- 30 Ocak 2015
- 19.804
- 28.231
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #108.581
Ya sende mi tek cocuksun nw kadar kotu bisey demi hep ozenirdim kucukken arkadaslarima kardeslerine kizarlardida sonra bisey olunca hemen uzulurlerdi nasil bi duygu hep merak etcemM Mismommy nasıl sevindim bilemezsin. İkinciyi istemiyosun diye üzülmüştüm ben de tek çocuk olduğum için. Oğluşuna kardeş iyi olmuş bak nasip işte.
@nebileyim canım ne güzel kalabalık bir aile olacaksınız inşallah.
Kızlar ikinize de hayırlı olsun Allah hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
Canm bana artık d vitamini ve kan ilacını verme dedi. Bnm ki de yemiyor ama bn kavanoz un kapağını veriyorum kavanoz u ben tutuyorum o da kapatmaya çalışıyor o arada hemen ağzına veriyorum. Ya da elime robotu alıyorum o düğmesine basıyor yine hemen ağzına veriyorum hızlı hızlı yediriyormKizlar d vitaminini kullanmaya devam ediyo msnz bingildagi kapanms bisey demedi hemsire kullab yada kullanma diye pazartesi gitmistik 3 ayda 500 gram alms zaten belliydi iyice zyfladi banyo yaptirrken kemikleri geliyo elime bugnde zinco diye bi surup aldim doktora sorup arkadasim kullaniyodu bebegine cinko eksikliignde kullaniliyoms ama isth aciyoms bakalm ise yaricak mi tukendim bittim yani yemedikce ozellikle kahvaltı hic yapmiyo
Canim aldigin surubun resmini paylasirmisin bende 2 tane almayi dusunuyorum donusumlu kullanmak icin.biri betts in dedigi nutrigen biride senin dediginden alirimKizlar d vitaminini kullanmaya devam ediyo msnz bingildagi kapanms bisey demedi hemsire kullab yada kullanma diye pazartesi gitmistik 3 ayda 500 gram alms zaten belliydi iyice zyfladi banyo yaptirrken kemikleri geliyo elime bugnde zinco diye bi surup aldim doktora sorup arkadasim kullaniyodu bebegine cinko eksikliignde kullaniliyoms ama isth aciyoms bakalm ise yaricak mi tukendim bittim yani yemedikce ozellikle kahvaltı hic yapmiyo
Kizlar d vitaminini kullanmaya devam ediyo msnz bingildagi kapanms bisey demedi hemsire kullab yada kullanma diye pazartesi gitmistik 3 ayda 500 gram alms zaten belliydi iyice zyfladi banyo yaptirrken kemikleri geliyo elime bugnde zinco diye bi surup aldim doktora sorup arkadasim kullaniyodu bebegine cinko eksikliignde kullaniliyoms ama isth aciyoms bakalm ise yaricak mi tukendim bittim yani yemedikce ozellikle kahvaltı hic yapmiyo
doktor aşıda, elindekileri bitir başka da kullanma dedi bana canım.Kizlar d vitaminini kullanmaya devam ediyo msnz bingildagi kapanms bisey demedi hemsire kullab yada kullanma diye pazartesi gitmistik 3 ayda 500 gram alms zaten belliydi iyice zyfladi banyo yaptirrken kemikleri geliyo elime bugnde zinco diye bi surup aldim doktora sorup arkadasim kullaniyodu bebegine cinko eksikliignde kullaniliyoms ama isth aciyoms bakalm ise yaricak mi tukendim bittim yani yemedikce ozellikle kahvaltı hic yapmiyo
dvit neden 4 yaşına kadar canım..burda 1 yaşında bırak diyorlar..iklim koşullarından mı acaba.Bizimki daha kapanmadi ama zaten 4yasina kadar d vit damlasini kullanmaya devam edecegiz. Niye boyle az kilo almis acaba,yoksa bebekler bu zamanlarda az alabiliyo mu? Ne dedi doktor
Fikirler degisebiliyor. Bilerek yapmazdim daha dogrusu cesaret edemezdim. Hap kullaniyordum da birakinca daha kolay hamile kaliniyormus dedi dr. İki kere yumurtlamisim o ayselam kılzar nasılsınız? biz iyi sayılırz. yavas yavas iyileşiyoruz.
aa hamıleler varyalnız miss, sen 2. cocugu hiç düşünmyordun nasıl oldu bu iş?
hamıle kalanlara soruyorum, kazara nasıl hamıle kalıyorsunuz kızlar
inanın merak edıyorum?
D vitamini nisana kadar kullan dedi bingildak icin degil kemik gelisimi icin gunes yok artik arada cikarsakta yaz gunesi gibi degil. Duruma gire nisana mayisa kadar uzaticam .Kizlar d vitaminini kullanmaya devam ediyo msnz bingildagi kapanms bisey demedi hemsire kullab yada kullanma diye pazartesi gitmistik 3 ayda 500 gram alms zaten belliydi iyice zyfladi banyo yaptirrken kemikleri geliyo elime bugnde zinco diye bi surup aldim doktora sorup arkadasim kullaniyodu bebegine cinko eksikliignde kullaniliyoms ama isth aciyoms bakalm ise yaricak mi tukendim bittim yani yemedikce ozellikle kahvaltı hic yapmiyo
Bizimkininde boyu uzuyor fark ediyor ama kilo eskisi gibi degil cok almiyor. O kadar harekete toto ustunde durmuyor.Bizimki daha kapanmadi ama zaten 4yasina kadar d vit damlasini kullanmaya devam edecegiz. Niye boyle az kilo almis acaba,yoksa bebekler bu zamanlarda az alabiliyo mu? Ne dedi doktor
Benimki acayip inatci canim dikkatini dagitsam bile agzini kitliyo yemek istemeynce bi gun cok guzel yiyosa 3 gun agzina bsey surmuyoCanm bana artık d vitamini ve kan ilacını verme dedi. Bnm ki de yemiyor ama bn kavanoz un kapağını veriyorum kavanoz u ben tutuyorum o da kapatmaya çalışıyor o arada hemen ağzına veriyorum. Ya da elime robotu alıyorum o düğmesine basıyor yine hemen ağzına veriyorum hızlı hızlı yediriyorm
Canim aldigin surubun resmini paylasirmisin bende 2 tane almayi dusunuyorum donusumlu kullanmak icin.biri betts in dedigi nutrigen biride senin dediginden alirim
Hemsirede az almis bu sefer hasta ya o yuzden olabilir felan dedi o kadar gecen gittigimzde bi bucuk kilo almsti 3 ayda cok iyi alms demsti hatta simdi 500 gram bile almamis yani 500e yakinBizimki daha kapanmadi ama zaten 4yasina kadar d vit damlasini kullanmaya devam edecegiz. Niye boyle az kilo almis acaba,yoksa bebekler bu zamanlarda az alabiliyo mu? Ne dedi doktor
Tamam canim tesekkur ederm ben zaten kan damlasini kullanmiyodm d vitaminide bitiryym az bsy kaldıdoktor aşıda, elindekileri bitir başka da kullanma dedi bana canım.
Benmde o aklima takildi suan gunes yok sonuçta devam ediyim o zaman elimdrki bitrne kadarD vitamini nisana kadar kullan dedi bingildak icin degil kemik gelisimi icin gunes yok artik arada cikarsakta yaz gunesi gibi degil. Duruma gire nisana mayisa kadar uzaticam .
dvit neden 4 yaşına kadar canım..burda 1 yaşında bırak diyorlar..iklim koşullarından mı acaba.
Eki Görüntüle 1947471
Bu canim bugn denicem vermeyi insallah ise yarar
Hemsirede az almis bu sefer hasta ya o yuzden olabilir felan dedi o kadar gecen gittigimzde bi bucuk kilo almsti 3 ayda cok iyi alms demsti hatta simdi 500 gram bile almamis yani 500e yakin
Tamam canim tesekkur ederm ben zaten kan damlasini kullanmiyodm d vitaminide bitiryym az bsy kaldı
Benmde o aklima takildi suan gunes yok sonuçta devam ediyim o zaman elimdrki bitrne kadar
Insallah canim hasta degilkende oyle yiyen bi bebek degilki kilo alsin bakalm napcaz arda beyleAnladim cnm hasta olmasin da alir ,iyilesince toparlar beyimiz:)
İlk çocuklar hep zahmetli oluyor canım. Benim büyük oğlan da öyleydi. Allahım şu bebenin bi et yediğini görürmüyüm ki derdim. Beş altı yaşından sonra bir açıldı, maşallah boğazı çok iyi oldu. Şimdi 16 yaşında 107 kilo - 175 cm boyu var. ÜzülmeInsallah canim hasta degilkende oyle yiyen bi bebek degilki kilo alsin bakalm napcaz arda beyle
m canım 16 yaşında 107 kilo mı çok d fazla değil miİlk çocuklar hep zahmetli oluyor canım. Benim büyük oğlan da öyleydi. Allahım şu bebenin bi et yediğini görürmüyüm ki derdim. Beş altı yaşından sonra bir açıldı, maşallah boğazı çok iyi oldu. Şimdi 16 yaşında 107 kilo - 175 cm boyu var. Üzülme
güreş sporuyla uğraşıyor oğlum canım..hepsi kas..sağlık kontrollerinden düzenli geçiriyorlar..spora başladığında da 95 kiloydu zaten..inşallah ileriki yıllarda edirne kırkpınar olimpiyatlarında buğrahan diye adını duyuracak ..şimdiden çok heyecanlıyımCa
m canım 16 yaşında 107 kilo mı çok d fazla değil mi
güreş sporuyla uğraşıyor oğlum canım..hepsi kas..sağlık kontrollerinden düzenli geçiriyorlar..spora başladığında da 95 kiloydu zaten..inşallah ileriki yıllarda edirne kırkpınar olimpiyatlarında buğrahan diye adını duyuracak ..şimdiden çok heyecanlıyım
Ay maşallah. İnşallah canım. İzleriz bizdegüreş sporuyla uğraşıyor oğlum canım..hepsi kas..sağlık kontrollerinden düzenli geçiriyorlar..spora başladığında da 95 kiloydu zaten..inşallah ileriki yıllarda edirne kırkpınar olimpiyatlarında buğrahan diye adını duyuracak ..şimdiden çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?