• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ay sıfıra vurcam ben bunun kafasını dedikçe adam bi ağlamaklı oluyo nasıl kıycan diyo çocuum kel mi olcak yavrumun saçları mı gitcek diye diye yiyo beni sör :KK70:
Bizimkide oyle bende istemiyorum onunu kesmeme bile uzuldum . Yana durmuyo onune geliyordu. Biraz yamuk kestim duzelticem kahkullerini. Uzaticaz oglusun saclarini

Helal olsun sana. Cok guzelde yat uyusana o uyuduktan sonra.sagol sifa dileklerin icin
Sağol mis. Stres atıyorum böyle ne biliyim. Sonra da onu uyutunca uyumadığım için kendimi tekmelemek istiyorum :kızgın:

Bizimkide oyle bende istemiyorum onunu kesmeme bile uzuldum . Yana durmuyo onune geliyordu. Biraz yamuk kestim duzelticem kahkullerini. Uzaticaz oglusun saclarini

Ben de önlerden biraz almıştım çok önüne geliyodu tabi doğru durmadığı için yamuk oldu biraz bizimkide. Şimdi üşür diye yapmıyorum ama yazın sıfıra vurucam inşallah. Ama biz de uzatmak istiyoruz sonrasında.. Bakalım..

Benimki durmaz. Onunu kestim sadece daha oncede onunu yanlari arkalari kisaltmistim bebekkende bi dokulmustu. Ben kazitmayi dusunmuyorum gurlestirmiyir saci.bide kış başi üsur sac koruyo yine. yapacaksan ilkbaharda yapti
aman canım zaten 3 tel sacı vardı. genelde evdeyız zaten
dısarı cıkınca da bere kullanıyorum

Ben yaptirmadim. Karma asilarda menenjit te var birde bazi yerlerde onun cok koruyuculugu yok diye yaziyor.
menenjit tipleri varmis baktigim kadariyla.. bu ozel olan baska bi tipmisss

özel aşı yaptırmayacagım bundan sonra.
Nidenini sorabilirmiyim sur? :)
yanlıs hatırlamıyorsam buradan biri eşiyle bırlıkte baya kucukken makınayla kesmıslerdı
çıksın ortaya kimdi:KK53:
bendim o :rapci: 4 aylikken vurduk :KK14:

valla bravo size :KK70: uzadı mı baya bari?
devletın öncekı aşılarda menenjit vardı sanırım. rotavirüs den sonra bu kararı aldım.
Menenjit çok tehlikeli ama surr
Doktorumuz da yapılmasını önerdi
Küçükken menenjit geçiren birini tanıyorym
Liseyi bitiremedi
Vücutta hantallık,zekada sorun var.tam tarif edwmedim ama..
Ben yaptırıcam şahsen 13.ay

kızlar, traş makınesıyle sıfıra vurduk :KK70: konusup oyalamaktan hem çene agrıdı
hem ben yoruldum :KK53: ilgisini çekecek vermedıgım ne varsa döktüm önüne :KK70:
kesınlıkle başkası yapamazmıs yanılmamısım. öyle kolay kanacak bi cocuk degıl
hem agladı, hem oynadı, hem durmadı .
Bizim burda bebek kuaforu var 2 kere orda kestrdk adam o kadar hizli ki 5 dk surmuyo bide hep ilgi çekecek seylerle doldurmus adam dukkani 2sindedr durdu akilli akilli

Rengine bayildm yaa cok guzel

Sadece rengine mi :63:
Ben de bayıldım bissürü bissürü aldım. En ilk önce atkı bere ördüm oğluşa sonra bikaç küçük yelek ördüm hediyelik anneme verdim sonra bunu ördüm oğluşuma yine şimdi hırka başladım aynı ipten atkı bere yelek hırka takımımız olcak :KK53:

valla bravo size :KK70: uzadı mı baya bari?
devletın öncekı aşılarda menenjit vardı sanırım. rotavirüs den sonra bu kararı aldım.
Uzadi ya hatta tam hayal ettigim gibi oldu, duz ama uclari kivriliyo :) iyiki kucukken bide yazin yapmisiz hem rahat ettim hem kendini bilmeden bitti gitti iste.. suan mumkun degil aslinda bende tekrar istiyorum cunku seyrek sacli babasi gibi :işsiz: menenjitten korkuyorum ya en son 9. Ayda kontrole gitmistik doktor yaptir mutlaka onemli demisti, aklimda kalacagina yaptiriyim diyorum bende...

Menenjit çok tehlikeli ama surr
Doktorumuz da yapılmasını önerdi
Küçükken menenjit geçiren birini tanıyorym
Liseyi bitiremedi
Vücutta hantallık,zekada sorun var.tam tarif edwmedim ama..
Ben yaptırıcam şahsen 13.ay
eşim de yaptıralım diyor. ilkokulda bi arkadası bundan dolayı ölmüş

Uzadi ya hatta tam hayal ettigim gibi oldu, duz ama uclari kivriliyo :) iyiki kucukken bide yazin yapmisiz hem rahat ettim hem kendini bilmeden bitti gitti iste.. suan mumkun degil aslinda bende tekrar istiyorum cunku seyrek sacli babasi gibi :işsiz: menenjitten korkuyorum ya en son 9. Ayda kontrole gitmistik doktor yaptir mutlaka onemli demisti, aklimda kalacagina yaptiriyim diyorum bende...
bizde yaptırcaz galıba
eşim kesınlıkle yaptıralım dıyor

Back
X