2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Insallah gecsin gitsin yillar saglikla. Buyuk oglumda bu kadar cekmedim. Bu ikisine bedel valla.:eğlence:
her bebek farklı oluyor işte. mesela bızım evde kucuk bı canavar dolasıyor.
ordan alıyorum diğer yere saldırıyor, diğer yerde başka yere. ben alıyorum o bı yer buluyor. allahım ordan oraya kosuyor atıyor kendını.
allahım yazarken bıle yoruldum :KK70:
saglıklı ve mutlu cocuklar olsunlar, nasıl olsa zaman bi şekilde gecıyor. laftan anlama ve kendılerını ıfade etme zamanı gelsın
bana göre gerısı hallolur.

her bebek farklı oluyor işte. mesela bızım evde kucuk bı canavar dolasıyor.
ordan alıyorum diğer yere saldırıyor, diğer yerde başka yere. ben alıyorum o bı yer buluyor. allahım ordan oraya kosuyor atıyor kendını.
allahım yazarken bıle yoruldum :KK70:
saglıklı ve mutlu cocuklar olsunlar, nasıl olsa zaman bi şekilde gecıyor. laftan anlama ve kendılerını ıfade etme zamanı gelsın
bana göre gerısı hallolur.
Aynen sur. Vuyugu bu kadar aglamiyordu. Hayir diyince anliyordu. Ocak bebeleri kudurdu:KK70:Gidiyor tv nin altindaki susleri alip atiyo yere onlar kalkti ordan. Gecen kapiyi kapatmis odada kalmis. "Oglum nerde" diyorum oda icerden bagiriyo "de deeee":KK70:

Evrende biliyor icimi :KK14: allaha hergun dua ediyorum valla guzel huy, guzel ahlak, saglik ver su cocuga yarabbim!
Hepsi ayni atom hepsi. Kuduruklar sagliklilar bizimleler. Allah yokluklarini gostermesin. Kucukken yaramaz olan buyuyunce akilli olurmus. Kendimi oyle avutuyorum bende

Aynen sur. Vuyugu bu kadar aglamiyordu. Hayir diyince anliyordu. Ocak bebeleri kudurdu:KK70:Gidiyor tv nin altindaki susleri alip atiyo yere onlar kalkti ordan. Gecen kapiyi kapatmis odada kalmis. "Oglum nerde" diyorum oda icerden bagiriyo "de deeee":KK70:
benımkı de bayılıyor kapıyı kapatmaya. ben acınca da kacıyor zilli :D
cok tatlı oldular ama yaa yerım bunların popıslerını maşallah.
her seye deger :KK200:

benımkı de bayılıyor kapıyı kapatmaya. ben acınca da kacıyor zilli :KK70:
cok tatlı oldular ama yaa yerım bunların popıslerını maşallah.
her seye deger :KK200:
Ayy evet yaa bazen cilve yapiyo. Icime sokasim geliyo. Abisi okuldan geliyo ustunu cikarana kadar "gel gel" diye bagiriyo. Sonra ellerini uzatiyo kucagina alana kadar abisi alinca dunya onun oluyo:KK49:

Back
X