- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #108.001
Bilmiyorum canım doktora sordum bu normal defi ama içim rahat etmediAlerjik olabilir mi?
ileride anlarsın merak etmeHala hamile oldugumu anlayamadim kosturmaktan zaten kucuk bir bebek sahibi oldugumdan sanirim..Kilo bile verdim =) sadece emzirmek artik sıkmaya basladi =(
bende küçükken pek sevmezdım misafiriKime cekms sana mi esine mi
maşallah tospıke.Bizmkinin boyu 2ayda 2cm uzamis,tamduzgun de olcmediklerini hep goruyorum ama ona ragmen 74.5cikti. Ortalamada iken ortalamanin az altinda diyor saka gibi. Neyse kilo iyi ama 10750olmjs masallah. Ayda 600-700gr gibi bise almis. Asi oldu ve cok nazliydi,tartilirken bile baati yaygarayi,o kadar bebek aglamadi bizm koca essek agladi:) aksam cok agrisi vardi fitil verdik,gece 1e kdr baya agriliydi sonra oyle ya da boyle uyuduk..
burnu temız mı? kuru sümük olabilirKızlar bnm oğlumun sürekli burnu kaşınıyor. 2 aylıkken başladı halen devam ediyor
kaç aylık suan?Kızlar somon balığı nı ilk önce çorba olarak mı verdiniz yoksa tavada pişirip mi
11 bitti canım. Hiç balık vermedimkaç aylık suan?
Sürekli oluyor canım ☺ uyurken hep tıkanıyor burnuburnu temız mı? kuru sümük olabilir
neden vermedın? bende daha hiç somon vermedım11 bitti canım. Hiç balık vermedim
ondan kaşınıyor. ev cok mu sıcak. derecesı kaç?Sürekli oluyor canım ☺ uyurken hep tıkanıyor burnu
Ben cok severm misafiri kalabaligi arkadaslarm gelsn akrabalarim gelsn oturalm saatlerce ama esim hic sevmez tek basina yasasa sklmaz tam bi magara adami.bende küçükken pek sevmezdım misafiri
eşim de baya evcildir. ikimizin karısımı olmus sanırım
Canım doktor alerji grubuna giriyor verme dedi bende vermedimneden vermedın? bende daha hiç somon vermedım
şuan en cok hangı balık cıkıyorsa onu verıyorum hamsi hariç.
ılk zamanlar corba yapıyordum şimdi bizimle bırlıkte kızartma yıyor. gecen fırında yaptım ona
bundan sonra onunkı fırında olacak. hangısını daha cok severse o sekılde yapıyorum ben
kızartma da vitamin açısından daha fakir oluyor tabii ki. ama sorun degıl
dediğim gibi yesin de ne sekılde yerse yesın .
haftada bi balık yıyoruz . onunkını önceden yapıyorum ayıklarken bizimkiler pişiyor
hep bırlıkte oturup yıyıyoruz ıste :=)
en saglıklısı ızgara ve bugulama.
Oturma Odam çok sıcak yatak Odam ılıkondan kaşınıyor. ev cok mu sıcak. derecesı kaç?
Sütu sordun mu. Onlarin ortalamasina gore asagidadir belkiBizmkinin boyu 2ayda 2cm uzamis,tamduzgun de olcmediklerini hep goruyorum ama ona ragmen 74.5cikti. Ortalamada iken ortalamanin az altinda diyor saka gibi. Neyse kilo iyi ama 10750olmjs masallah. Ayda 600-700gr gibi bise almis. Asi oldu ve cok nazliydi,tartilirken bile baati yaygarayi,o kadar bebek aglamadi bizm koca essek agladi:) aksam cok agrisi vardi fitil verdik,gece 1e kdr baya agriliydi sonra oyle ya da boyle uyuduk..
Sumuk oluyo cok rahatsiz olunca cekiyorum. Sumkuruyo zaten o zaman guzel duruyo cekririyo kendi. Sumkurtmeyi ogret sumkur sende taklit ediyorlarKızlar bnm oğlumun sürekli burnu kaşınıyor. 2 aylıkken başladı halen devam ediyor
Arkadasimda ikinciye hamile oda anlamiyorum diyor. Nazlanma olmuyo . Egilip kalkarken aklina gelmiyoHala hamile oldugumu anlayamadim kosturmaktan zaten kucuk bir bebek sahibi oldugumdan sanirim..Kilo bile verdim =) sadece emzirmek artik sıkmaya basladi =(
Ay öğreteyim o zaman sağol canımSumuk oluyo cok rahatsiz olunca cekiyorum. Sumkuruyo zaten o zaman guzel duruyo cekririyo kendi. Sumkurtmeyi ogret sumkur sende taklit ediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?