- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #108.761
aboooHayirli geceler sur. Kotu haber vermek istemem ama azi disler 2.5 3 yasini buluyormus canim. Eltimin ablasinin kizi 2.5 yasinda hala cikmamis ve 9 ayindan beri kabarip geri sonuyormus
tek umudum 3 yaşBen gece saat basi kalktikca simdiden dusunuyorumhe tabi yatmak istemiyor artik aksam olunca... aksam yatma cebellesmesini saymazsak oda.. tam bir iskence haline donustu hersey.. uyanip yatagindan gitmeler yatmak istememeler de cabasi gecenin bi korunde
hamılelık nasıl gıdıyor?Bende omega 3 suruba basladim paşaya . Buzluktan cikardiklarim balik kokusu agir oluyof yemiyor cok balik. Herseyi koklamaya basladi. Bez falan mutfak bezi koklayip yuzunu burusturup yere atiyor. Ellerini kokluyo
Oyle bi beklenti icine dusersem kendimi kandirmis olurum... benimkinden siddin sene hayir goremem bentek umudum 3 yaş
Benimde umudum kalmadi. Dun gece hic goxunu kapstmadi. 7.30 da yarim saat ancak uyudu burnu tikali bide yine oksuruk var.tek umudum 3 yaş
kız benımkı de cok fenaOyle bi beklenti icine dusersem kendimi kandirmis olurum... benimkinden siddin sene hayir goremem benoyle fena... oyle ...
böyle böyle inş zaman gececek işte canım. en kötüsü burun tıkanıklıgıBenimde umudum kalmadi. Dun gece hic goxunu kapstmadi. 7.30 da yarim saat ancak uyudu burnu tikali bide yine oksuruk var.
Insallah gecsin gitsin yillar saglikla. Buyuk oglumda bu kadar cekmedim. Bu ikisine bedel valla.böyle böyle inş zaman gececek işte canım. en kötüsü burun tıkanıklıgı
geçmiş olsun.
her bebek farklı oluyor işte. mesela bızım evde kucuk bı canavar dolasıyor.Insallah gecsin gitsin yillar saglikla. Buyuk oglumda bu kadar cekmedim. Bu ikisine bedel valla.
Evrende biliyor icimikız benımkı de cok fena
ama sen evrene bunu gönderirsen sana ıstedıgın sekılde dönüş yapar. güzel olacak yarınlar
aynen ben de.. önce saglık sonra huzur. gerisi bi şekilde halledılır.Evrende biliyor icimiallaha hergun dua ediyorum valla guzel huy, guzel ahlak, saglik ver su cocuga yarabbim!
Aynen sur. Vuyugu bu kadar aglamiyordu. Hayir diyince anliyordu. Ocak bebeleri kudurduher bebek farklı oluyor işte. mesela bızım evde kucuk bı canavar dolasıyor.
ordan alıyorum diğer yere saldırıyor, diğer yerde başka yere. ben alıyorum o bı yer buluyor. allahım ordan oraya kosuyor atıyor kendını.
allahım yazarken bıle yoruldum
saglıklı ve mutlu cocuklar olsunlar, nasıl olsa zaman bi şekilde gecıyor. laftan anlama ve kendılerını ıfade etme zamanı gelsın
bana göre gerısı hallolur.
Hepsi ayni atom hepsi. Kuduruklar sagliklilar bizimleler. Allah yokluklarini gostermesin. Kucukken yaramaz olan buyuyunce akilli olurmus. Kendimi oyle avutuyorum bendeEvrende biliyor icimiallaha hergun dua ediyorum valla guzel huy, guzel ahlak, saglik ver su cocuga yarabbim!
benımkı de bayılıyor kapıyı kapatmaya. ben acınca da kacıyor zilliAynen sur. Vuyugu bu kadar aglamiyordu. Hayir diyince anliyordu. Ocak bebeleri kudurduGidiyor tv nin altindaki susleri alip atiyo yere onlar kalkti ordan. Gecen kapiyi kapatmis odada kalmis. "Oglum nerde" diyorum oda icerden bagiriyo "de deeee"
bu cok dogru.Hepsi ayni atom hepsi. Kuduruklar sagliklilar bizimleler. Allah yokluklarini gostermesin. Kucukken yaramaz olan buyuyunce akilli olurmus. Kendimi oyle avutuyorum bende
Ayy evet yaa bazen cilve yapiyo. Icime sokasim geliyo. Abisi okuldan geliyo ustunu cikarana kadar "gel gel" diye bagiriyo. Sonra ellerini uzatiyo kucagina alana kadar abisi alinca dunya onun oluyobenımkı de bayılıyor kapıyı kapatmaya. ben acınca da kacıyor zilli
cok tatlı oldular ama yaa yerım bunların popıslerını maşallah.
her seye deger
şanslı abisi var en azındanAyy evet yaa bazen cilve yapiyo. Icime sokasim geliyo. Abisi okuldan geliyo ustunu cikarana kadar "gel gel" diye bagiriyo. Sonra ellerini uzatiyo kucagina alana kadar abisi alinca dunya onun oluyo
Bencede.Buyuk akilliydi minikken o kudurdu meselabu cok dogru.
Bencede.Buyuk akilliydi minikken o kudurdu mesela
Aynen o gelene kadar bagiriyo evin icinde "abeeee" diyeşanslı abisi var en azındanbayılıyordur abisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?