2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar. .
bu ikili tarama nasıl yapılıyor hanımlar. Yani ne yapıyorus ne isteniyor bizlerden..birde 10. Haftadayım hala bulantılarım devam ediyor sizlerdede varmı?

Ikili test yaptiracakmisin canim yaklasik iki hafta sonra zamani geliyor gibi ben 3 temmuza randevu aldim
Canım bizim son randevumuz geçtiğimiz pazartesiydi ozaman 8+4tük 1 ay sonra gel dedi ikili tarama için. 13 temmuz gibi giderim diye düşünüyorum belki bi kaç gün önce giderim tam 12 haftalıkken. İkili taramayı kesinlikle yaptırcam canım.

Evettt benimde toxoplasma bagisiklim yokmus((idrar tahliliyle idrar kulturunu ilk kaldigim ayda istemisti doktor yapmistim....ama yaptir idrar tahlilini belkide rahim buyudukce mesaneyi sikistiriyordur yanma ondan da olabilir
Ben özellikle şu toksoplasmayı çok önemsiyorum. Benimde ilk idrar tahlilimde bi sorun yoktu ama yinede yaptırmasını isterim.

Canım üzme kendini böyle insanlar için.valla bizim eve iki maaş giriyo ama borçlar ev kirası derken ay sonunda para kalmıyo bazen.sıkma canını ki bebişin de üzülmesin içerde :)

Ben de 13 temmuz da gidiyorum canım

Senin annenle kuzenin öyle sanmış bende öyle bekliyodum :) sabahın köründe annemleri ablamı ayağa kaldırmıştım yinede ahahaha :)

Progestana bnde basladim nasil aliyorsun peki

Günde iki kere ağızdan alıyorum. Ve onun yüzünden sürekli yatiyorum yaa. Sen nasil alıyorsun. Benim başımı fena donderiyor. Gece icerken sorun değil de sabah ki sıkıntı oluyor mecbur uyutuyo beni

Aminnn canım dikkat et yorma kendini. sürekli sirt üstü yatip dinlen

Çok sevindim canım.ultrasonla karından mı baktı yoksa vajinal mi merak ettim :)
karından baktı.Benim yaramaz arkasını döndü zor döndürdü doktor dönsün diye uğraştıkça elini havaya kaldırıyor rahatsız etmeyin der gibi :::::::) Doktor dedi istersen vajinal bakalım dönmedende ölçebilirim diye ben istemedim.yarım saat uğraştı sağolsun doktorum

Evet canim artik hep yaticam 12. Haftaya kadar boyle su donemleri saglikla atlatalim insallah Allahin izniyle
Ben iki kez agizdan aliyorum bi de gece yatmadan fitil gibi aliyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…