2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yok kiz takmiyorum muhabbetini yaptim cunku 2,5 aydir ayni, kafama takiliyodu :) maksat gelisim durmasin.. zeynepde solucan gibi ne kucak ne yer ne ayakta, bi sn durmuyor. Her yanim ayri dokuluyo, zaten yemek istememesinin sebebide sikilmak su mama sandalyesi olmasa halim harapti hepten, gerci elinden gelse ordan asagi atacak kendini huysuz ve tatli kiz

bunlar cok fena yaaaa

Bu milletin gözünde tartı var metre var

Ya o bebek arabasinda put gibi duran bebeklere hayranim bende istiyorum ya :) biz disari cikamiyoruz durmadigi icin... hicbir sekilde durmuyor iste... halbuki ne guzel dunya
Oglum uc aylikken esimin yurtdisindan arkadasi geldi. Yemege ciktilar ben gidemedim. Adam demesin mi ne varki millet Amerikan bir aylik bebegiyle geliuor diye. Biz dogdugundan beri sokakta zor duruyoruz . Ev ziyareti bile zir ya uyumadi icin sallamak millete sessiz ol mu diycez. Oraya buraya esyalara saldirmalar. akraba ya gidiyorum ancak ev disinda zaptedmek zor.

aynen canım duygularıma tercüman olmuşsun..bence de zihinsel ve sosyal gelişimi daha önemli..eskiden çalıştığım özel eğitim rehabilitasyon merkezine onları tutup götürmek isterdim ve şunu demek isterdim ''her şey boy pos kiloysa şu yağız delikanlıları ay parçası kızları nelerinden ötürü dışlıyorsunuz,günah değilmi !'' ..onun için kilo boy pos ,takmayalım bunları,,ben gayet güzel beslendiklerine inanıyorum gerisi bundan sonra genetik..

Of su yurtdisi cocuklariyla kiyaslamalar falan cok baydi yaa,tamam ben de goruyom daha uc gunlukken cikaran mi dersin,incecik giydirip cikaran mi dersin.. milletn cocugu akilli ki gezip duruyolar. Dunyayi dolasan cocuklu aileler var ben sasiyom,biz surdan suraya zor gidiyoz. Valla sans meselesi,tamamen cocugun yapisina kalmis

Benmkinin de tek yedigi sey severek kasik mamasi bide sekersiz nasl yiyosa kahvalti hic yapmiyo.menemen yaparsam onu yiyo baskada bisey agzina surmuyo bide kalabalık olursa sofra daha cok.yiyo

Menemenci yaa arda:) alp sevmedi sadece bi kez denedim o yuzden. Ya degisik seyler yapayim diyorum ama kendi durmuyor,kahvalti hep ayni oluyo belki ondan sevmiyolar ilknurcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…