- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #107.981
maşallah. benımkı durmuyor maalesefBizim burda bebek kuaforu var 2 kere orda kestrdk adam o kadar hizli ki 5 dk surmuyo bide hep ilgi çekecek seylerle doldurmus adam dukkani 2sindedr durdu akilli akilli
Masallah sana ya brb haytta yapamam ogrensemde ugrasamamSadece rengine mi
Ben de bayıldım bissürü bissürü aldım. En ilk önce atkı bere ördüm oğluşa sonra bikaç küçük yelek ördüm hediyelik anneme verdim sonra bunu ördüm oğluşuma yine şimdi hırka başladım aynı ipten atkı bere yelek hırka takımımız olcak
Hadi yaa benim oglan hic yabancilik cekmez gecen gun avmye gittik kizlara gulucukler kafa sallamalar smdiden basladimaşallah. benımkı durmuyor maalesef
yabancıları sevmıyor
İlk çocuğumda 13 ay sonra olmuştum, ne biçim üzülmüştüm..Kizlar hala adet olmayan kaldi mi yaa cocuk yasina gircek daha adet olcam ben
İyiyim ya nolsunNaber kiz lolla ?Durucuk nasil?
Yaptır bence de surreşim de yaptıralım diyor. ilkokulda bi arkadası bundan dolayı ölmüş
Olduğuna mi uzuldunİlk çocuğumda 13 ay sonra olmuştum, ne biçim üzülmüştüm..
Masallah sana ya brb haytta yapamam ogrensemde ugrasamamgule gule giysin oglusun
eger bırı onu ellemeden sevıyorsa sorun yokHadi yaa benim oglan hic yabancilik cekmez gecen gun avmye gittik kizlara gulucukler kafa sallamalar smdiden basladi
doktora sordum 13. ay tek doz yapalım dedi. napım yaptırayım bariYaptır bence de surr
Doktorlar da öneriyo
HahaSağol canım. Aslında çok zevkli bişey ya stres atıyorum örerken. Ama tabi öyle çok örnekli falan öremem basit zorlamayan şeyler. Sıkıntıya gelemem
Cadiya bak benmkide optrmeyi pek sevmiyo onun disinda sknti yok uyurken opuyum diyorm o zaman bile eliyle itiyo suratimi optrmuyo sipaeger bırı onu ellemeden sevıyorsa sorun yok
ama ellıyor ya da kucagına alıyorsa istemıyor
daha önceden daha zordu. ortama bırı gırsın ona kafayı takıp bakıp bakıp aglıyorduCadiya bak benmkide optrmeyi pek sevmiyo onun disinda sknti yok uyurken opuyum diyorm o zaman bile eliyle itiyo suratimi optrmuyo sipa
Kime cekms sana mi esine midaha önceden daha zordu. ortama bırı gırsın ona kafayı takıp bakıp bakıp aglıyordu
yabancı kımseyı sevmıyor
Benmkide acayip kasiyo hatta dun burnuna soktu parmağını sumuk cikardiKızlar bnm oğlumun sürekli burnu kaşınıyor. 2 aylıkken başladı halen devam ediyor
Hala hamile oldugumu anlayamadim kosturmaktan zaten kucuk bir bebek sahibi oldugumdan sanirim..Kilo bile verdim =) sadece emzirmek artik sıkmaya basladi =(nasıl gıdıyor hamılelık?
Alerjik olabilir mi?Kızlar bnm oğlumun sürekli burnu kaşınıyor. 2 aylıkken başladı halen devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?