2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Akli sira kendini teselli edecek. Boyu iyi masallah. Bazi kilolu bebeklerde yurudukten sonra zayifliyor. Hareketli cıvıl cıvil olsun da bizimkide biraz fazla hareketli

hadi atlattınız aşıyı,geçmiş olsun sur,bizim bıngıldak kapandı adeta,,olduğu yerde çukurluk kaldı sadece..kapanmaması mı gerekiyormuş ? ne dediler ..

hadi atlattınız aşıyı,geçmiş olsun sur,bizim bıngıldak kapandı adeta,,olduğu yerde çukurluk kaldı sadece..kapanmaması mı gerekiyormuş ? ne dediler ..
anladıgım kadarıyla cogu hemsire 1 yasına kadar kapanmasını ıstıyor .
2 yaşına kadar yolu var yani canım. her bebek farklıdır.

Kıyas kıyas sinir oluyorum şu kıyaslamaya yaa

insan ister istemez içinden gecıyor tabıı kı ama dillerdirmek neyın nesi
kendı cocugu benımkınden buyuk olsa neyse dicem .
İlk bebegim kilosu iyi olsada herkes zayıf derdi büyümedi mi büyüdü çok zeki çok hareketli aman niye yürümüyor bizimki şu zaman yürümüştü yok niyezayıf bizimki kilolu konuşan bitmez aklı fikri olsun saglıklı olsun yeter insanlar odaklanmış kiloya oysa ki daha önemli şeyler var hayatta bebekken şişmanlatmaya çalıştıkları bebekler büyüyünce zayıflamaya çalışıyor.

aynen. bu saatten sonra kilo pek de önemlı degıl zor dönemler atlatıldı allaha şükür.
çoğu bilmiş işte.

2 tane emzık aldım ucuza. bı tanesı elıne verdım bakalım napacak. uykusunda baslasam alısır belkı alıssın yaaa
emsin emzik 1 yıl

Aynen oyle benm kvde cok söyler 3 gun görmesin zyfladi mi demeye başlar hemen yok benm cocuklarim soyle kiloluydu boyle kiloluydu her seferunde bende diyorum sen kilolusnda noluyo bak bi suru hastalığın var onemli olan saglik diye ama anlayan kim

Evet cocuklari olcemiyolar malesef hele bizimkiler gibi extra solucansa olmuyo... bende evde olcuyorum boyunuda kilosunuda. Hemsire cok ugrasti olcmek icin bizimkinin eli ayagi bi dk durmadigindan olcemedi, en sonunda 73 dedi basindan saldi he tamam dedim... eve geldim ayakta duvara dayadim eski usul isaretleyip olctum bictim 74,5 olctum bende.. oncedende olctugum icin gene en iyi biz takibini yapiyoruz, kilosunu olcerkende de baskule oturtup eline telefonumu veriyodum ama artik onuda firlatip atiyo cadi bizimkinin bingildagida 1,5 bide 2 dedi anlanlarini bilemicem artik :) 9 kilo az bi kilo degil kilo zaten hic onemli degil, saglikli beslendigi surece...

Kendini senin uzerinde tatmin etmek istemis manyak

Bende seni ozledim cisrikcim :) alpisin nasil? Sen nasilsin insallllaaaaahhh

Ya o bebek arabasinda put gibi duran bebeklere hayranim bende istiyorum ya :) biz disari cikamiyoruz durmadigi icin... hicbir sekilde durmuyor iste... halbuki ne guzel dunya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…