2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canım .. sizinde bebişlerin kiloları sabitmi kalıyor benim kızım iki aydır aynı kiloda kaldı ne alıyor ne veriyor kuzum

Ya belki hareketliler çok fazla bide diş çıkarıyorlar diye olabilir.. doymuyormu acaba diye bu ara ne varsa veriyorum ben
Kasikmama muhsllebi hamur isi yerse alir.kasik mama pek uemiyo. Muhallebi yapmiyorum. Hamir isi zaten yok normal yemekler cok kilo aldirmiyorki. Normal porsiyondan bahsediyorum. Hareketliler efor hatciyorlar. Kilo almiyor. Tombul bebekler zaten cok uyuyan az hareket eden oluyor. Ondan kilolu oluyor

Artık gece biberona başladık. Saat 5 gibi kalkıyor bebe bisküvili devam sütünü içip 9a kadar uyuyor.. Gece hep emziriyordum, demekki yeterli gelmediğinden sürekli uyanıyormuş yavrum.. Bir hafta içinde 150 gram almış. Ben bunu gece biberonuna bağlıyorum. 150 cc ye 8 bisküvi atıyorum

Biskuvili sevmiyor biberonu ikiye cikardi bi gece bi 5 gibi veriyorum

Çok değilmi o bisküvi. Cicibebe dimi bisküviden kastınız. Bize bile ağır gelir 8 bisküvi :) bilmediğimden sordum yanlış anlamayın :)

Tezini çürüteyim :) kaşık mamasını hiçbizaman sevmedi kızım,muhallebi vs hiçbişey vermem. Kahvaltı,öğlen çorba,meyve,akşam sulu yemek belki pilav yada makarna. Gece uykuya yatarken 150cc mama. Beslenmemiz genel hatlarıyla böyle hamurişi vs kesinlikle yok( börek içi yemeğe bayılır :))
Uykumuz yok denecek kadar az(sabaha kadar kaç kere uyanıyor sayamıyorum) gündüz ayakta sallana sallana uyur 1 saat kadar. Ama zayıf değil 11 kilo 800gr 12. Ay kontrolündeki kilosu boyuda 77cm.

Canim benim kizimda meme almiyo.oyuzden gece cok acikiyo.bende biberonla su veriyorum mecbur.hipp marka devam sutu aldim tozu suyla karistirip verdim icmedi.bebelac aldim onuda suyla karistirip verdim almadi.senin dedigin hangisi bide onu deneyim.biberonla sadece su iciyo.baska icine ne koysam icmiyo.sabaha kadar ac uyuyo.emzikle uyuya kaliyo tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…