- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #108.541
Aaaa çook şaşırdım hayırlı olur inşaallah allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinKizlar hamileyim. İnsallah saglikli geciririz. Saglicakla kycagima alirim. Oglum yaramaz umarim kucagimda hep . Gecede besleniyor kaldir indir cok zorlayacak
Dun bizde alisveris merkesinde biraktik yere hemen oyuncak mağazasını gordu kosuyo resmen bagira bagira girdi iceri her yeri dagitti zor aldik kucagimizakızlar dün bir alışveriş merkezine gittik..kuzum oyun alanına bayıldı..ışıklı sesli dev gibi oyuncaklar,,koşuşturan çocuklar arasında nereye koşacağını şaşırdı..çok ilgisiniçekti
markette 74 lük canbebe bulduk.fiyatı 26 liraydı ,aldık..ama aklım geçen ay kullandığım sleppy de kaldı..neyse bu ay canbebeyi kullanayım bakalım..
Doktor tavsiyesi mi canim benim oglum 3 ayda 500 gram alms 9. Aya kadar yine iyiydi kilosu ama bu sefer hic almamis kullansam mi bende acaba12.ay kontrolunde nutrigen balik yagi kullanmaya basladik kullandik kullanali boyunda ve kilosunda artis oldu
Aa cok sevindim canim valla bende arka arka olsun istyrm ama su esimle olan skntilarimi bi hallediyim insallahKizlar hamileyim. İnsallah saglikli geciririz. Saglicakla kycagima alirim. Oglum yaramaz umarim kucagimda hep . Gecede besleniyor kaldir indir cok zorlayacak
napsakki ilknur..arkadaşlar da yazdı gelişimi iiyse gerek yok diye ama,,ben bi aile hekimime gidip soracağım valla..ya ben şu omega3 için istiyorum,,aslında fiziki gelişimi güzelDoktor tavsiyesi mi canim benim oglum 3 ayda 500 gram alms 9. Aya kadar yine iyiydi kilosu ama bu sefer hic almamis kullansam mi bende acaba
bizimki de eve gelene kadar ağladı,kucağımızdan sıyrılıp yere atlamaya çalışıyo bide terbiyesizDun bizde alisveris merkesinde biraktik yere hemen oyuncak mağazasını gordu kosuyo resmen bagira bagira girdi iceri her yeri dagitti zor aldik kucagimizaama cok tatliydi o hali
Evet dr tavsiyesi ile ozellikle bu markayi aldim halbuki diger baska balik yaglarida vardi ayrica d3 vitamini cinko k vitamini var ozellikle bizde d3 vitamini bitince baslatti hem bunu kullanip hemde haftada 2-3 defa balik vermemi soyledi gelisimi bizim onden gidiyor, gayet guzel ama yinede verdi;kullandigindan bu yana biraz daha artti kilosu ve boyu onu farkettim tabi subat kontrolunde netlesecek ben balik yagina karsi degilim her ne kadar ilac denilsede sonucta d3 vitamini devami gibi oldu kis aylarindada zaten ihtiyac var arti omega 3 aliyor ben memnunum tadida guzel oglum bayila bayila iciyor isterseniz dr yada aile hekimine sorup oyle verin cunku her cocugun gelisimi farkli oluyor bize iyi gelen size iyi gelmeyebilirDoktor tavsiyesi mi canim benim oglum 3 ayda 500 gram alms 9. Aya kadar yine iyiydi kilosu ama bu sefer hic almamis kullansam mi bende acaba
Hangi marka canım.Evet dr tavsiyesi ile ozellikle bu markayi aldim halbuki diger baska balik yaglarida vardi ayrica d3 vitamini cinko k vitamini var ozellikle bizde d3 vitamini bitince baslatti hem bunu kullanip hemde haftada 2-3 defa balik vermemi soyledi gelisimi bizim onden gidiyor, gayet guzel ama yinede verdi;kullandigindan bu yana biraz daha artti kilosu ve boyu onu farkettim tabi subat kontrolunde netlesecek ben balik yagina karsi degilim her ne kadar ilac denilsede sonucta d3 vitamini devami gibi oldu kis aylarindada zaten ihtiyac var arti omega 3 aliyor ben memnunum tadida guzel oglum bayila bayila iciyor isterseniz dr yada aile hekimine sorup oyle verin cunku her cocugun gelisimi farkli oluyor bize iyi gelen size iyi gelmeyebilir
Nutrigen balik yagiHangi marka canım.
Hic bilmiyorm canim istah acici surup sordum arkadasim kullaniyo diye tavsiye etmiyorm onlar genelde alerji ilaci oluyo dedi adini soyledim arkadasim zinco diye bi surup kullaniyo dedim o olablr ama cinko eksikliginde kullaniliyo kullanablrsn onu dedi ama blmyrmnapsakki ilknur..arkadaşlar da yazdı gelişimi iiyse gerek yok diye ama,,ben bi aile hekimime gidip soracağım valla..ya ben şu omega3 için istiyorum,,aslında fiziki gelişimi güzel
Hahabizimki de eve gelene kadar ağladı,kucağımızdan sıyrılıp yere atlamaya çalışıyo bide terbiyesiz
Sagol canim :)Merhaba kizlarpilknurrr22 pastaniz çok tatlı yeni yaşınız kutlu olsun @Surrender minigine Allah acil sifalar versin M Mismommy nebileyim maşallah bu ne kadar güzel bir haber Allah saglikla kucaginiza almayı nasip etsin. Ama sasirmadm desem yalan olur.
Doğum günü geçen tüm minislerin gununu kutluyorum.
csyrc kuzum minigin nasıl yaş gününe az kaldı.
Bu arada M MazeGuase06 nerelerdesin canım hiç gorunmuyorsun bir sıkıntı yoktur ınş.
Dogru diyosun canim bende bi soruyum dun sorcaktm sonra aklima geldi burda mi okudum baska bi yerde mi tam hatrlamiyorm balik yagi hapi onerilmiyo diye vazgectimEvet dr tavsiyesi ile ozellikle bu markayi aldim halbuki diger baska balik yaglarida vardi ayrica d3 vitamini cinko k vitamini var ozellikle bizde d3 vitamini bitince baslatti hem bunu kullanip hemde haftada 2-3 defa balik vermemi soyledi gelisimi bizim onden gidiyor, gayet guzel ama yinede verdi;kullandigindan bu yana biraz daha artti kilosu ve boyu onu farkettim tabi subat kontrolunde netlesecek ben balik yagina karsi degilim her ne kadar ilac denilsede sonucta d3 vitamini devami gibi oldu kis aylarindada zaten ihtiyac var arti omega 3 aliyor ben memnunum tadida guzel oglum bayila bayila iciyor isterseniz dr yada aile hekimine sorup oyle verin cunku her cocugun gelisimi farkli oluyor bize iyi gelen size iyi gelmeyebilir
Siz bilirsiniz yinede kilo icin icirmeyin. Vitamin haplari karaciger bobreklere zarar . Bide bi hastaligi cikiyor baska ilacda kullaniyoruz. Ve dr ilerde allerji riskini artiriyor. Allerjik astim yada cilt allerjisiHic bilmiyorm canim istah acici surup sordum arkadasim kullaniyo diye tavsiye etmiyorm onlar genelde alerji ilaci oluyo dedi adini soyledim arkadasim zinco diye bi surup kullaniyo dedim o olablr ama cinko eksikliginde kullaniliyo kullanablrsn onu dedi ama blmyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?