- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #107.901
Yok kiz takmiyorum muhabbetini yaptim cunku 2,5 aydir ayni, kafama takiliyodu :) maksat gelisim durmasin.. zeynepde solucan gibi ne kucak ne yer ne ayakta, bi sn durmuyor. Her yanim ayri dokuluyo, zaten yemek istememesinin sebebide sikilmakartık 1 yasında
boyu, onu bunu takmayı bırak. saglık varsa gerısı onemsız. senın dedıgın 1 yastan önce cok önemlydı. bak benımkı de ya 9, ya da 9.5 kilo olmustur. dötü 1 sanıye yer gormuyor kı napım yani. öyle hareketlı bı cocuk kı
vallahı ıllahlah ettım yaa. saglık olsun da gerısı boş
bunlar cok fena yaaaaYok kiz takmiyorum muhabbetini yaptim cunku 2,5 aydir ayni, kafama takiliyodu :) maksat gelisim durmasin.. zeynepde solucan gibi ne kucak ne yer ne ayakta, bi sn durmuyor. Her yanim ayri dokuluyo, zaten yemek istememesinin sebebide sikilmaksu mama sandalyesi olmasa halim harapti hepten, gerci elinden gelse ordan asagi atacak kendini huysuz ve tatli kiz
valla bana da öyle geldıKendini senin uzerinde tatmin etmek istemis manyak
eşimin kuzeni 3 yasında, 1 yasındayken baslamısOhoo biraz gec kalmadn mi
Cok zor.. gece benimkide firlatip atmaya basladi bi suredir, gunduz zaten emmiyoeşimin kuzeni 3 yasında, 1 yasındayken baslamıs
umut fakirin ekmeği
agzına alıp emıyor bıraz
özellikle emeklerken. aman oyalansın işte napım yaa
bellı olmazCok zor.. gece benimkide firlatip atmaya basladi bi suredir, gunduz zaten emmiyo
Bunlar üniversite de 2.ogretim okur ben sana diyimBenimki geçen gece 2 buçukta uyudu
Bu milletin gözünde tartı var metre varaynen canım. bugun denk geldık mesela ama kadın komıktı yaa :=) 1 yasından daha kücük gösterıyor dedi. ulen sen kendı veledıne baksana. benımkının yanına oturttu cocuk sadece ızlıyor kolunu bıle kaldırmıyor. benımkı cocugun emzıgıne saldırıyor. ben cekıyorum o uzanıyor.
sürekli bi elleme derdındeydı yani .. baktım onun bebesı de aynı benımkı gibi, ama benımkını küçük bulduhiç bişi demedim bende.
Oglum uc aylikken esimin yurtdisindan arkadasi geldi. Yemege ciktilar ben gidemedimYa o bebek arabasinda put gibi duran bebeklere hayranim bende istiyorum ya :) biz disari cikamiyoruz durmadigi icin... hicbir sekilde durmuyor iste... halbuki ne guzel dunya
Benimki gece gunduz emiyo. Stresini onda atuyor herhalde . Gece dalinca atiyor emzigi bide emzige uyaniyor . Ariyor yatakta bulamazsa agliyor. Bence baskatma sur. Bide onun icin uyaniyorlar geceCok zor.. gece benimkide firlatip atmaya basladi bi suredir, gunduz zaten emmiyo
Bana hic kilo alms gbi gelmiyo yaa gecen gittigimizde oyle olmstu 3 ayda 1500 gram alms cok iyi dedi ama cop gbibanyo yaptrirken kollari incecik geliyo
aynen canım duygularıma tercüman olmuşsun..bence de zihinsel ve sosyal gelişimi daha önemli..eskiden çalıştığım özel eğitim rehabilitasyon merkezine onları tutup götürmek isterdim ve şunu demek isterdim ''her şey boy pos kiloysa şu yağız delikanlıları ay parçası kızları nelerinden ötürü dışlıyorsunuz,günah değilmi !'' ..onun için kilo boy pos ,takmayalım bunları,,ben gayet güzel beslendiklerine inanıyorum gerisi bundan sonra genetik..İlk bebegim kilosu iyi olsada herkes zayıf derdi büyümedi mi büyüdü çok zeki çok hareketli aman niye yürümüyor bizimki şu zaman yürümüştü yok niyezayıf bizimki kilolu konuşan bitmez aklı fikri olsun saglıklı olsun yeter insanlar odaklanmış kiloya oysa ki daha önemli şeyler var hayatta bebekken şişmanlatmaya çalıştıkları bebekler büyüyünce zayıflamaya çalışıyor.
canım geçmiş olsunSon haftalari hep hasta geciriyor iyilessinde kiloyu bisverdim bende.
Hahaeşimin kuzeni 3 yasında, 1 yasındayken baslamıs
umut fakirin ekmeği
agzına alıp emıyor bıraz
özellikle emeklerken. aman oyalansın işte napım yaa
Ama minnacik totosu felanallah iyiliğini versin ..cop benzetmesine akşamdan beri gülüyorum..
Bende seni ozledim cisrikcim :) alpisin nasil? Sen nasilsin insallllaaaaahhh
Oglum uc aylikken esimin yurtdisindan arkadasi geldi. Yemege ciktilar ben gidemedim. Adam demesin mi ne varki millet Amerikan bir aylik bebegiyle geliuor diye . Biz dogdugundan beri sokakta zor duruyoruz . Ev ziyareti bile zir ya uyumadi icin sallamak millete sessiz ol mu diycez. Oraya buraya esyalara saldirmalar. akraba ya gidiyorum ancak ev disinda zaptedmek zor.
Benmkinin de tek yedigi sey severek kasik mamasi bide sekersiz nasl yiyosa kahvalti hic yapmiyo.menemen yaparsam onu yiyo baskada bisey agzina surmuyo bide kalabalık olursa sofra daha cok.yiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?