- 25 Ağustos 2014
- 1.882
- 1.382
- 88
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #10.841
Bende hep zararlı şeyler aşeriyorum. Nekadar direnebilirim bilmiyorumKızlaaaaar2 gündür fastfood aşeriyorum. Bastırmaya çalışıyorum kendimce ama nafile. Yaaaa 1 kerecik tüyesem bişi olmaz heralde
ben haftada bır yıyorum vallaKızlaaaaar2 gündür fastfood aşeriyorum. Bastırmaya çalışıyorum kendimce ama nafile. Yaaaa 1 kerecik tüyesem bişi olmaz heralde
Ya sorma normalde agzima surmem hamburgerci onunden gecmem ama hamileyken ketcapli mayonezli sosisli pis pis seyler yiyesim geliyo benimde bikac haftada bir ye nefsin korelsinKızlaaaaar2 gündür fastfood aşeriyorum. Bastırmaya çalışıyorum kendimce ama nafile. Yaaaa 1 kerecik tüyesem bişi olmaz heralde
ayy masallah bulantısı olmayan nadirlerdensın :=)suyu iftarda başlıyorum içmeye sahurda tam devam ediyorum.doktora sordum suyum nasıl diye iyi dedi.az deseydi tutmazdım.çok şükür sıkıntıda yok hamilelikte bulantı kusma yok
slm kizlar kahverengi akintim oluyo progestone fitili kullandiktan sonra. 3 4 gundur devam ediyor insallah kotuye isaret deildir. cok korkuyorum ;(
Ohh ohh ne güzel... benim bulantım kullandigim ilaclar ve ignem var. Isterdim ben de tutmak ama bende o direnç nerdeee... Allah kabul etsin.suyu iftarda başlıyorum içmeye sahurda tam devam ediyorum.doktora sordum suyum nasıl diye iyi dedi.az deseydi tutmazdım.çok şükür sıkıntıda yok hamilelikte bulantı kusma yok
pardon artık 2 haftada 1 kere :=)ben haftada bır yıyorum valla
hamburger+ patates
İnşallah progestanlı son günümBugün ilacım bitti doktor geçen hafta ilacın bitsin kullanma bidaha dedi. İnşallah kullanmamı gerektircek bişi yaşamam
geçmiş olsun canımBenimde canim iskembe corbasi istiyo
Ne alaka yaaaa pooff
Tatli agzima suremyorum hep boyke xi tuzlu eksi aromali seyler bastiriyo icimi
Simdi tavuktan yaptim corba sirkeli limonlubide gribim halim icler acisi
Benimde kokarec çekiyor ama evde yapmama imkan yokBenimde canim iskembe corbasi istiyo
Ne alaka yaaaa pooff
Tatli agzima suremyorum hep boyke xi tuzlu eksi aromali seyler bastiriyo icimi
Simdi tavuktan yaptim corba sirkeli limonlubide gribim halim icler acisi
Ayyy niye gostermemis kerata :)) cok sevindim Allah anali babali buyutsun insallah :))valla ben doktora gittim kuzm kendi doktorum progestana devam dedi folik asite devam dedi bir hafta kaldi ikili test sonucu almama ama iyiyim cok sukur karnim yavas yavas buyumeye basladi kucuktu simdi buyuyo:))kpss calisiyorum iyi oldukca az kaldi minnosla gircez bakalim sen neler yapiyisun kuzum antalyada misin tatil yapsaydin
Kızlaaaaar2 gündür fastfood aşeriyorum. Bastırmaya çalışıyorum kendimce ama nafile. Yaaaa 1 kerecik tüyesem bişi olmaz heralde
Amin insallah rabbim korusun meleklerimizi... evet ayakta durunca cok cogalio bugun olmadi gibi bisey uzattim hep insallah benimledir melekimEger kırmızi ya fa pembe dönmediyse endiselenecek bir durum yok canım. Benim de baslar kahverengi lekem oluyordu. Sonra sariya döndü hala fevam ediyor. Fazla hareket edince oluyor. Sen de kendini yorma sırt üstü uzan. Ilaclarini ihmal etme.. benim günde iki progestan 200 lük bazen gündüz icmiyordum lekem yoğunlaşiyordu.
Umarım bir sıkıntı olmaz. Rabbim bebegini kucağına almayi nasip etsin. Hepimize nasip etsin
limonu kes ye :=) ara sıra işe yarıyorBen hala pek bişiy yiyemiyorum ve canım cekmiyor daha doğrusu hiç yemek yemesem aramam o durumdayım bu seferde tansiyonum düşüyor bi tuhaf hallerdeyim keşke kusmalar mide bulantilarina olmasa da hep yesem hep yesem ; ( ne tatlı ne tuzlu istiyorum
Çok zor allah kolaylık versin canım..ben bebek için çok uğraştım o yüzden artik çok dikkat ediyorum..aslında uğraşmadım hep tuttu ama elime alamadım bebeğimi..İnşallah 3.ayı doldurunca rahatlarsin..limonu kokla limonu yala diyorlar eskiler bide öyle dene bakalım..Ben hala pek bişiy yiyemiyorum ve canım cekmiyor daha doğrusu hiç yemek yemesem aramam o durumdayım bu seferde tansiyonum düşüyor bi tuhaf hallerdeyim keşke kusmalar mide bulantilarina olmasa da hep yesem hep yesem ; ( ne tatlı ne tuzlu istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?