2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar dün bir alışveriş merkezine gittik..kuzum oyun alanına bayıldı..ışıklı sesli dev gibi oyuncaklar,,koşuşturan çocuklar arasında nereye koşacağını şaşırdı..çok ilgisiniçekti
markette 74 lük canbebe bulduk.fiyatı 26 liraydı ,aldık..ama aklım geçen ay kullandığım sleppy de kaldı..neyse bu ay canbebeyi kullanayım bakalım..

kızlar balık yağı kullanan varmı ..malum omega 3 için. M Mismommy sen soruyordun balık yağını ,kullanıyormusun canım
Yurtdisindada akrabamiz var. Vitamin hapini onermiyor. Gerekli kalmadikca ilac yok. İlaclar sonucta karaciger bobregede etkisi var. Devam sutu kullaniyorsun balikyagi olani kullan

:)))) cok sevindim. Tebrik ederim canım. Bebisin kardessiz kalmayacak :)))
Buraya yazmistim ikinci dusunmuyorum oglan yaramaz olunca kisnet diyordun birseyler demistin sen. Hakketen büyük konusmamak lazim . Yasim 35 istesemde daha sonra yapamam olmusken bu ideal bi zaman . Sagol canim Darisi isteyenlere

Kizlar hamileyim. İnsallah saglikli geciririz. Saglicakla kycagima alirim. Oglum yaramaz umarim kucagimda hep . Gecede besleniyor kaldir indir cok zorlayacak
Aayy bir okuyayım ne yazmışlar arkadaslarim diye girdim
Çok çok sevindim ne güzel bir haber canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin
Bende istiyorum ama yaz geçsin öyle diyorum kızım tüp bebek normal olurmu bilmiyorum
Valla hamile haberleri burdan gelmeye devam ettikçe hevesleniyorum
Inşallah birde prenses katılır ailenize kaç haftalik

Hersey nasip ama yasin ileri degilse bekle . Zaten ilgi istiyorlar. Adetten once yumurtlamisim. Persembe 8 haftalik olacak .

Hersey nasip ama yasin ileri degilse bekle . Zaten ilgi istiyorlar. Adetten once yumurtlamisim. Persembe 8 haftalik olacak .
Maşallah kuzenimde ilk bebegine 8haftalik hamile
Yaşım 31 oldu bilmiyorum normal olurmu
Kızım çok yaramaz
Annem çalışıyor hamileliklerim zor ve stresli geçiyor en azından yazı böyle gecirmek istiyorum
Inşallah tedaviye gerek kalmadan benimde olur

İnsallah canim ya tedavi olmadan olur. Benim oglanda yaramaz o korkutuyor beni . Anneme yakin tasinacam ama tamamen ons guvenemem 60 yasinda oglum yordu onu zaten . Kismet Allah guc kuvvet versin . Tekrardan buyutecez. Suan arada kahve rengi leke oluyor kontrole gidecem. Oglani kaldir indir kucakta dinlenemiyorum. Ayakta sallarken dinleniyorum ancak

Benim suanki gebeligim mide bulantim coj . Zaten yorgunuz oda var. Halsizlik uyku basiyor. Uyusada bi uyusam diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…