- 11 Şubat 2013
- 1.563
- 1.053
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #10.701
hayır beta hcg bakılmıyorikili testte de bhcg yemi bakılıyor valla hiç bilmiyorumsorsan zaten kesin öyle bişi yok der dr
Bencede canim biraz one al randevunu 12 haftalikken git temmuzun 5 ile 10 u arasi gibitam tarih vermedi canım 1 ay sonra gel ikili testini yapalım bide cinsiyet tahmini yapalım dedi. O da ayın 13üne denk geliyo ama 12+4 oluyoruz ozaman. Belki ben kendiliğimden bi kaç gün öne çeker 12 haftayken gidebilirim. evet benim doktorum yapacak canım fiyat nedir hiç bilmiyorum
Canim sen hangi sehirdesin bende ikili testimo devlet hastanesinde yaptiricam insallah rahat oluyordurGünaydın kızlar
İkili test sonucu güze gelenleri ebrik ederim,inşaAllah kısa zamanda bende hayırlı haberlerimizi veririm.Bizim sonuçlar teee pazartesiye çıkacak.Bu arada benim dr çok yoğundu hep randevuları dolu,randevu alıp gittiğimiz zaman da bile en az 1.5 saat bekliyoruz.İşden uzuun süreli izin almak sıkıntı oluyor.Bende devlet hastanesinden randevu aldım,ve hiç bir ücret ödemedim.Hemen iş yerimin yakınında olduğu için hallettim.Ve en güzel yanı ne biliyormusunuz devlet hastanesinin? Hiç beklemiyorsunuz,özel hastanelerde içeri dr'un odasına giren çıkmak bilmiyor,3 aylıkken oracıkda doğurasım geliyor beklerkenİki hafta sonra kendi dr 'uma cinsiyet için gitmeyi düşünüyorum,onun yorumlamasını istiyorum,bu kez odaya girince bende çıkmıycam
Bende öyle düşünüyorum canım hem daha az beklemiş olurumBencede canim biraz one al randevunu 12 haftalikken git temmuzun 5 ile 10 u arasi gibi
aynen ya özel hastaneler bile böyle maalesef, en temizi muayenehanesine gideceksin ikili test en geç bir gün sonra çıkıyormuşGünaydın kızlar
İkili test sonucu güze gelenleri ebrik ederim,inşaAllah kısa zamanda bende hayırlı haberlerimizi veririm.Bizim sonuçlar teee pazartesiye çıkacak.Bu arada benim dr çok yoğundu hep randevuları dolu,randevu alıp gittiğimiz zaman da bile en az 1.5 saat bekliyoruz.İşden uzuun süreli izin almak sıkıntı oluyor.Bende devlet hastanesinden randevu aldım,ve hiç bir ücret ödemedim.Hemen iş yerimin yakınında olduğu için hallettim.Ve en güzel yanı ne biliyormusunuz devlet hastanesinin? Hiç beklemiyorsunuz,özel hastanelerde içeri dr'un odasına giren çıkmak bilmiyor,3 aylıkken oracıkda doğurasım geliyor beklerkenİki hafta sonra kendi dr 'uma cinsiyet için gitmeyi düşünüyorum,onun yorumlamasını istiyorum,bu kez odaya girince bende çıkmıycam
bakılyormuş şimdi baktım internetten yanlış yazmışımmhayır beta hcg bakılmıyor
aminnn canımm ben de bugün akşam gidiyorum inşallah sağlıklıdır yavrucağım garip gairp rüyalar gördüm Allah' hepimizin yardımcısı olsun, senin diğer kontrol ne zaman ?Kızlarr günaydınlar, test sonucunu güzel alanlara göz aydınlığı diliyorummm... Diğer güzel haberlerde sizde olur inşallah :)
Aynen?Kizlar bu ikili testlerde bebegi enine boyuna inceliyolar madem cinsiyeti belli olmuyomu peki
kızlar bişey söylicem ya sizin karnınız acıyormu derin nefes aldığınızda ya da ani hareket ettiğinizde, yani ağrı gibi değilde acı gibi sanki
aç karnına değil canım boşa aç kalmasaydın.ye hemen bişiler bence..hayırlısı olsun inş güzel sonuç çıkar.benimkide cmrts çıkacak inş:) heyecanla bekliyorumIlk hamileliğimde kız olacağı içime doğmuştu ve kızım oldu ancak şimdi hicbirsey hissetmiyorum hakkımızda harikası dotum Kuz yad erkek beim için farketmiuo saglikli olması yeterli bende ikili test konusunda kararsizim yaptırmak istemiyorum ama napsam bilemiyorum
aminnn canımm ben de bugün akşam gidiyorum inşallah sağlıklıdır yavrucağım garip gairp rüyalar gördüm Allah' hepimizin yardımcısı olsun, senin diğer kontrol ne zaman ?
Ben de tavuk ve köfte hatta et diyebilirim. Hepsinden tiksindim. Kokusunu bile sevmiyorum.. Oğlumda sadece tavuktan tiksinmiştim. Bunda et de eklendi.Bayanlar sizce bu sene kizmi erkekmi tavuktan ve kofteden tiskinme cok uyuma migde bulantisi cok
Ben tüm etlerden tiksiniyorummm kokusunu bile almaya tahammülüm yoook. Hele ki balık diyince öğürecek gibi oluyorum öykkk (öğürdü)Ben de tavuk ve köfte hatta et diyebilirim. Hepsinden tiksindim. Kokusunu bile sevmiyorum.. Oğlumda sadece tavuktan tiksinmiştim. Bunda et de eklendi.
Cinsiyeti belli degil herhalde iste uyku basiyo oldugu yerde uyuyo gunde 5 6 defa kusuyo tavuktan tiskiniyo kofte kokusunda duramiyo sucuk gibi agir kokularda cabuk yorulma cok merak ediyiumBen de tavuk ve köfte hatta et diyebilirim. Hepsinden tiksindim. Kokusunu bile sevmiyorum.. Oğlumda sadece tavuktan tiksinmiştim. Bunda et de eklendi.
Ultrasona cok girmenin bi zarari var midir acaba? Bazi ulkelerde doguma kadar bikac kez ultrasonla bakiliyomus bebege. Herhalde ses dalgalari bebegi rahatsiz ediyormus.Psikolojik bebeğim hep rüyalar takma kafana hiçççç :) Gönlünü ferah tut allahın izniyle temiz çıkacaktır. 26. da kendi doktoruma gideceğim belki cinsiyetini de kesinleştirir diye, Antalya'daki doktor 1 ay sonra gel demişti :) O kadar bekleyemem ama ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?