- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #107.961
Helal olsun sana. Cok guzelde yat uyusana o uyuduktan sonra.sagol sifa dileklerin icinGünde 1 kere uyuyo artık gece de 11-12 arası uyuyo. Gece uyuyunca ben de stres atmak için örgü örüyorum
Eki Görüntüle 1934520 Eki Görüntüle 1934522
Gürlesirse saci soylersin . Gule gule uzatsinkesınlıkle eşin yapsın sen oyala
benımkı kendını başkasına elletmeyı sevmıyor. babası kafasını bıle tutmadan yaptı
elletmıyor cıngöz
Bizimkide oyle bende istemiyorum onunu kesmeme bile uzuldum . Yana durmuyo onune geliyordu. Biraz yamuk kestim duzelticem kahkullerini. Uzaticaz oglusun saclariniAy sıfıra vurcam ben bunun kafasını dedikçe adam bi ağlamaklı oluyo nasıl kıycan diyo çocuum kel mi olcak yavrumun saçları mı gitcek diye diye yiyo beni sör
Sağol mis. Stres atıyorum böyle ne biliyim. Sonra da onu uyutunca uyumadığım için kendimi tekmelemek istiyorumHelal olsun sana. Cok guzelde yat uyusana o uyuduktan sonra.sagol sifa dileklerin icin
Bizimkide oyle bende istemiyorum onunu kesmeme bile uzuldum . Yana durmuyo onune geliyordu. Biraz yamuk kestim duzelticem kahkullerini. Uzaticaz oglusun saclarini
mesela dogdugunda tepelerde sacı yoktu arkada vardı. tepesi daha cok uzadıGürlesirse saci soylersin . Gule gule uzatsin
aman canım zaten 3 tel sacı vardı. genelde evdeyız zatenBenimki durmaz. Onunu kestim sadece daha oncede onunu yanlari arkalari kisaltmistim bebekkende bi dokulmustu. Ben kazitmayi dusunmuyorum gurlestirmiyir saci.bide kış başi üsur sac koruyo yine. yapacaksan ilkbaharda yapti
Maalesef
Çok mutsuzum
Ay ne güzel söyledincanini sıkarsa doğra
menenjit tipleri varmis baktigim kadariyla.. bu ozel olan baska bi tipmisssBen yaptirmadim. Karma asilarda menenjit te var birde bazi yerlerde onun cok koruyuculugu yok diye yaziyor.
Nidenini sorabilirmiyim sur? :)özel aşı yaptırmayacagım bundan sonra.
bendim oyanlıs hatırlamıyorsam buradan biri eşiyle bırlıkte baya kucukken makınayla kesmıslerdı
çıksın ortaya kimdi
valla bravo sizemenenjit tipleri varmis baktigim kadariyla.. bu ozel olan baska bi tipmisss
Nidenini sorabilirmiyim sur? :)
bendim o4 aylikken vurduk
Menenjit çok tehlikeli ama surrvalla bravo sizeuzadı mı baya bari?
devletın öncekı aşılarda menenjit vardı sanırım. rotavirüs den sonra bu kararı aldım.
Bizim burda bebek kuaforu var 2 kere orda kestrdk adam o kadar hizli ki 5 dk surmuyo bide hep ilgi çekecek seylerle doldurmus adam dukkani 2sindedr durdu akilli akillikızlar, traş makınesıyle sıfıra vurdukkonusup oyalamaktan hem çene agrıdı
hem ben yoruldumilgisini çekecek vermedıgım ne varsa döktüm önüne
kesınlıkle başkası yapamazmıs yanılmamısım. öyle kolay kanacak bi cocuk degıl
hem agladı, hem oynadı, hem durmadı .
Rengine bayildm yaa cok guzelGünde 1 kere uyuyo artık gece de 11-12 arası uyuyo. Gece uyuyunca ben de stres atmak için örgü örüyorum
Eki Görüntüle 1934520 Eki Görüntüle 1934522
Rengine bayildm yaa cok guzel
Uzadi ya hatta tam hayal ettigim gibi oldu, duz ama uclari kivriliyo :) iyiki kucukken bide yazin yapmisiz hem rahat ettim hem kendini bilmeden bitti gitti iste.. suan mumkun degil aslinda bende tekrar istiyorum cunku seyrek sacli babasi gibivalla bravo sizeuzadı mı baya bari?
devletın öncekı aşılarda menenjit vardı sanırım. rotavirüs den sonra bu kararı aldım.
Naber kiz lolla ?Menenjit çok tehlikeli ama surr
Doktorumuz da yapılmasını önerdi
Küçükken menenjit geçiren birini tanıyorym
Liseyi bitiremedi
Vücutta hantallık,zekada sorun var.tam tarif edwmedim ama..
Ben yaptırıcam şahsen 13.ay
eşim de yaptıralım diyor. ilkokulda bi arkadası bundan dolayı ölmüşMenenjit çok tehlikeli ama surr
Doktorumuz da yapılmasını önerdi
Küçükken menenjit geçiren birini tanıyorym
Liseyi bitiremedi
Vücutta hantallık,zekada sorun var.tam tarif edwmedim ama..
Ben yaptırıcam şahsen 13.ay
bizde yaptırcaz galıbaUzadi ya hatta tam hayal ettigim gibi oldu, duz ama uclari kivriliyo :) iyiki kucukken bide yazin yapmisiz hem rahat ettim hem kendini bilmeden bitti gitti iste.. suan mumkun degil aslinda bende tekrar istiyorum cunku seyrek sacli babasi gibimenenjitten korkuyorum ya en son 9. Ayda kontrole gitmistik doktor yaptir mutlaka onemli demisti, aklimda kalacagina yaptiriyim diyorum bende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?