2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Burda bazilarimiz bazilarimizdan cok daha yorucu bi hayat yasiyor ama yine de bi nefes olarak goruyoruz burayi. Dogum zamaninda bile iletisimi kesememisiz,bebeklerle hic kesemedik. Ben de tekim sizin gibi,her is bende,bana cok duskun de bir bebegim var ama yine de buraya girmek zor degil ya elimin altinda tlf..yaptigimiz baska is olmayinca bura bile luks geliyor.. neyse artk cok daha rahatm ben eskiye gore cok sukur,daha rahat olacagiz insallah

Terrible two years i duyunca sevinmiyorum artik oyle bir sendrom varmis korkunc iki yas sendromu

Ne güzel yaZmışsın çısrık ☺☺

Hamilelik testi mi
Evet. Adetim duzensiz. Ama orali olmadim zaten geciyor hapida birakmistim. Mide bulantisi yemekten sonra oluyor. Hamilelik belirtilerim yok. B12 vitamin hapida kullanmaya basladim onuda cok icmedim hatirlamiyorum ne zaman ictigimi bile. O yapar mi acaba

Hmm anladım canm demekki ben becerememişim maalesef bu işi.. allah hepinizin arkadaşlığını daim etsin ne güzel ..

Hmm anladım canm demekki ben becerememişim maalesef bu işi.. allah hepinizin arkadaşlığını daim etsin ne güzel ..

Olur muuu,baksaniza burdasiniz yazdiniz ,bizimle berabermissiniz hep:) herkesin sorumluluklarina kapilip kendini her seye kapadigi zamanlar oluyor,gecici bizimki neyse ki:) amin herkesi iyi insanlarla tanistirsin Allah

Belki de... yap bakalim icin rahat etsin:)

Bizim küççük adam iyiki göz burun ağız öğrendi. Göster deyince direk parmağını sokuyor. Ay birde çemgirgen oldu, basıyor dededet diye azarı. Boy 76, kilo 10 kilo 300 gram, yarın doğumgünü ve aşısı var. Doğumgününü kendi aramızda kutlarız belki bir pastayla. İnşallah aşıyı hafif atlatır. Netim de bitiyor zaten, bize şans dileyin kızlar şu aşı hafif zararsız geçsin noolur

B12
B 12 düzensizlik yapmıyor mis.. Bende kullanıyorum

Yas gunu kutlu olsun. İnsallah atlatir bir sorun olmadan canim

Dogum günü kutlu olsun minigin benimkide acayip sinirli istedigi olmasın kendini yerden yere atiyo onu ogrenms bide smdide dedesinden zor aldk gidiyorz gelmiyo halbuki dışari ciksak hemen aglardi

Bende emzirrken giriyorum hep yoksa imkansiz

Dogum günü kutlu olsun minigin benimkide acayip sinirli istedigi olmasın kendini yerden yere atiyo onu ogrenms bide smdide dedesinden zor aldk gidiyorz gelmiyo halbuki dışari ciksak hemen aglardi
Ömer kağan da öyle çok sınırlı kafasını yere atıyor dışarıyı çok seviyur camdan kari izlerken gülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…