- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #107.881
Akli sira kendini teselli edecekaynen canım. bugun denk geldık mesela ama kadın komıktı yaa :=) 1 yasından daha kücük gösterıyor dedi. ulen sen kendı veledıne baksana. benımkının yanına oturttu cocuk sadece ızlıyor kolunu bıle kaldırmıyor. benımkı cocugun emzıgıne saldırıyor. ben cekıyorum o uzanıyor.
sürekli bi elleme derdındeydı yani .. baktım onun bebesı de aynı benımkı gibi, ama benımkını küçük bulduhiç bişi demedim bende.
hadi atlattınız aşıyı,geçmiş olsun sur,bizim bıngıldak kapandı adeta,,olduğu yerde çukurluk kaldı sadece..kapanmaması mı gerekiyormuş ? ne dedilerselam kızlar aşı olduk bugun. 3 tane bacak. neden bacak dedım
tontiş olsaymıs koldan olurmus öyle dedi hemşire
o gelene kadar tarttıım cocugu . boyunu da evde olctum bakmanıza gerek yok dedım. neyle baktıgımı ve boyunu sordu 76 dedım. bende bakayım dedi. 73 cıktı. dedim bacaklarını kıvırdıgı için öyle cıkmıs
ben cok itinalı sekılde ölçüyorum dedim. bir daha ölçtü 76 cıktı. allahım yaaa bi boyu bile ölçemiyorlar.
bıngıldaga baktı 1.5 parmak kalmıs. kapanmamıs dedı. kapanır sorun degıl, öncekı zamanlara göre fark var dedım
kilosu 8900
dogdugundan bu yana 6250 g almıs
28 cm cm uzamıs boyu.
aynen .Akli sira kendini teselli edecek. Boyu iyi masallah. Bazi kilolu bebeklerde yurudukten sonra zayifliyor. Hareketli cıvıl cıvil olsun da bizimkide biraz fazla hareketli
anladıgım kadarıyla cogu hemsire 1 yasına kadar kapanmasını ıstıyor .hadi atlattınız aşıyı,geçmiş olsun sur,bizim bıngıldak kapandı adeta,,olduğu yerde çukurluk kaldı sadece..kapanmaması mı gerekiyormuş ? ne dediler..
Aynen bizimde oyle bebekligim oyle cok tombl deglms smdide oyle deglm 57 kiloyum esimde 65 kilo bisey beklemiyorm o yüzdenbenımkı de çubuk gibi aynen
saglık olsun. anne ve babanın bebeklıgı de aynıymıs
bundan fazla bişi beklemek haksızlık olur.
en önemlisi saglıkAynen bizimde oyle bebekligim oyle cok tombl deglms smdide oyle deglm 57 kiloyum esimde 65 kilo bisey beklemiyorm o yüzden
Kıyas kıyas sinir oluyorum şu kıyaslamaya yaaaynen canım. bugun denk geldık mesela ama kadın komıktı yaa :=) 1 yasından daha kücük gösterıyor dedi. ulen sen kendı veledıne baksana. benımkının yanına oturttu cocuk sadece ızlıyor kolunu bıle kaldırmıyor. benımkı cocugun emzıgıne saldırıyor. ben cekıyorum o uzanıyor.
sürekli bi elleme derdındeydı yani .. baktım onun bebesı de aynı benımkı gibi, ama benımkını küçük bulduhiç bişi demedim bende.
insan ister istemez içinden gecıyor tabıı kı ama dillerdirmek neyın nesiKıyas kıyas sinir oluyorum şu kıyaslamaya yaa
İlk bebegim kilosu iyi olsada herkes zayıf derdi büyümedi mi büyüdü çok zeki çok hareketli aman niye yürümüyor bizimki şu zaman yürümüştü yok niyezayıf bizimki kilolu konuşan bitmez aklı fikri olsun saglıklı olsun yeter insanlar odaklanmış kiloya oysa ki daha önemli şeyler var hayatta bebekken şişmanlatmaya çalıştıkları bebekler büyüyünce zayıflamaya çalışıyor.insan ister istemez içinden gecıyor tabıı kı ama dillerdirmek neyın nesi
kendı cocugu benımkınden buyuk olsa neyse dicem .
aynen. bu saatten sonra kilo pek de önemlı degıl zor dönemler atlatıldı allaha şükür.İlk bebegim kilosu iyi olsada herkes zayıf derdi büyümedi mi büyüdü çok zeki çok hareketli aman niye yürümüyor bizimki şu zaman yürümüştü yok niyezayıf bizimki kilolu konuşan bitmez aklı fikri olsun saglıklı olsun yeter insanlar odaklanmış kiloya oysa ki daha önemli şeyler var hayatta bebekken şişmanlatmaya çalıştıkları bebekler büyüyünce zayıflamaya çalışıyor.
Aynen oyle benm kvde cok söyler 3 gun görmesin zyfladi mi demeye başlar hemen yok benm cocuklarim soyle kiloluydu boyle kiloluydu her seferunde bende diyorum sen kilolusnda noluyo bak bi suru hastalığın var onemli olan saglik diye ama anlayan kimİlk bebegim kilosu iyi olsada herkes zayıf derdi büyümedi mi büyüdü çok zeki çok hareketli aman niye yürümüyor bizimki şu zaman yürümüştü yok niyezayıf bizimki kilolu konuşan bitmez aklı fikri olsun saglıklı olsun yeter insanlar odaklanmış kiloya oysa ki daha önemli şeyler var hayatta bebekken şişmanlatmaya çalıştıkları bebekler büyüyünce zayıflamaya çalışıyor.
Ohoo biraz gec kalmadn mi2 tane emzık aldım ucuza. bı tanesı elıne verdım bakalım napacak. uykusunda baslasam alısır belkıalıssın yaaa
emsin emzik 1 yıl
Aynen cok sukuren önemlisi saglık
gerisi boş. şükür ki atlattık ilk zamanları.
Evet cocuklari olcemiyolar malesef hele bizimkiler gibi extra solucansa olmuyo... bende evde olcuyorum boyunuda kilosunuda. Hemsire cok ugrasti olcmek icin bizimkinin eli ayagi bi dk durmadigindan olcemedi, en sonunda 73 dedi basindan saldiselam kızlar aşı olduk bugun. 3 tane bacak. neden bacak dedım
tontiş olsaymıs koldan olurmus öyle dedi hemşire
o gelene kadar tarttıım cocugu . boyunu da evde olctum bakmanıza gerek yok dedım. neyle baktıgımı ve boyunu sordu 76 dedım. bende bakayım dedi. 73 cıktı. dedim bacaklarını kıvırdıgı için öyle cıkmıs
ben cok itinalı sekılde ölçüyorum dedim. bir daha ölçtü 76 cıktı. allahım yaaa bi boyu bile ölçemiyorlar.
bıngıldaga baktı 1.5 parmak kalmıs. kapanmamıs dedı. kapanır sorun degıl, öncekı zamanlara göre fark var dedım
kilosu 8900
dogdugundan bu yana 6250 g almıs
28 cm cm uzamıs boyu.
Kendini senin uzerinde tatmin etmek istemis manyakaynen canım. bugun denk geldık mesela ama kadın komıktı yaa :=) 1 yasından daha kücük gösterıyor dedi. ulen sen kendı veledıne baksana. benımkının yanına oturttu cocuk sadece ızlıyor kolunu bıle kaldırmıyor. benımkı cocugun emzıgıne saldırıyor. ben cekıyorum o uzanıyor.
aynen. bu saatten sonra kilo pek de önemlı degıl zor dönemler atlatıldı allaha şükür.
çoğu bilmiş işte.
Millet o kadar kiyasci ki, benimkine bile zayif diyen oldu yaSon haftalari hep hasta geciriyor iyilessinde kiloyu bisverdim bende.
Bende seni ozledim cisrikcim :) alpisin nasil? Sen nasilsin insallllaaaaahhhBiizm asimiz da ayin 5inde,2.5ay once gitmistik en son kontrol icin. Bakalim ben de merak ediyorum ne kadar olmus,daha 11.ayi yarin tamamlanacak
Atom heart mother ozlemistik seni,okudum yazdiklarini,insanin kendi evi gibi olmuyor,kendi kurallarin falan .. anneni de kirmak olmaz,belki de en iyisi olmus
Ya o bebek arabasinda put gibi duran bebeklere hayranim bende istiyorum ya :) biz disari cikamiyoruz durmadigi icin... hicbir sekilde durmuyor iste... halbuki ne guzel dunyaSur kilo artik zor yolda bile kilolu bebeklere bakiyorum hareketsiz ve aglamiyor yatiyo oylece bebek arabasinda. Bizim ust kattaki bebek 3-4 aylik dogru durust aglayisini sesini duymuyoruz tombik bayagi. Bizimki hala mizmiz. Benimki zayifladi dahada var kontrole epey bi gr gider. Bacak daha az acir daha sert . Gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?