- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #107.861
Masallah seninki iki ayda atacagini toptan atmisBenimkide 2,5 ay once benzer oldu, 4 cm birden atti sonra durdu.
Umarim :)Belki yine öyle olacak
Iste derdimiz onlarla zaten, binbir cesit kasik mamasi aldim, agzina surmuyor abi! Biberonlada isi bitti gibi bisey benim zorumla devam ediyor, uyurken 1, sabah 1, yaptigiminda yarisi cop zaten, yogurt peynir zorla.... herkesler gece beslenmesini kesti ben uyumasini bekliyorum biberon icin :) artik 1 yasini gecti onuda biraktirmak lazim.. mevzu bitmiyo..Kasik mamasi kalsiyum iceren urunler bide biberon mamalari uzatiyor zaten . Kilo almadigi zaman benimkide uzamamisti. Beslenme yoksa kiloda boyda duruyor hele bu ay iyice geri gitti zayifladi. Elinin tombikligi bacak etleri yumusadi. Rengi gitti. Yetecek kadar yese onada raziyim yemeyince biberon sut veriyorum arada. Meyve suyuda icmiyor ihlamur veriyorum
evet, az önce aradım. hemsırenın tel kapalı saglık ocagını aradım. öğlenden sonra götürcem. boyunu ölçemıyorlar ben ölçtümAradin mi. Bdnce bir an once yaptur cok gecmeden hastalik zamani. Hastalanirsa Allah korusun ertelenir
maşallah kilosunaBence bir an once ara yaptir asiyi unutmuslardir belkide aramayi.. kilosu cok iyi durumda zaten onla derdim yokda kilosuna gore boyu kisa bence. Kilo 10.8 boy 74 2,5 aydir ayni..
artık 1 yasındaZaten elimizden geldigini yapiyoruz aynen gerisi genetigine kalmis :) artik tukendim yani..
Kasik mamasi yemiyor benimkide epeydir ev yemekleri veriyorum. Suan hasta oldugu icin yemiyo normalde meyve haric yiyor cok yemesede. Ev yemegide kilo aldirmiyor. Biberon sutunude bende bir kereye dusurdum ya uyutuyorum ya su veriyorum diger saatler gece.Iste derdimiz onlarla zaten, binbir cesit kasik mamasi aldim, agzina surmuyor abi! Biberonlada isi bitti gibi bisey benim zorumla devam ediyor, uyurken 1, sabah 1, yaptigiminda yarisi cop zaten, yogurt peynir zorla.... herkesler gece beslenmesini kesti ben uyumasini bekliyorum biberon icin :) artik 1 yasini gecti onuda biraktirmak lazim.. mevzu bitmiyo..
Diger drun hemsiresi yapmiyor mu digeri izindeykenevet, az önce aradım. hemsırenın tel kapalı saglık ocagını aradım. öğlenden sonra götürcem. boyunu ölçemıyorlar ben ölçtüm
her gecen gün kısaltıyorlar cocugu
hemsıre tatıldeymıs. sorumsuzluk resmen. yaptırmak ıstemesem yakamdan düşmezler
öyle olması gerek. gidince soylucem zaten. hemsıreyle telde konusamadım telı hala kapalı.
Diger drun hemsiresi yapmiyor mu digeri izindeyken
benımkı günde 1 kez kasık maması yıyorKasik mamasi yemiyor benimkide epeydir ev yemekleri veriyorum. Suan hasta oldugu icin yemiyo normalde meyve haric yiyor cok yemesede. Ev yemegide kilo aldirmiyor. Biberon sutunude bende bir kereye dusurdum ya uyutuyorum ya su veriyorum diger saatler gece.
Benm oglan bi ara 5 6 adm atyodm bi koltktan oburune yürüyordu surekli yaptrdk smdi otryo hemen bazen elinde bsyle oynarken ellerini bıraktığını fark etmiyo oyle yuruyoSelam kızlar sayfalar pek ilerlemuyor venisler büyüdükçe daa zor oluyor hic iseye yetisemiyorum sürekli pesindeyim tvyi duvara al diyorum eşime yok duvar kağıdına yazık şöyle böyle cocuktan dha mi onrmli bir de digiturk var onu alıp yere atıyor gülüyoresimle her gün kavga ediyoruz uykumuz biraz düzelmişti bir haftadır yine yok sabaglyoruz üst dış bir çıkamadı ne zormus yavrum atesleniyor ayakta duruyor adim atıyor sonra korkup oturuyor çok tatlı oluyor ya kızlar bir de ilk adim ayakkabısı aldım ama pasa giymiyor korkuyor çıkar diye ağlıyor nasıl alistiracam bilmiyorum
Bana hic kilo alms gbi gelmiyo yaa gecen gittigimizde oyle olmstu 3 ayda 1500 gram alms cok iyi dedi ama cop gbiartık 1 yasında
boyu, onu bunu takmayı bırak. saglık varsa gerısı onemsız. senın dedıgın 1 yastan önce cok önemlydı. bak benımkı de ya 9, ya da 9.5 kilo olmustur. dötü 1 sanıye yer gormuyor kı napım yani. öyle hareketlı bı cocuk kı
vallahı ıllahlah ettım yaa. saglık olsun da gerısı boş
Benmkinin de tek yedigi sey severek kasik mamasi bide sekersiz nasl yiyosa kahvalti hic yapmiyo.menemen yaparsam onu yiyo baskada bisey agzina surmuyo bide kalabalık olursa sofra daha cok.yiyoKizlar benimki dogdu dogali kasik mamasi hic yemedi,muhallebi hic yemedi. Yani burda yenilenlerin cogunu yemedi vallaiki ogun,ara ogunde meyve ve cereze devam,yogurt da bikac kasiga dustu aylardir. Kahvalti pek sevmiyor,kasara bayiliyor. Aksam yemeklerinde genelde sorun yok,favori yemegi kofte et,balik bunlara bayilir ama ozellikle kofte yapiyorum uc tane yiyor,yaninda bi kasik pilav,biraz yogurt ile. Orta degerde olculeri falan
benımkı de çubuk gibi aynenBana hic kilo alms gbi gelmiyo yaa gecen gittigimizde oyle olmstu 3 ayda 1500 gram alms cok iyi dedi ama cop gbibanyo yaptrirken kollari incecik geliyo
Sur kilo artik zor yolda bile kilolu bebeklere bakiyorum hareketsiz ve aglamiyor yatiyo oylece bebek arabasinda. Bizim ust kattaki bebek 3-4 aylik dogru durust aglayisini sesini duymuyoruz tombik bayagi. Bizimki hala mizmiz. Benimki zayifladi dahada var kontrole epey bi gr gider. Bacak daha az acir daha sert . Gecmis olsunselam kızlar aşı olduk bugun. 3 tane bacak. neden bacak dedım
tontiş olsaymıs koldan olurmus öyle dedi hemşire
o gelene kadar tarttıım cocugu . boyunu da evde olctum bakmanıza gerek yok dedım. neyle baktıgımı ve boyunu sordu 76 dedım. bende bakayım dedi. 73 cıktı. dedim bacaklarını kıvırdıgı için öyle cıkmıs
ben cok itinalı sekılde ölçüyorum dedim. bir daha ölçtü 76 cıktı. allahım yaaa bi boyu bile ölçemiyorlar.
bıngıldaga baktı 1.5 parmak kalmıs. kapanmamıs dedı. kapanır sorun degıl, öncekı zamanlara göre fark var dedım
kilosu 8900
dogdugundan bu yana 6250 g almıs
28 cm cm uzamıs boyu.
aynen canım. bugun denk geldık mesela ama kadın komıktı yaa :=) 1 yasından daha kücük gösterıyor dedi. ulen sen kendı veledıne baksana. benımkının yanına oturttu cocuk sadece ızlıyor kolunu bıle kaldırmıyor. benımkı cocugun emzıgıne saldırıyor. ben cekıyorum o uzanıyor.Sur kilo artik zor yolda bile kilolu bebeklere bakiyorum hareketsiz ve aglamiyor yatiyo oylece bebek arabasinda. Bizim ust kattaki bebek 3-4 aylik dogru durust aglayisini sesini duymuyoruz tombik bayagi. Bizimki hala mizmiz. Benimki zayifladi dahada var kontrole epey bi gr gider. Bacak daha az acir daha sert . Gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?