2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah progestanlı son günüm Bugün ilacım bitti doktor geçen hafta ilacın bitsin kullanma bidaha dedi. İnşallah kullanmamı gerektircek bişi yaşamam

Kızlaaaaar 2 gündür fastfood aşeriyorum. Bastırmaya çalışıyorum kendimce ama nafile. Yaaaa 1 kerecik tüyesem bişi olmaz heralde
Ya sorma normalde agzima surmem hamburgerci onunden gecmem ama hamileyken ketcapli mayonezli sosisli pis pis seyler yiyesim geliyo benimde bikac haftada bir ye nefsin korelsin

Fastfood yasak kızlar..patates ler çok kotu bir yağla kızartıyorlar..benim eşimin bir müşterisi var..gıda sektöründe izmirde bir çok restoranta gıda dağıtımı yapıyor..O bilmem ne yagi var sakin yemeyin patates kızartması vs diyor..çok caniniz çekiyorsa hazır hamburger köftesi vs alıp nefsinizi bastırın..yazıktır günahtır bebeğinize..artik hep anneden alıcak gıdaları sigara nasıl içmiyorsak bu tarz yiyecekleri de sadece nefsinizi bastırın..

suyu iftarda başlıyorum içmeye sahurda tam devam ediyorum.doktora sordum suyum nasıl diye iyi dedi.az deseydi tutmazdım.çok şükür sıkıntıda yok hamilelikte bulantı kusma yok
ayy masallah bulantısı olmayan nadirlerdensın :=)
valla benım mıdem suyu kabul etmıyor
maalesef çok az ıcıyorum.

başka bır doktora daha sor o da aynı seyı derse tutarsın

slm kizlar kahverengi akintim oluyo progestone fitili kullandiktan sonra. 3 4 gundur devam ediyor insallah kotuye isaret deildir. cok korkuyorum ;(

Eger kırmızi ya fa pembe dönmediyse endiselenecek bir durum yok canım. Benim de baslar kahverengi lekem oluyordu. Sonra sariya döndü hala fevam ediyor. Fazla hareket edince oluyor. Sen de kendini yorma sırt üstü uzan. Ilaclarini ihmal etme.. benim günde iki progestan 200 lük bazen gündüz icmiyordum lekem yoğunlaşiyordu.
Umarım bir sıkıntı olmaz. Rabbim bebegini kucağına almayi nasip etsin. Hepimize nasip etsin

[/QUOTE]

suyu iftarda başlıyorum içmeye sahurda tam devam ediyorum.doktora sordum suyum nasıl diye iyi dedi.az deseydi tutmazdım.çok şükür sıkıntıda yok hamilelikte bulantı kusma yok
Ohh ohh ne güzel... benim bulantım kullandigim ilaclar ve ignem var. Isterdim ben de tutmak ama bende o direnç nerdeee... Allah kabul etsin.

Benimde canim iskembe corbasi istiyo
Ne alaka yaaaa pooff
Tatli agzima suremyorum hep boyke xi tuzlu eksi aromali seyler bastiriyo icimi
Simdi tavuktan yaptim corba sirkeli limonlu bide gribim halim icler acisi

Ne alaka yaaaa pooff
geçmiş olsun canım
tatlı ara sıra canım ıstıyor ama midemden dolayı yemıyorum
bende hep tuzlu seyler yıyıyorum.

Ne alaka yaaaa pooff
Benimde kokarec çekiyor ama evde yapmama imkan yok fermente çorbalar çok yararlı diyorlar ama korkuyorum bende..limonu tuzlayıp yiyorum..bol bol churchill yapıyorum..napim

Ohh ohh minnoşum hayırlısıyla test sonucunu da al bi sonra gelsin cinsiyet tahminleri :) Oyyy karnını sevsinler senin
Pazar günü geldim ben de istanbul'a babalar günü diye eşimi yalnız bırakmak istemedim kutlama falan yaptık bayramda tekrar gideceğimiz için inan denize bile girmedim:) Bana her yaz tatil antalyada :)))

Amin insallah rabbim korusun meleklerimizi... evet ayakta durunca cok cogalio bugun olmadi gibi bisey uzattim hep insallah benimledir melekim

Ben hala pek bişiy yiyemiyorum ve canım cekmiyor daha doğrusu hiç yemek yemesem aramam o durumdayım bu seferde tansiyonum düşüyor bi tuhaf hallerdeyim keşke kusmalar mide bulantilarina olmasa da hep yesem hep yesem ; ( ne tatlı ne tuzlu istiyorum

limonu kes ye :=) ara sıra işe yarıyor
maalesef benımde canım pek bişi istemıyor
limonlu dondurma bıle ıyı gelıyor :=) tabii eger kusacak derecede degılsen. kusman varsa naparsan yap kusarsın

3. ayda ınsallah bıter
hayat durdu sankı benım ıcın. mıde bulatısından ıgrendım artık

ve ılık su bıle mıde bulandırıyor.

Çok zor allah kolaylık versin canım..ben bebek için çok uğraştım o yüzden artik çok dikkat ediyorum..aslında uğraşmadım hep tuttu ama elime alamadım bebeğimi..İnşallah 3.ayı doldurunca rahatlarsin..limonu kokla limonu yala diyorlar eskiler bide öyle dene bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…