2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Anne deyip duruyor . . Babayi artik soylemiyor. Herseye anne. Aglayinca anne sevinince anne. Diger soylediğı kelimeleri soylemiyor

Yerimmmm.. bizimki de cok sey soyluyo ama anneyi dedigin gbi her an soyluyo. Hastayim ya su an hani,anne anne anneee ayy bi sus oglum diyomm kulagimm ciz cizzz zaten:)

Oluyorum kizlar yaaa tek olmak tek basina anne olmakk hastayken ozellikle cok zormus Tek olsam yataktan cikmazdim iki gundur,o derece fenayim

Yerimmmm.. bizimki de cok sey soyluyo ama anneyi dedigin gbi her an soyluyo. Hastayim ya su an hani,anne anne anneee ayy bi sus oglum diyomm kulagimm ciz cizzz zaten:)

Oluyorum kizlar yaaa tek olmak tek basina anne olmakk hastayken ozellikle cok zormus Tek olsam yataktan cikmazdim iki gundur,o derece fenayim
Cok zor gercekten ya. Soguk alginligida dinlenmekle gecer. Bunlarla daha cok efor harciyoruz. Bitkicaylari meyve ye ilacini ic. Burdada cogu kisi hasta . Salgin varmis bide. İlerlemesin sinra. Gecmis olsun cok

Menemenci yaa arda:) alp sevmedi sadece bi kez denedim o yuzden. Ya degisik seyler yapayim diyorum ama kendi durmuyor,kahvalti hep ayni oluyo belki ondan sevmiyolar ilknurcm
Ben kendime her gun farkli seyler yapyrm kahvaltilik yetmiyo sadece gecen gub patatesi hasladm rendeledm tuz pulbiber attm yarisini tavaya yaydim icine kasar rendeledim ustune kalan patatesi kapatip kizarttm tavada cevirip arkasini onunu ardayada yedrdm biraz yedi sevdi bgn yine menemen yaptm nasl yiyo arada yumurta verdm agzina hemen cikardi

Su an bin ah isitecen benden atom,2017ye hasta girdim diyebiliriz. Valla agir grip geciriyorum,alpis iyi iste oyun istiyo bense yorgun argin.. gecerr insaaaallaahh
Bende, bizde oyle cisrik artik bahsetmiyom bile zeynep asi olduktan sonra gribal ama hafif bisey geciriyo banada bulasti, ayakta kalmaya calisiyorum iste... allahtan oda bende cok fena degiliz, bu arada asi olmustu ve sirtinda dokuntuler vardi bugun, yarin hemsireyi arayip soracagim.. gecmisler olsun sizede

Hatta hepinize gecmis olsun simdi okudum
Oglumun ara ara atesi oluyordu dun olmadi. Burnu tikaniyor balgam tikadi cekmek bi eziyet. Evde buhar veriyorum. Onune sirtina sicak havlu koyuyorum hep havlulu gunduz arada isitiyorum. Sabah rikanmis uyaniyor bakalim bu sabah nasil olacak. Burun tikantisi uyutmadi agliyordu bide gece dun birseyler yemege basladi. Nasil oksuruyordu .

bizimki oksuruk olmadan geciriyor, burnunu zorla cekiyorum saat basi, geniz akintisina hic musade etmedim gece de uyandirip temizledim kavga dovus, burnundan sari sumuk cekiyodum hergun banada bulasti sonunda :) evde cok nemli benim %70lerde falan buhar vermek yerine bende nemi dusurmeye calsiyorum yaz kis havalandirma... ates de olmadi size gore daha hafif.. gecmis olsun miss ve oglusu

Günaydın kk nın güzel anneleri
Tek tek alıntı yapamadım
Hasta olan bebişlere ve annelere geçmiş olsun
Doğum günü olanların da yeni yaşlsrını tebrik ederim
Ben üstten 2 diiişi patlayan duruyla bazen gergin bazen mutlu bazen çok mutlu bazen başı ağrımış bir şekilde devam ediyorum hayatıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…