- 14 Kasım 2001
- 21.499
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.630
- 1.623
- 102
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #108.621
Biz kadınlar birçok şeyle baş ediyoruz dolayısıyla stresli olabiliyoruz keşke kimse kimseyi kırmasa...
Ama sanki bir ara siyaset topiği kapatılmıştı ben mi yanlış hatırlıyorum nedeni de sitenin çok sayıda şikayet almasıydı.
Belki de arkadaş bunu kastetmek istemiştir. Amacım kimseyi savunmak değil sadece düşüncelerim bu.
haklısınız kapanmıştı ama arkadaşınız onu sormamış lahana perhiz konusuna girmiş. Ben burada dilediğimi yazarım demiş ...
@pitipitikare yokken daha mı mutluydunuz? Iyide onunla burda sohbet eden biziz gece gündüz dolayısıyla varlığı yada yokluğu bizi bağlar.. mutlu yada mutsuz eder.İnan sen yokken daha mutluyduk .... Sorarlar adama 4 ayda aklına bu mu geldi diye ...
Kazen siyaset yasaksa ban sebebiyse birine hakaret etmekte yasaktir buna kimsenin hakki yoktur. Kendinizi de banlayin o zaman. Madem kurallara uygun calisiyorsunuz. Guc gosterisi mi bu banlayip uzerine hakaret etmek. Uyeelerin ne zaman kac kere girdigi kimseyi baglamaz. uyelik girisi olmadanda okuyabiliyoruz yazilari. Bir kadina bir anneye soylenmez bu laflar. Empati yapin .
pitipitikare yokken daha mı mutluydunuz? Iyide onunla burda sohbet eden biziz gece gündüz dolayısıyla varlığı yada yokluğu bizi bağlar.. mutlu yada mutsuz eder.
Site yonetimini eleştirdi ve banlandi. Bununlada kalmadi arkasından hakaret yedi.. ki bir insanda zeka kırıntısı aramak onda kırıntı kadar zeka olmadığı anlamına gelir. Bu da afedersiniz meczup insana mahsus bir şeydir. Üstelik arkadaşın yazım şekline bakılırsa gayet zeki bir kadın olduğu ortada.
Neyse.. pitipitikare yakınım değildir. Amacım savunmak değil iki satır konuştuğumuz site yönetimini eleştirmek. Eleştiriye açık olmanız gerektiğini düşünüyorum.
Ve evet.. çok ağır olmuş. Kadın yada anne olması gerekmiyor. Hiçbir insan böyle bir sebepten ötürü bu yaklaşımı haketmez.
Kazen siyaset yasaksa ban sebebiyse birine hakaret etmekte yasaktir buna kimsenin hakki yoktur. Kendinizi de banlayin o zaman. Madem kurallara uygun calisiyorsunuz. Guc gosterisi mi bu banlayip uzerine hakaret etmek. Uyeelerin ne zaman kac kere girdigi kimseyi baglamaz. uyelik girisi olmadanda okuyabiliyoruz yazilari. Bir kadina bir anneye soylenmez bu laflar. Empati yapin .
pitipitikare yokken daha mı mutluydunuz? Iyide onunla burda sohbet eden biziz gece gündüz dolayısıyla varlığı yada yokluğu bizi bağlar.. mutlu yada mutsuz eder.
Site yonetimini eleştirdi ve banlandi. Bununlada kalmadi arkasından hakaret yedi.. ki bir insanda zeka kırıntısı aramak onda kırıntı kadar zeka olmadığı anlamına gelir. Bu da afedersiniz meczup insana mahsus bir şeydir. Üstelik arkadaşın yazım şekline bakılırsa gayet zeki bir kadın olduğu ortada.
Neyse.. pitipitikare yakınım değildir. Amacım savunmak değil iki satır konuştuğumuz site yönetimini eleştirmek. Eleştiriye açık olmanız gerektiğini düşünüyorum.
Ve evet.. çok ağır olmuş. Kadın yada anne olması gerekmiyor. Hiçbir insan böyle bir sebepten ötürü bu yaklaşımı haketmez.
site yönetimini eleştirmedi, konuyu saptırdı. Eleştirmek başka bir şey yalan söylemek başka bir şey ....
sizin anneliğinize söz söylesem tepkiniz ne olurdu ? benim ne haddime bu cümle kurulumları değil mi ?
Her ne sebeple olursa olsun hakaret içeren sözler de burada yer almamalidır.
sitede siyaset bölümü var orada dilediğini yazar ama bu başlık bunun yeri değil ...
Kazen çok şaşkınım pitinin böyle bi tepki alması inanılır gibi değil üstelik mesajı gayet güzel bir dille yazılmış yönetici olmak hareket etme hakkı doğuruyorsa bizde yazmayalım
Bizim facebook grubumuzda var ama buraya giriyoruz seviyoruz canlı tutmaya çalışıyoruz sanırım sizin mesajinizdan sonra bu durum değişecek
Ayrıca pitinin mesajina yaptığım alıntının silinmesi beni üzdü
Oo çok sert olmuş..keşke elma ile armutu ayırt edecek yeti bende yok deseydiniz size daha çok saygı duyardım ...
Siz salonunuzda yatıp banyo da mı misafirlerinizi kabul ediyorsunuz ?
Siyasi düşüncelerinizi yazmak istiyorsanız sitede siyaset bölümü var. Konuyu idrak edemeyip bizi hedef göstermek yerine biraz gelişim gösterin ....
çok değil biraz zeka kırıntısı
Daha öncesinde siyaset yaptığı için ban yemiş zaten, şimdi ise eleştiri tarzında düşüncelerini belirtmiş. Zeka kırıntısı, yoklukta mutluluk falan, bunlar nasıl itamlar.. Yönetici olmanız insanlara hakaret etmenize ruhsat değil.. Burası Ocak Anneleri konusu diye sizin doğrultunuzda sadece gebelik doğum çocuk konuşacakta değiliz. Arkadaş hata yapmış ban yemiş şimdi gelmiş sitem etmiş, nolmuş.. Bence siz kendinizi banlayın... Ha bu arada lütfen üyeliğimi iptal edin, kimsenin size mecburiyeti yoksanırım yazdıklarımı anlamada sorun yaşıyorsunuz. Eleştirmek ile yalan beyan arasında ki farkı göremiyorsunuz. Biz kimseye siyaseti yasaklamadık. Tek yasağımız bu başlık gebelik ve sonrasında annelik. Siyaset ise derdiniz bu başlıkta yazamazsınız dedik .
Dimi ama yoklugunda mutluydukhayır şurda gelmiş akşam akşma huzurumuzu bozdun..sanane,ne işin var burda,..eleştiriye açık değilsin ama hakaret edebiliyorsun..arkadaşlar bundan sonra sadece ve sadece çocuklarınızın gelişimini yazın,öyle kaynanaymış,kocaymış,gezmeymiş,alışverişmiş yazmayın..kazen kızıyo..at gözlüğü siparişi verebiliyormuyuz siteye..üyeliğimi iptal etKazen ..
aylardır bit gibi yakamızda o kibci..sana kazaninle mutluluklar dilerim,,başbaşa verip sitenizi kendi bakış açınızla yönetirsiniz artık..hakkınızı helal edin kızlar.hepinizi çok sevdim..hoşçakalınÇok merak ediyorum yine yine kim kib bastı
Eminim bu yazılanları okuyorsun ne geçti eline ne güzel paylasimlari okuyorduk
Aylardır mahvettin bu topigi kim aksi bişey yazsa kib bastin
Siteden uzak kalsinlar diye pusuda bekliyorsun al canım gel
topik sana kalsın! !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?