- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #108.361
Her ay gerçekten sıkıntı kızlar 11 gün gecikmeyle adet oldum bende doktora sordum 15 güne kadar bekle dedi emzirmeden oluyor düzensizlikBuyuk ihtimal yok gibi. Adet olunca hapa basliycam . Her gecikmede stres yasayamam
Sagip vermeyi denedn mi oda insani yorar ama maydonoz sutu kesiyoms diye blyrmNe güzel emmesi benimki 8buçuk aylıktı bıraktı.. emzirmeye çalışırken çıplım atıp ağlıyordu .. ama sütüm hala kesilmedi nedense ne yapsam bilemedim
Denedim canm o zamanlar neler yapmadım içmedi yinede sütümde çok azdı zaten sağıncada hiç gelmiyoe gibi birşeydiSagip vermeyi denedn mi oda insani yorar ama maydonoz sutu kesiyoms diye blyrm
Smdiden boylelerse buyuyunce dusunemiyormÖmer kağan da öyle çok sınırlı kafasını yere atıyor dışarıyı çok seviyur camdan kari izlerken gülüyor
Anladm canim neyse kismeti bu kadarms buna sukur hic emmeyen bebeklerde varDenedim canm o zamanlar neler yapmadım içmedi yinede sütümde çok azdı zaten sağıncada hiç gelmiyoe gibi birşeydi
11 ocak dogumlu bu ayki kilosu gecen ayin altina indi. Hasta oldu. Zayifladi ama son haftalar biraz aldi dahada zayiflamisti.Aynen canım .. sizinde bebişlerin kiloları sabitmi kalıyor benim kızım iki aydır aynı kiloda kaldı ne alıyor ne veriyor kuzum
Ya belki hareketliler çok fazla bide diş çıkarıyorlar diye olabilir.. doymuyormu acaba diye bu ara ne varsa veriyorum ben11 ocak dogumlu bu ayki kilosu gecen ayin altina indi. Hasta oldu. Zayifladi ama son haftalar biraz aldi dahada zayiflamisti.
Kasikmama muhsllebi hamur isi yerse alir.kasik mama pek uemiyo. Muhallebi yapmiyorum. Hamir isi zaten yok normal yemekler cok kilo aldirmiyorki. Normal porsiyondan bahsediyorum. Hareketliler efor hatciyorlar. Kilo almiyor. Tombul bebekler zaten cok uyuyan az hareket eden oluyor. Ondan kilolu oluyorYa belki hareketliler çok fazla bide diş çıkarıyorlar diye olabilir.. doymuyormu acaba diye bu ara ne varsa veriyorum ben
Saat 01:18 ..
..ve şuan oyuncakları döktük oynuyoruz
Biskuvili sevmiyor biberonu ikiye cikardi bi gece bi 5 gibi veriyorumArtık gece biberona başladık. Saat 5 gibi kalkıyor bebe bisküvili devam sütünü içip 9a kadar uyuyor.. Gece hep emziriyordum, demekki yeterli gelmediğinden sürekli uyanıyormuş yavrum.. Bir hafta içinde 150 gram almış. Ben bunu gece biberonuna bağlıyorum. 150 cc ye 8 bisküvi atıyorum
Çok değilmi o bisküvi. Cicibebe dimi bisküviden kastınız. Bize bile ağır gelir 8 bisküvi :) bilmediğimden sordum yanlış anlamayın :)Artık gece biberona başladık. Saat 5 gibi kalkıyor bebe bisküvili devam sütünü içip 9a kadar uyuyor.. Gece hep emziriyordum, demekki yeterli gelmediğinden sürekli uyanıyormuş yavrum.. Bir hafta içinde 150 gram almış. Ben bunu gece biberonuna bağlıyorum. 150 cc ye 8 bisküvi atıyorum
Tezini çürüteyim :) kaşık mamasını hiçbizaman sevmedi kızım,muhallebi vs hiçbişey vermem. Kahvaltı,öğlen çorba,meyve,akşam sulu yemek belki pilav yada makarna. Gece uykuya yatarken 150cc mama. Beslenmemiz genel hatlarıyla böyle hamurişi vs kesinlikle yok( börek içi yemeğe bayılır :))Kasikmama muhsllebi hamur isi yerse alir.kasik mama pek uemiyo. Muhallebi yapmiyorum. Hamir isi zaten yok normal yemekler cok kilo aldirmiyorki. Normal porsiyondan bahsediyorum. Hareketliler efor hatciyorlar. Kilo almiyor. Tombul bebekler zaten cok uyuyan az hareket eden oluyor. Ondan kilolu oluyor
Canim benim kizimda meme almiyo.oyuzden gece cok acikiyo.bende biberonla su veriyorum mecbur.hipp marka devam sutu aldim tozu suyla karistirip verdim icmedi.bebelac aldim onuda suyla karistirip verdim almadi.senin dedigin hangisi bide onu deneyim.biberonla sadece su iciyo.baska icine ne koysam icmiyo.sabaha kadar ac uyuyo.emzikle uyuya kaliyo tekrarArtık gece biberona başladık. Saat 5 gibi kalkıyor bebe bisküvili devam sütünü içip 9a kadar uyuyor.. Gece hep emziriyordum, demekki yeterli gelmediğinden sürekli uyanıyormuş yavrum.. Bir hafta içinde 150 gram almış. Ben bunu gece biberonuna bağlıyorum. 150 cc ye 8 bisküvi atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?