2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Zeyneb21 canim.sen ikili tarama sonuclrini alicaktin noldu sonuclar iyidir insallah
Evet canim bugun cikti doktor aradi iyiymis sonuclar 280 binde bir falan dedi tam anlamadim ama iyimis yas riski ve biyokimyasal riski yokmus..
Kagidimi ancak 16.haftada alabilicem mail atamiyolarmis

decavit ben alamam o zaman çok kılo aldım geçen ay canım beta nasıl 50 falan çıkıyor hiç bilmiyorum ben bunları
Hani fbetahcg diye bi deger var ml ve mom cinsinden cikiyor 50 alti erkek 50 ustu kiz diyolar benim bugun doktor aradi onuda soyledi ama mom.cinsinden soyledi tabi cinsiyet ayrimi yapamadim Adamada diyemedim ki ml cinsinden soyleseniz diye dicek ne sacma bi bekleyis:)

Doktorun yapacak sanirim belli bir tarih vermedi mi ben istanbuldayim zeynep kamilden randevu aldim ozelde ne kadar ucret aliyorlar bilgin var mi

Canım ya kıyamam. Hiç üzme kendini. Bizde ilk 6ay baya sıktık kendimizi. Halbuki çok iyi kazancımız vardı şükür ama düğün sonrası borçlar birde 2ew geçindiriyoruz biz eşimin babası olmadığı için kayınvalidem ve görümceleriminde herşeyini biz karşılıyorux. Ewlendikten sonra ekonomiyi öğrendim ben eşimden inanki

Doktorun yapacak sanirim belli bir tarih vermedi mi ben istanbuldayim zeynep kamilden randevu aldim ozelde ne kadar ucret aliyorlar bilgin var mi
tam tarih vermedi canım 1 ay sonra gel ikili testini yapalım bide cinsiyet tahmini yapalım dedi. O da ayın 13üne denk geliyo ama 12+4 oluyoruz ozaman. Belki ben kendiliğimden bi kaç gün öne çeker 12 haftayken gidebilirim. evet benim doktorum yapacak canım fiyat nedir hiç bilmiyorum

Evet canim bugun cikti doktor aradi iyiymis sonuclar 280 binde bir falan dedi tam anlamadim ama iyimis yas riski ve biyokimyasal riski yokmus..
Kagidimi ancak 16.haftada alabilicem mail atamiyolarmis
canim gozunaydin bende ctesi gidicem cok heyecanliyim ve cok korkuyorum sanki kotu bisi dicekmis gbi...ense kalinligi ne cikti canm senin. 16.haftada cinsiyetinide ogrenirsin zaten insallah canim benim

Ilk hamileliğimde kız olacağı içime doğmuştu ve kızım oldu ancak şimdi hicbirsey hissetmiyorum hakkımızda harikası dotum Kuz yad erkek beim için farketmiuo saglikli olması yeterli bende ikili test konusunda kararsizim yaptırmak istemiyorum ama napsam bilemiyorum

Günaydınnn minnoşlar
Bugün doktora gidiciiizz miniğimizi göreceğiz :) aynı zamanda ikili test günümüz , ikili test yaptıranlar kanı aç karna mı veriosunuz yok karna mı? Ben çıkcam brzdan bişi yemedim belki açtır diye orda yerm artk bişiler..
Bugün tüm gün doktorlardayım,hem kardiyoloğum görcek hem kadın doğum :)
Dua edin kızlar bana herşey yolunda olsunnn

canım sen niye üzülüyorsun paran olsa da vermek zorunda değilsin ev sahibi verecek zaten, arasaydın eşini hemen isteseydi ev sahibinden, vermezse de yönetici gitsin ev sahibini arasın, ben gıcık oluyorum apartman yöneticilerine sen gençsin sessizsin diye senden istemiş,apartmanda herkes vermiş mi yani ayrıc yönetimde kesin kenarda köşede vardır para, hamilesin üstelik saygısız, şu an para son düşüneceğin şey olsun, duanı eksik etme sen,

haberdar et bizi de, cinsiyeti de söyler belkii

kızlar bişey söylicem ya sizin karnınız acıyormu derin nefes aldığınızda ya da ani hareket ettiğinizde, yani ağrı gibi değilde acı gibi sanki

ikili testte de bhcg yemi bakılıyor valla hiç bilmiyorum sorsan zaten kesin öyle bişi yok der dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…