2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cinsiyeti belli degil herhalde iste uyku basiyo oldugu yerde uyuyo gunde 5 6 defa kusuyo tavuktan tiskiniyo kofte kokusunda duramiyo sucuk gibi agir kokularda cabuk yorulma cok merak ediyium
Midem hiç bulanmadı. Ama et ve tavuktan tiksindim. Şuan cisiyeti belli değil ama oğlumun belirtilerine çok yakın yaşadıklarım. Eğer bu belirtiler baz alınırsa yine oğlan olacak gibi. Ama ben bunun daha çok annenin bünyesi ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

kızlaaarr bende işyerinden kaçıp yürüyüş yapıyorum arada birde burası dağ eteği.orman kokusu var..ikinci ay çok kilo almıştım.son bir aydır kilom aynı çok mutlu oldum

Evet haklisi ilk kizimda daha rahattim 2.de tavuktan tiskindim kofte kizartamadim uyku basti usengec olmustum

evet canım zararlı tabiki.ayda bir yeterli.beklemek şart bence.ama bu hafta ikili test sonucumu almaya gittiğimde dr a azıcık baksak mı özledim demeyi düşünüyorum belki cinsiyet belli olmuştur hem

Doktorumda ayni seyleri soyledi yurt disinda toplasan iki uc kere ultrasona goriliyormus ses dalgalari bebegi rahatsiz ediyormus son gittigimde doktorumda bakmadi ultrasonla

Canım şuanda kaç haftalıksın bak şimdi bende merak ettim senin bebişin cinsiyetini bende aynı belirtiler var midem hiç bulanmıyor ama et balık tavuk tiksindim ben daha 10 haftalığım Rabbim önce sağlıklısını sonra gönlümüze göre verir inşallah

canim gozunaydin bende ctesi gidicem cok heyecanliyim ve cok korkuyorum sanki kotu bisi dicekmis gbi...ense kalinligi ne cikti canm senin. 16.haftada cinsiyetinide ogrenirsin zaten insallah canim benim
Ense kalinligi 1.27 cikti canim ve eskiye gore 3gun onde ciktim tam 12ydim ctesi günü...Korkma sende guzel cikar sonuclar icini ferah tut tatlim Allah in izniyle bisey yoktur

Size başıma geleni anlatayım dun misafirlikteydim oraya komşuları geldi küçük çocuk vardı bir iki dokundum sonra ne derse beğenirsiniz çocuk su çiçeği geciriyormuş dünya başıma yıkıldı sanki sabahtan beridir hastanedeyim kan verdim 4 5 gün sonra çıkacak sonuç dua edin lütfen bulaşmamış olsun yoksa aksini dusunmek bile istemiyorum doktorun yanına gidicem bekliyorum şuan aman çocuklardan uzak durun nolurrr ben yaşıyorum korkuyu siz yaşamayın

Canım hemen kötüye yorma , dur bakalım hemen geçmemiştir belki de belli olmaz,iyi sonuçlarını paylaşırsın mutlaka..

Daha önce su çiçeği geçirmişsen hiç korkma, 1-2 sevmeylede bulacağını sanmam yaa gönlünü ferah tut :)

Ayy insallah bisey yoktur cimcim sonucta cok gec cikiyo sanki hemenn ciksa keske

Kızlar gunaydın/tunaydın..
İşten güçten yeni yazabiliyorum ,kaç gundur giremedim nete ,taşındım bu arada hafta sonu,neyse ki bitti şükür
Nasılsınız ne var ne yok ? Bir haftadır doktora gitmedim çok merak ediyorum , 11.haftadayım galiba ..Ay sonunda 2li test ,ense kalınlıgı vs var ..
Merak içindeyim iyi haberler alalım inşallah ...Siz neler yaptınız test vs yaptıran var mı ? Gelişmelerden haberdar edin

Şuan 11+0 haftalık canım. 12. haftaya girdim yani. Benim içimde yine erkek olacak diye bir his var. Ama göreceğiz. Tam emin değilim belirtiler cinsiyete göre değişiyor mu bilmiyorum :)

Aynen sadece bi tahmin cok unut baglamazki kimse zaten :)
Benim icim hep erkek diyo bakalim hislerim dogru cikicakmi 1 ay sonra
doktorlar zaten bizim hissettiğimiz hiçbirşeyi anlamıyorlar ki bebeği hissediyorum diyorum yok yok o değildir diyor benimde içimden hep erkek geçiyor.rüyamda da öyle gördüm birkaçkez. bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…