• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bizimki oksuruk olmadan geciriyor, burnunu zorla cekiyorum saat basi, geniz akintisina hic musade etmedim gece de uyandirip temizledim kavga dovus, burnundan sari sumuk cekiyodum hergun banada bulasti sonunda :) evde cok nemli benim %70lerde falan buhar vermek yerine bende nemi dusurmeye calsiyorum yaz kis havalandirma... ates de olmadi size gore daha hafif.. gecmis olsun miss ve oglusu :hasta:
Sizede gecmis olsin. Kalorifer kurutuyor havayi . Bende nemlendirmeye calisiyorum. Buhar makine ile serum fizyolojik veriyorum. Devamli cekiyorum onun fazlasida zararli simdi biraz daha iyi. Haftaya asilar var . Umarim onlarda birsey cikarmaz tabii o zamans kadar iuilesirse. Bide dogum gunu yapacaz. Herkes hasta evde yine bulasmaz kimseden erteleyebilirim. Kiş bebekleri dogum gunude lazim degildi ya

Oglumun ara ara atesi oluyordu dun olmadi. Burnu tikaniyor balgam tikadi cekmek bi eziyet. Evde buhar veriyorum. Onune sirtina sicak havlu koyuyorum hep havlulu gunduz arada isitiyorum. Sabah rikanmis uyaniyor bakalim bu sabah nasil olacak. Burun tikantisi uyutmadi agliyordu bide gece dun birseyler yemege basladi. Nasil oksuruyordu .
Canım yeni öğrendim: öksürük için göğsüne krem sürer gibi ince bir tabaka bal sürüp üstüne havlu kapatıp yatiriyorsun. İlginç bir şekilde sabaha öksürük kalmiyormus.
Hasta olan herkese acil sifalar diliyorum. Geçmiş olsun.

Canım yeni öğrendim: öksürük için göğsüne krem sürer gibi ince bir tabaka bal sürüp üstüne havlu kapatıp yatiriyorsun. İlginç bir şekilde sabaha öksürük kalmiyormus.
Hasta olan herkese acil sifalar diliyorum. Geçmiş olsun.
Sagol canim. Viks suruyorum bayagi faydasini gorduk.

kızlar, saçları sıfıra vurdurcak mısınız? ben istiyorum ama nasıl olacak ki?

Kışın doğduğu için vurduramamıştım aslında geçtiğimiz yaz neden vurdurmadım diye düşünüyorum. Bu yaza düşünüyorum inşallah. Nasıl olacağı konusunda kararsızım. Berberde mi yaptırsam yoksa eşimin makinasıyla evde kendim mi yapsam hangisi daha güvenli olur bilemiyorum :işsiz:

Kışın doğduğu için vurduramamıştım aslında geçtiğimiz yaz neden vurdurmadım diye düşünüyorum. Bu yaza düşünüyorum inşallah. Nasıl olacağı konusunda kararsızım. Berberde mi yaptırsam yoksa eşimin makinasıyla evde kendim mi yapsam hangisi daha güvenli olur bilemiyorum :işsiz:
benımkı kendını pek elletmıyor. yaza ıyıce kendını bılmıs olacak
o yuzden bu aralar yapmak ıstıyorum.

Benimki de öyle daha fazlası olabilir mi acaba 1 saniye oturtamıyorum çocuğu alt değiştirmek işkence zaptedemiyorum kıpırdanmadan duramıyo çocuum kurtlu yürümeyi bıraktı koşuyo artık söz konusu yaramazlık olsun rüzgar gibi geliyo :skandal:
Ben iptal ben pert :ruh:
Ayyy yetişemiyorum sör içimi dökesim geldi :KK53:

kızlar, traş makınesıyle sıfıra vurduk :KK70: konusup oyalamaktan hem çene agrıdı
hem ben yoruldum :KK53: ilgisini çekecek vermedıgım ne varsa döktüm önüne :KK70:
kesınlıkle başkası yapamazmıs yanılmamısım. öyle kolay kanacak bi cocuk degıl
hem agladı, hem oynadı, hem durmadı .

Benimki de öyle daha fazlası olabilir mi acaba 1 saniye oturtamıyorum çocuğu alt değiştirmek işkence zaptedemiyorum kıpırdanmadan duramıyo çocuum kurtlu yürümeyi bıraktı koşuyo artık söz konusu yaramazlık olsun rüzgar gibi geliyo :skandal:
Ben iptal ben pert :ruh:
Ayyy yetişemiyorum sör içimi dökesim geldi :KK53:
meraklanma yalnız degılsın:KK53:

Günde 1 kere uyuyo artık gece de 11-12 arası uyuyo. Gece uyuyunca ben de stres atmak için örgü örüyorum :KK69:
IMG_20170101_013841-724x1288.webp
IMG_20170101_013721-724x1288.webp

kızlar, traş makınesıyle sıfıra vurduk :KK70: konusup oyalamaktan hem çene agrıdı
hem ben yoruldum :KK53: ilgisini çekecek vermedıgım ne varsa döktüm önüne :KK70:
kesınlıkle başkası yapamazmıs yanılmamısım. öyle kolay kanacak bi cocuk degıl
hem agladı, hem oynadı, hem durmadı .
Ayy hayırlı olsun. İşte ben de bu yüzden kendim yapmak istiyorum.

Ay sıfıra vurcam ben bunun kafasını dedikçe adam bi ağlamaklı oluyo nasıl kıycan diyo çocuum kel mi olcak yavrumun saçları mı gitcek diye diye yiyo beni sör :KK70:
ben de zor ikna ettım. görümcemın oğlunu 2 yasında yapmıslardı cocugun psıkolojısı bozuldu.
kendını bilmemesı en ıyısı bence.
sen de ki; guzel cıkacak sacları, yaza bazı seylerın farkında olacak o zaman olmaz. de bişiler işte yaaa.. vitamını saclar yıyo falan de..:D

kızlar, saçları sıfıra vurdurcak mısınız? ben istiyorum ama nasıl olacak ki?
Benimki durmaz. Onunu kestim sadece daha oncede onunu yanlari arkalari kisaltmistim bebekkende bi dokulmustu. Ben kazitmayi dusunmuyorum gurlestirmiyir saci.bide kış başi üsur sac koruyo yine. yapacaksan ilkbaharda yapti

Back
X