaa geçmiş olsun..mikrobikse yanıyordur..başı üşüdüyse başı ağrıyordur..benim başıma çocukken çok gelirdi..tozon toprağın içinde oynadığımda yada annem saçlarımı kurutmadığında bir kaç gün gözlerim çok çapaklarınırdı,ağrırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…