- 23 Mayıs 2015
- 61
- 64
- 3
- 46
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #10.821
Kiyamammm minnosummm ck uzuldm yat surekli ben surwkli yattim ah su kaynanalar eltiler varya kiskanc oluyobazilari cileden cikiyo insan sen sakin ol...esim erkek oldugu icin anlamiyo kaynanam dolduruo ben kac tane dogrsm bole hamilelik mi olur sana naz yapiyo fln diyo kendi hep erkek istemis ve hep oglu var bana kiz istyomus ben dedm bnm istegmi bilmiyon anne banane ben kiz istyrm dedi soka girdim..belkibende kiz istym dinlemedi bile...esim annesini bilir ama yine de bise dedirtmez pek yasli uzulme diyo ama simdi oda naz yaptigimi dusunuyo yengelr kayinvalidem eltim fln doldurnca..neyse simdi bu tup bebek mi canim ikiz mi dikkat et bak hep yat ben hep yattm yani yemegi esim yapiyoduAllah razi olsunAhh kuzum kıyamam benimde daha test tarihim gelmeden kanamam başladı tutmadı diye düşündüm ama test tarihimde gördük beta hcg yi..çok zor çok stres valla..kaynananı duyma sakin..stres yapıyor bizi boyle..benim en son kanamam üzüntüden oldu 3 hafta kaynanamda kaldım elti her hafta geldi gitti bir domuzluk yaptı..hep dedim en son yaptığı hareket yüzünden sınır krizi geçirdim orda..aslında kaynanama kızdım..bana herşeyi söyleyen kari buna birşey demedi diye..yaptığını gördüğü halde kulak arkadi yapıyor diye..sadece bana yemek yapıp yatırmak sorun degilki..stres sıkıntı da üzüntüye de sokmaması lazim çevrenin..doktorlar hep öyleci düşecek ise kimde birşey yapamaz diyor benimki iğne bile vermiyor istirahat diyor..Tüp bebek doktorumu aradım iğne verdi nurdaki ne sormadan yaptırdım valla..2 haftadır annemdeyim..eşime kalsa nedende hep annemde geliyormuş kanama..anamda kimse gelip bana laf ettiği yok sadece esim sinir ediyor..yorma kendini..temizlik vsyapma bol bol da yat ..olmadı başka doktor bul benim bu 4.gebeligim olduğu için esim azcik evde dolandimmi kızıyor yat diyor..biliyorki psikolojim bozulcak depresyona gircem..hayattan vazgeccem..o yüzden kaldırmıyor eve bile götürmüyor..eşinle güzel güzel konuş..o ne diyor annesine peki..
Aa seninki de mi aynıı :)) az önce yeni doğum yapan bi arkadaşımla görüştüm onunda oymuş bide o folik asite de devam etmiş sen bıraktn mı onu ? Doktor bana bitene kadar kullan sonra bırak dedi..benim ki de ondan canım:) boyu senin ki kaç benim 8 cm miydi neydi yanlş hatrlamıyorsam. dr serçe parmak kadar dedi.sata göre tammış büyümesi
Ayyy niye gostermemis kerata :)) cok sevindim Allah anali babali buyutsun insallah :))valla ben doktora gittim kuzm kendi doktorum progestana devam dedi folik asite devam dedi bir hafta kaldi ikili test sonucu almama ama iyiyim cok sukur karnim yavas yavas buyumeye basladi kucuktu simdi buyuyo:))kpss calisiyorum iyi oldukca az kaldi minnosla gircez bakalim sen neler yapiyisun kuzum antalyada misin tatil yapsaydinOyyy teyzesiiii minnoşum iyi vallahi antalya'daki doktor amcası pipişini göremedi. Göster oğlum pipini amcana dediysemde yok :)) Görümcem doğum yaptı çok şükür sezeryan oldu, bebiş aşağı inmemiş. Dualarınız işe yaradı vallahi :)) Sen de ne var ne yok :) 2'li testin ne zaman doktora ne zaman gideceksin bakalım :)
Mecbur iste ele karışınca öyle oluyor diye fücur giriyor..em güzeli dedim ben gelince o gelmiyecek o gelince ben gelmiyorum 15 bini buldu bebeğim şimdiden bana 3 ay istanbula gittim geldim..parasında değilim degmiyecek beyinsizler yüzünden bunca cabam boşa gitcek dite korkum..bu kadar zorlu süreç yaşadıysan öyle stresli ortamlardan uzak dur cnm.
Allah size sabır, beneklerinize de sağlık versin inşallah.. Sakın hiçbirşeyi kafana takma, saygısız de cahil de ne dersen de ama kafana takma, bebeğinden önemli değil..Mecbur iste ele karışınca öyle oluyor diye fücur giriyor..em güzeli dedim ben gelince o gelmiyecek o gelince ben gelmiyorum 15 bini buldu bebeğim şimdiden bana 3 ay istanbula gittim geldim..parasında değilim degmiyecek beyinsizler yüzünden bunca cabam boşa gitcek dite korkum..
vücuduna bağlı canım burda oruç tutanların pelti çıkmış ben cin gibiyim nasıl hamilesin diyolar etkilensem tutmam zatenBenim doktorumda tut ya da tutma diye kesin söylemedi. Bebek çok küçük ona zararı olmaz ama senin gözlerin kararır kan şekerin düşer fln dedi. Ben de bir gün tutup bir gün tutmuyorum..
sen tutma canım ben etkilenmiyorum kusma bulantı yoktu bendeBebek yasitlarindan daha boylu poslu demek ki :) benim de 2 gun onden gidiyor. Zaten haftasini usg direkt boyuna gore hesapliyor. Cinsiyeti ogrenirsen yaz mutlaka. Ben de 12+4te gidicem. Senin belli olursa kendj adima da umutlanabilirim:)
Ben istesem de tutamayacagim icin sormadim bile. Bulanti kusmalarim oldugu icin tutsam da bozulurdu. Ve aclik mideye iyi gelmiyosenin oyle sorunlarin yokmus ne guzel :)
Uzakta mi oturuyorlar peki kaynanan eltin muhatap olma elinden geldigince o zaman..doktorunlada konuş başka doktor bul gerekirse..benimkide panik yapma birşey yok deyip duruyor ama napim..hic bir hamileligimde boyle kan gormedim 6 aylık ikiz doğurdum serklaj oldum hatta 6 zdi reduksiyon oldum ise gidip geliyordum..bu tüp bebekte neden boyle oldu herkesin mi boyle bilemiyorum..ben kaynanamla 4 sene altlı üstlü oturdum bosaniyordum az daha..kiraya çıktık sonra..umarım uzaktır kaynanan benim kocamda hergun isten gelirdi anasına gider bakardı..her aksam ya kardeşi ya kaynanam bana sigara içmeye uğrardı düşün yani..kayinpederin korkusuna kahvehane gibiydik.. eşimle iki muhabet ederken sofrada kapı çalardı..olabildiğince muhatap olma ben aramiyorum kaynanamı eşime de söylemiyorum ben ordayken gizli gizli obur odaya gidip eltiyi arıyordu yada başkasını kapılar kapanırdı rahatsız olurdum..3 hafta kaldım yaa tak tak herşeyi serdim eşimin önüne..Kiyamammm minnosummm ck uzuldm yat surekli ben surwkli yattim ah su kaynanalar eltiler varya kiskanc oluyobazilari cileden cikiyo insan sen sakin ol...esim erkek oldugu icin anlamiyo kaynanam dolduruo ben kac tane dogrsm bole hamilelik mi olur sana naz yapiyo fln diyo kendi hep erkek istemis ve hep oglu var bana kiz istyomus ben dedm bnm istegmi bilmiyon anne banane ben kiz istyrm dedi soka girdim..belkibende kiz istym dinlemedi bile...esim annesini bilir ama yine de bise dedirtmez pek yasli uzulme diyo ama simdi oda naz yaptigimi dusunuyo yengelr kayinvalidem eltim fln doldurnca..neyse simdi bu tup bebek mi canim ikiz mi dikkat et bak hep yat ben hep yattm yani yemegi esim yapiyoduAllah razi olsun
Mecbur öyle yapmaya çalışıyorum yada psikiyatriste gircem beni kimse anlamiyor deyince kızıyor benimki..destek olcak mecbur başka yolu yok napim..O zaman annesi ile yasasin çok istiyorsa..Allah size sabır, beneklerinize de sağlık versin inşallah.. Sakın hiçbirşeyi kafana takma, saygısız de cahil de ne dersen de ama kafana takma, bebeğinden önemli değil..
Çok zor canım allah kolaylık versin çok geçmiş olsun..Kızlar en sonunda hastanelik oldum. Aşırı kusma ve mide bulantısı susuzluk açlık yiyoruZ serumu. Ama bebeğimi gördüm. İyiymiş çok şükür Allah ıma
12+li zamanlarda iyi olur dedi doktorum bende 12+2de aldim randevumu herhangi bir zamaninda alabilirsin ama randevuyu bayagi once alman gerekiyor cunku heryer cok dolu, ben 8 haftalikken almistim.randevuyuBende öyle düşünüyorum canım hem daha az beklemiş olurum
Aynen yaa cokk fena yemekhanede etli yemek.cikinca ogurmeye basliyorum,yemek veren.gorevliler yazik.diyee bakiyorlar suratima :)))bakk yazarken.bile midem kalkti....Ben tüm etlerden tiksiniyorummm kokusunu bile almaya tahammülüm yoook. Hele ki balık diyince öğürecek gibi oluyorum öykkk (öğürdü)
Olabilirbirsey soyledimi doktor ultrason ile bakarken???Kızlarrrr ikilide hcg 74 çıktı ne yüksek yahu kızmı şimdi tahminler
Benim gittiğîm hastanede sistem şöyle mesela ben 13 temmuzda kontrole gidicem randevumu 12 temmuzda tel.de alıyorum sabah 9da. İnternetten online randevuyu kaldırmışlar. Önceden böyle değildi ama benim doktorum çok yoğun sanırım insanlar günler önceden randevu alıp günleri doldurduklarından böyle bi uygulamaya geçildi çünkü önceden uygun zaman bulmak mümkün olmuyodu. Hala kararsızım öne mi çeksem yksa 12+4 te mi gitsem.12+li zamanlarda iyi olur dedi doktorum bende 12+2de aldim randevumu herhangi bir zamaninda alabilirsin ama randevuyu bayagi once alman gerekiyor cunku heryer cok dolu, ben 8 haftalikken almistim.randevuyu
Size başıma geleni anlatayım dun misafirlikteydim oraya komşuları geldi küçük çocuk vardı bir iki dokundum sonra ne derse beğenirsiniz çocuk su çiçeği geciriyormuş dünya başıma yıkıldı sanki sabahtan beridir hastanedeyim kan verdim 4 5 gün sonra çıkacak sonuç dua edin lütfen bulaşmamış olsun yoksa aksini dusunmek bile istemiyorum doktorun yanına gidicem bekliyorum şuan aman çocuklardan uzak durun nolurrr ben yaşıyorum korkuyu siz yaşamayın
Nde bir git araya alir seni doktorun iki testi genellikle baska doktor yapiyor cunku, onun gununu alirsin max 12+6ya kadarBenim gittiğîm hastanede sistem şöyle mesela ben 13 temmuzda kontrole gidicem randevumu 12 temmuzda tel.de alıyorum sabah 9da. İnternetten online randevuyu kaldırmışlar. Önceden böyle değildi ama benim doktorum çok yoğun sanırım insanlar günler önceden randevu alıp günleri doldurduklarından böyle bi uygulamaya geçildi çünkü önceden uygun zaman bulmak mümkün olmuyodu. Hala kararsızım öne mi çeksem yksa 12+4 te mi gitsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?