- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #108.521
Benim de mide bulantısı ve kusmaktan kafami yastıktan kaldiramiyordumBenim suanki gebeligim mide bulantim coj . Zaten yorgunuz oda var. Halsizlik uyku basiyor. Uyusada bi uyusam diyorum.
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canımKizlar hamileyim. İnsallah saglikli geciririz. Saglicakla kycagima alirim. Oglum yaramaz umarim kucagimda hep . Gecede besleniyor kaldir indir cok zorlayacak
Hatırlıyorum canım o yazismalarimizi :)Buraya yazmistim ikinci dusunmuyorum oglan yaramaz olunca kisnet diyordun birseyler demistin sen. Hakketen büyük konusmamak lazim . Yasim 35 istesemde daha sonra yapamam olmusken bu ideal bi zaman . Sagol canim Darisi isteyenlere
Aaaa cok sevindim yalniz degilim . Cesaret veriyor insana. Bizde dogum gununde degil yaş gunu partisine bir iki gun kala ogrendik. Şok olduk. İnsallah sende saglicakla kucağina alirsin . Boncuk ve cisrik sagolun kizlarM Mismommy ben de seninle aynı müjdeyi tasiyorum daha kendisinden emin olmasam da 12 gün önce gördüğüm bu mujdenin silik çizgisi bunu doğruluyor :))
Yaklaşık 6 haftalik benim meleğim :)
Küçük ablasinin doğum gunu hediyesi olarak öğrendiğim minigim, büyük ablasının doğum günü hediyesi olarak evimizde olacak sanırım.
Tüm isteyen arkadaşlar bu mutlulugu tekrar yaşasın.
Tebrik ederim insaallah saglicakla kucagina alirsinM Mismommy ben de seninle aynı müjdeyi tasiyorum daha kendisinden emin olmasam da 12 gün önce gördüğüm bu mujdenin silik çizgisi bunu doğruluyor :))
Yaklaşık 6 haftalik benim meleğim :)
Küçük ablasinin doğum gunu hediyesi olarak öğrendiğim minigim, büyük ablasının doğum günü hediyesi olarak evimizde olacak sanırım.
Tüm isteyen arkadaşlar bu mutlulugu tekrar yaşasın.
Okuduğumda yüz ifademi görmeliydin mis, ve ooooow dediğimi. Çok sevindim. Her şey çok güzel olacak emin ol..Aaaa cok sevindim yalniz degilim . Cesaret veriyor insana. Bizde dogum gununde degil yaş gunu partisine bir iki gun kala ogrendik. Şok olduk. İnsallah sende saglicakla kucağina alirsin . Boncuk ve cisrik sagolun kizlar
Adet dongum uzun test yaptim . Oglumun yasguu gecmesini bekledim ancak persrmbe kontrole gidebildim. Şoktaydimya. Ne yapacagiz derken Adete gore 6 hafta oldu zatdn dra gidene kadar. Dr 7 dedi . Bir ayda iki defa yumurtlamisim. Bilmiyordumki o kadar oldugunu zatennebileyim canım tebrik ederim sağlıcakla kucağına alırsın inş kızlar iyi sabretmissiniz buraya daha yeni yazıyorsunuz aşk olsun
Canım insan düşünüyor yok artık hamile degilimdir diye benimde bu ay 15gun geçti öyle adet oldum acaba diye düşünmedim desem yalan olurAdet dongum uzun test yaptim . Oglumun yasguu gecmesini bekledim ancak persrmbe kontrole gidebildim. Şoktaydimya. Ne yapacagiz derken Adete gore 6 hafta oldu zatdn dra gidene kadar. Dr 7 dedi . Bir ayda iki defa yumurtlamisim. Bilmiyordumki o kadar oldugunu zaten
Canim benim annem ve ablam dahi bilmiyor henüz.nebileyim canım tebrik ederim sağlıcakla kucağına alırsın inş kızlar iyi sabretmissiniz buraya daha yeni yazıyorsunuz aşk olsun
Canım hiç kimseyi kafana takma en büyük hayalimdi üç tane evladımin olmasiCanim benim annem ve ablam dahi bilmiyor henüz.
Daha Dr a da gitmedim.
3.bebeğim olacağı için çevrenin kirici tepkilerinin etkisinde kalmaktan korkuyorum belkide...
Ama kalbim sevinç içinde...
Her yalnız kaldigimda kendimi karnimi severken buluyorum "anneciğim ben seni çok istedim" cumleleri dudaklarimdan dokulurken.
Dilerim her isteyen aramadan kavuşur kuzucuklarina.
Anne olmak çok güzel.
Şükürler olsun Allahım 3.kez tattırıyor bu güzelliği bana...
Senin kuzuna kavusmandaki zorlu sürecini biliyorum. Dilerim kardeşi sana sürpriz yaparak teşrif etsin mutlu yuvaniza.
Gozun aydin canim senin adina cok sevindim.Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.sizede hayirli evlat olur ikiside insaAllahKizlar hamileyim. İnsallah saglikli geciririz. Saglicakla kycagima alirim. Oglum yaramaz umarim kucagimda hep . Gecede besleniyor kaldir indir cok zorlayacak
Canım tebrik ederim çok sevindim sağlıkla kucağına al anne olmak çok güzel gecen yıl bu gece kucagima aldım pasami cennet kokulu masum bebeğim yarın doğum günü yapacam çok Yoruldum ama çok mutluyum iyiki varlar rabbine çok şükür bende biraz daha zaman geçsin istiyorum inşallahKizlar hamileyim. İnsallah saglikli geciririz. Saglicakla kycagima alirim. Oglum yaramaz umarim kucagimda hep . Gecede besleniyor kaldir indir cok zorlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?