2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki sıkiliyor hemen. Akli fikri top ve arabalarda ama kendi oynamiyor. Herseyi hen diye suruyo vuruyo top gibi. Arabali bultak aldim. Biraz oynDi. Aksama kadar mız mız soyleniyor agliyor tepiniyor ordan ora. Ne yapma dediysem yapiyo

Ben hiç balık vermedim tavada versem birşy olmaz dwğil mi bir de 3 gün kuralı nı uyguladınız mı
Bayaga oldu herseye uc gun uygulamadim uc gun balik kim yapacak firinda yapiyorum cogunluk artik. Zeytinyagli kekike buluyorum ustune sogan koyup firina cok kurutmuyorum. İlk verdigimde hasladim onunkini

Canım bn de mi ilk haşlayım yoksa tavada yapıp vereyim mi
Firin daha hafif daha cok yiyo hem rahatsiz olmuyo tadida guzel. Tavada vereceksen sen bilirsin yine ilk yiyecek Az vereceksin birsey olmaz herhalde. Ben tavada cok nadir veriyorum. Hasla yada tavada ver sen bilirsin.

Ben hiç balık vermedim tavada versem birşy olmaz dwğil mi bir de 3 gün kuralı nı uyguladınız mı
mambia, somon cok agır bence verme. mevsım balıgı ver mis gibi. biz ne zamandır levrek yıyoruz. gercekten cok lezzetlı oluyor. benımkı levrege bayıldı
resmen balıgı 3 kişilik alıyoruz düşün.

İyiyim ya nolsun
Durucuk iyice tatlı oldu
Sevmelere doyamıyorum ☺
Sizden naber??
ne olsun beee.. bide uykusuzluk cikti simdi.. onunla mucadele

doktora sordum 13. ay tek doz yapalım dedi. napım yaptırayım bari
ülkeye giren cıkan bellı degıl.
Bencede yapilmali...
mambia, somon cok agır bence verme. mevsım balıgı ver mis gibi. biz ne zamandır levrek yıyoruz. gercekten cok lezzetlı oluyor. benımkı levrege bayıldı
resmen balıgı 3 kişilik alıyoruz düşün.
mevsim baligi ve dip baligi olmadigi surece sorun yokmus arastirdigim kadariyla. Bizimkinin karadenizli oldugu belli.. hamsici

kızlar bişi sorucam dürüst olun alınmam.
komsu cocuguna uyku duzenı yapmadı. cocugu baya gec saatlere kadar oturuyor 2-3
e dogal olarak sesi oldugu gibi gelıyor. yerlere bişi atıyor cocuk baya ses gelıyor
kac kere uyardım
onunkı de 1 yasında. tamam cocuktur laf dınlemez ama ben napım yani? gece dedıgın ses yapılmaması gerek
bılıyorsun altta cocuk var ve kac defa soyledım
bu insanlarla ılla kavga etmek lazım anlamaları için.
bi sekılde cocuguna duzen olusturacaksın
benım sucum ne! zorla uyutuyorum zaten. bıktım 2 komsuyu sureklı uyarmaktan.

Bende ust kattan geliyorum simdi yine acmislar muzigin sesini son ses bi gece asagida bi gece yukaridayiz cocukda yok bunlarda kendileri okuz. 100 kere uyardik, bende cikmazdayim, careyi gitmekde buluyoruz ama onunda imkani yok suan icin, cocuk 1 yasinda hala evde beyaz ses acik ...

aynen öyle canım. fön sesi acık. olmasaydı cocukda uyku muydu kalmazdı heralde. bıktım yaa
illa kavga edecem anlayacklar o zaman. gündüze ve aksam ssaatıne bısı dıyemem. ama gece ses nedır yaa!
bunlar yuzunden cocugu 11 -11:30 arası yatırıyorum

Her gece beddua ediyorum yaa kavga da etsen ayni.. ben ust katla kavga ettim okuz yine okuz... kavga da etsen ayni yani... yilbasi gecesi ses etmedim, yilbasindan beri azdilar iyice, dun esim alt kata indi hayvan gibi konusuyolar bagira bagira, bugunde bu... aksam olacak diye odum kopuyo artik.. her gun esimle ayni muhabbet.. asagidaki yok, birazdan gelir baslar vs... ben ust kat icin polisde cagirdim yazin, tutanak bile tutmiyolar gidiyolar oylece kapiyi acmiyolar zaten... boyle rezil.. bak simdi 1 saattir ses yoktu gene basladilar.. bende ne yapacagimi sasirmis durumdayim bu konuda...

Sütu sordun mu. Onlarin ortalamasina gore asagidadir belki . Onlar bizden uzun. Bize gore normal kilosuda gayet iui

Valla bugun aklima geldi ben bise soracaktim neydi yaa demistim tam sen yazmissin. Ben unuttum ama doktor benden once soylemis meger:) yarim yagli sut verebilirsin dedi. Evet onlarin ortalamasina bakiyor hepsi devmubarek

aynen az önce yandakıne ettım bende. kapının önünde kocasıyla konusuyordu. kızının yatakodasıyla yanyana odalarımız. cocuk uyandı emzırdım işte. emzırıkende beddua ettım yaa
tepem atacak bi gün ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…