- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #10.661
Canım bizim son randevumuz geçtiğimiz pazartesiydi ozaman 8+4tük 1 ay sonra gel dedi ikili tarama için. 13 temmuz gibi giderim diye düşünüyorum belki bi kaç gün önce giderim tam 12 haftalıkken. İkili taramayı kesinlikle yaptırcam canım.Ikili test yaptiracakmisin canim yaklasik iki hafta sonra zamani geliyor gibi ben 3 temmuza randevu aldim
Ben özellikle şu toksoplasmayı çok önemsiyorum. Benimde ilk idrar tahlilimde bi sorun yoktu ama yinede yaptırmasını isterim.Evettt benimde toxoplasma bagisiklim yokmus((idrar tahliliyle idrar kulturunu ilk kaldigim ayda istemisti doktor yapmistim....ama yaptir idrar tahlilini belkide rahim buyudukce mesaneyi sikistiriyordur yanma ondan da olabilir
Gözünaydın canımKızlar benim ikili tarama testi sonuçlarım çıktı.Allaha şükür bir sorun yok.Serbest bhcg 20.3 bakalım dedikleri teori doğru çıkacakmı :)
Ben sürüyorum maalesefKızlar siz oje sürüyo musunuz?
Sağol canım bugün yaptıdım ve sonuç çıktı özel laboratuvar da yapıldı şimdi doktorum arayıp bilgi verdi mutlu oldumGözünaydın canım
Canım üzme kendini böyle insanlar için.valla bizim eve iki maaş giriyo ama borçlar ev kirası derken ay sonunda para kalmıyo bazen.sıkma canını ki bebişin de üzülmesin içerde :)Moralim öyle bozukki.. Ailemden birine anlatsam büyütürler paramız yok sanarlar falan falan neyse anlatayım. Dün değil önceki gün karşı komşum ki çok severdim kendisini kapıyı çaldı açtım, binanın giderinin patladığını ve yapılacağını daire başına 67 tl düştüğünü söyledi. Tamam abla ev sahibine söyleriz dedim. Parayıda bina sahibi bi abla topluyormuş. Sonra eşim söylemeyi unutmuş ev sahibine, e ay sonu bizde para kalmadı. Eşim çok iyi maaş alır ama yeni evliyiz taksitler vs derken ay sonu zor geliyor şu sıralar.. Dün yine geldi ablacım tamam dedim canan ablaya vericem ben parasını çekti gitti. Bugun tam bir sevgi pıtırcığıyım, nasıl mutluyum kendimce. Kapı çaldı abla yine geldi, suratı beş karış, ay dedi 3 dür geliyorum, vericeğiniz 67 lira para canan da beni sıkıştırıp duruyor. Aaa dedim yeter. İnsan halinden anlayın biraz, ay sonu kaldı ki parayı ben değil ev sahibi verecek yeter yahu dedim.
1 ay sonra çıkıcam zaten evden, ayrıca siz değil canan hanım gelsin madem öyle dedim kapadım kapıyı. Daha önce hiç böyle koymamıştı. Biliyorum 2 ay sonra paşalar gibi yaşayacağız, borçlarımız bitiyo çok şükür, ay sonu derdimiz kalmıyo.. Ama koydu bi an 67 lirayı suratına çarpamamak. Yemek yapıcaktım baktım soğan kalmamış oturdum mutfakta hüngür hüngür ağladım. Sonra gittim soğanımı aldım ama daha yemek yapamadım ağlamaktan. Öyle yani. İçimi dökeyim dedim. Çaresiz hissettim bi an..
Ben de 13 temmuz da gidiyorum canımHiç bi fikrim yok canım o konuda. Ama ben arada bir doktordan idrar tahlili yapmasını istemeyi düşünüyorum. Nekadar su içsem de yinede idrarda yanma olabiliyo. onun dışında kendisi ne ister bilmiyorum. Ha bide toksoplasma testini tekrarlamalı bence mesela benim bağışıklığım yokmuş o bakteriye karşı ve sebze meyveyi nekadar yıkasam da içim rahat etmiyo et yemeği fln da yapıyorum sürekli. Bence o da kontrol altında tutulmalı. Bende 13 temmuzda gidicem ikili teste ozaman sormak istiyorum bu düşündüklerimi tabi doktor ne der bilmiyorum yada gerek varmıdır onu da bilmiyorum
Çok sevindim canım.ultrasonla karından mı baktı yoksa vajinal mi merak ettim :)Kızlar benim ikili tarama testi sonuçlarım çıktı.Allaha şükür bir sorun yok.Serbest bhcg 20.3 bakalım dedikleri teori doğru çıkacakmı :)
günler de geçmek bilmiyo kiBen de 13 temmuz da gidiyorum canım
ne güzel canım darısı başımıza inşallah. Rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSağol canım bugün yaptıdım ve sonuç çıktı özel laboratuvar da yapıldı şimdi doktorum arayıp bilgi verdi mutlu oldum
Senin annenle kuzenin öyle sanmış bende öyle bekliyodum :) sabahın köründe annemleri ablamı ayağa kaldırmıştım yinede ahahaha :)Ben reglden 4 gün önce belli belirsiz bi ikinci çizgiyle öğrenmiştim sadece ben inandım o çizgiye annem kuzenim fln filmlerdeki gibi iki çizgi de kopkoyu çıkçak sanıyodu sanırımbende sevdiğim bi yiyecekten tiksinmiştim kokusu bi garip gelmişti öyle yapmıştım testi. Hey gidi günler hehheh
Amin bebişimm :)süper canımcım inşallah sağlıklı tombiş bebeklerimiz olur :)
İnşallah canım :)günler de geçmek bilmiyo kiİnşallah sonuçlarımız hayırlısıyla güzel çıkar da bi oh çekeriz E o tarihlerde 3 ayı da geride bırakmış oluyoruz sonra inşallah daha keyifli günler geçiricez
Progestana bnde basladim nasil aliyorsun peki
Aminnn canım dikkat et yorma kendini. sürekli sirt üstü yatip dinlenBenim de kahveye dondu tekrar acile git sacma drlarla ugras cok dertli iki gundu cok sukur bugun kendi doktoruma gorundum de bebisimi gorebildim cok sukur Allahima bende coraspin aliyorum sanirim onla alakasi yok hafif bi kanama alani gorundu ama eskiden kalmaymis Allahim saglik versin bebeklerimize bize gordum ya onu oyle kollari olusmus Allahim saglikla kavusmayi yazsin alnimiza hepimizin
karından baktı.Benim yaramaz arkasını döndü zor döndürdü doktor dönsün diye uğraştıkça elini havaya kaldırıyor rahatsız etmeyin der gibi :::::::) Doktor dedi istersen vajinal bakalım dönmedende ölçebilirim diye ben istemedim.yarım saat uğraştı sağolsun doktorumÇok sevindim canım.ultrasonla karından mı baktı yoksa vajinal mi merak ettim :)
Evet canim artik hep yaticam 12. Haftaya kadar boyle su donemleri saglikla atlatalim insallah Allahin izniyleGünde iki kere ağızdan alıyorum. Ve onun yüzünden sürekli yatiyorum yaa. Sen nasil alıyorsun. Benim başımı fena donderiyor. Gece icerken sorun değil de sabah ki sıkıntı oluyor mecbur uyutuyo beni
Aminnn canım dikkat et yorma kendini. sürekli sirt üstü yatip dinlen
amin canım inşallahne güzel canım darısı başımıza inşallah. Rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?