- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #108.321
Birde kulak ile burun nerde dediğim zaman gösteriyorBiz ocagi sonlandirmisiz haha:) aynen demek yavas yavas gelisecek konusmalari. Biz bi de iki dilliyiz ya daha gec de konusma ihtimali var. Fark ettigim sey ama cok degisik ses tonuyla sesler cikarmasi,deniyor herhalde :)
Dede baba anne gel gel bide eline bezi aliyo ben sil sil diyorm oda diyoKızlar bebekleriniz konuşmaya başkası mı
Ay arda mi diyo senin digerinib ismiydi demiBizimki de anne baba gel git teyze çay ah en çok ta arda diyor
Ortancanın adı arda sürekli arda diye bağırıyorAy arda mi diyo senin digerinib ismiydi demi
Oy yerim onuOrtancanın adı arda sürekli arda diye bağırıyor
Amin inşallah her daim iyi insanlarla karşılaştırsın Allah onları.teşekkür ederiz sizinde doğum gününüz kutlu olsun sağlıklı mutlu bir ömürleri olsun inşallah
Bnm ki de 29 ocakta 1 yaş olacak kilo 9.800 boy 72 cm bnm ki de erkekkızlar minnoşu doktora götürdük.6 ocakta.1 yaş oldu.boyu 75.5 cm kilo 9.sizinkiler ne durumda.benimki erkek
nezaman ölçmüştünüz canımkızlar minnoşu doktora götürdük.6 ocakta.1 yaş oldu.boyu 75.5 cm kilo 9.sizinkiler ne durumda.benimki erkek
16 ocakta canımnezaman ölçmüştünüz canım
6ocakta da biz gitmistik 10750 kilosu,74.5boyu cikmisti. 3subatta 1yas dolacak,benimki de erkek canimkızlar minnoşu doktora götürdük.6 ocakta.1 yaş oldu.boyu 75.5 cm kilo 9.sizinkiler ne durumda.benimki erkek
kızlar minnoşu doktora götürdük.6 ocakta.1 yaş oldu.boyu 75.5 cm kilo 9.sizinkiler ne durumda.benimki erkek
Ay maşallah canımBenim oğlan 29 Aralık doğumlu. En son 2 Ocak'ta ölçtü doktor. Boyu 77 cm kilo 12.500 :) Birazcık tombuluz :)
Ayakta sallarken bakiyorum diger turlu zor. Hala ayakta sallaniyor . Annem yardimci oluyor. Yoksa inkani yokOcak 2016 annesi olmama rağmen ve bir ara aranızda konuşmalara dahil olup sonra sizin hızınıza yetişemeyip yazmayı bıraktığım doğrudur en hareketli anne grubusunuz sanırım ay ne ara fırsat buluyorsunuz bu minik afacanlardan valla ben yetişemiyorum isyanlardayımm
Anladm cnam ben yalnızım .. şimdi bide yürümeye başladı hiç durmuyor evin içinde nerde bulacağım belli olmuyorAyakta sallarken bakiyorum diger turlu zor. Hala ayakta sallaniyor . Annem yardimci oluyor. Yoksa inkani yok
Tek basina cidden zor . Allah yardimcin olsun.Anladm cnam ben yalnızım .. şimdi bide yürümeye başladı hiç durmuyor evin içinde nerde bulacağım belli olmuyor
Amin canm sağol.. allah hepimizin yardımcısı olsun .. miniğimle ilgilensem eve yetişemiyorum evle ilgilensem kızım rahat vermiyor ..Tek basina cidden zor . Allah yardimcin olsun.
aynen öyle canım bu bir yaşla biranda büyümüş gibi oldular sanki artık bebeklikten çocukluğa adım atıyorlar bizim tatlı bıdıklarAmin inşallah her daim iyi insanlarla karşılaştırsın Allah onları.
Çok değişik geldi bana bu "1 yaş "
Dışarda ne kadarlık diye soranlara şu kadar aylık bu kadar aylık derdik hep. Şimdi 1 yaşında diyorum soranlara garibime gidiyor.
Bir de yaş diyince sanki büyük çocuk gibi geliyor kulağa ama bakarsan hala mini mini bebeler. Ne çabuk geçiyor zaman.. bi bakmışız okula başlamışlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?