2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

doktorlar zaten bizim hissettiğimiz hiçbirşeyi anlamıyorlar ki bebeği hissediyorum diyorum yok yok o değildir diyor benimde içimden hep erkek geçiyor.rüyamda da öyle gördüm birkaçkez. bakalım
Cin takvimide erkek diyo bana
Ayy gecsin su 1 ay ben belki 14.haftada yakindaki doktora giderim merak ediorum nasil buyumusmu diyen ya 1 ay cok uzun

Canım içini ferah tut bir şey olmaz inşallah Allah ın izniyle...

Kızlar ben erkek olsun istiyorum, ya bebeğim erkek olduğu için böyle bir hissayatım var. Ya da hormonların kurbanıyım... Kız olsa üzülecekmişim gibime geliyor. :))) Bu arada aldığım bir duyuma göre bebekler 2 aylık olduğunda doktorlar kız yada erkek olduğunu biliyorlarmış ama bebeğin aldırma süreci geçene kadar cinsiyetini bildirmiyorlarmış. Nedeni kız çocuklarını korumak imiş. Aslı var yada yok bilemiyorum tabiisi :)

Şuan 11+0 haftalık canım. 12. haftaya girdim yani. Benim içimde yine erkek olacak diye bir his var. Ama göreceğiz. Tam emin değilim belirtiler cinsiyete göre değişiyor mu bilmiyorum :)
Benim ilk bebeğim bende acaba diye araştırıyorum merakta peki gebelik bittikten sonra tekrar et tavuk balık yiyebildin mi düZeldimi bu sorun... Ben normalde eti çok seven bir insandım hatta etten tiksinince eşin inanamadı şimdi etten alacağım ihtiyacımı yeşil mercimekten karşılamaya çalışıyorum çünkü Bebeğin Gelişimi için et çok önemli hem protein hem B12 inşallah bu tiksintiler geçer

doktorlar zaten bizim hissettiğimiz hiçbirşeyi anlamıyorlar ki bebeği hissediyorum diyorum yok yok o değildir diyor benimde içimden hep erkek geçiyor.rüyamda da öyle gördüm birkaçkez. bakalım
Ben oğluma hamileyken (Hamile olduğumu bilmiyordum)rüyamda bir kız çocuğu görmüştüm. 4. Aya kadar hep kızım olacak diye düşündüm ama oğlum oldu. :) Aynı kızı bu hamileliğimin başında da gördüm (aradan 11 yıl geçti ilk doğumumdan bu yana)
Ama ben yine de ya nasip diyorum. Nelki bir umut kızdır..

Şöyle ki; ilk hamileliğimde hamile olduğumu daha öğrenmeden tavuktan tiksindim. Sonuna kadar da yemedim. Ama doğumdan hemen sonra herşey normalleşti. Balık ise o yaşıma kadar ağzıma sürmemiştim. 4. ayımda hamsi diye 3 gün tepinmişitm :)) Geçiyor yani. Hamilelik bitince eskiye dönüyorsun.

O Hindistan'da öyle benim bildiğim. Orada 9 ay boyunca söylemiyorlarmış. Orada yaşayan bir arkadaşım söylemişti.

rüyalar tersine çıkıyor bazen demekki kız olsa da çok sevinirim ki

aynen ya özel hastaneler bile böyle maalesef, en temizi muayenehanesine gideceksin ikili test en geç bir gün sonra çıkıyormuş
ben özel muayeneye gidiyorum testi yaptırdığım gün aldım.özel hastanede en erken 1 hafta sonra alınıyor.Bir arkadaş yazmıştı 350 tl ödedim diye.Ben doktorum sayesinde 140 tl ödedim.

benimde hiç mide bulantım olmadı ama tavuktan tiksindim.Birde sulu yemek yiyemiyorum görünce yersem kusacakmışım gibi geliyor

Bu arada tavuktan falan tiksindim yazmışssınız. Benim doktorum tavuk yemeni istemiyırum dedi. Balık ve et ye ama tavuklara özellikle bu ara güvenmiyorum dedi. Benimde canım çok istiyor. Doktorunuz tavuk yemeyin dedi mi sizlere?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…