2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar en sonunda hastanelik oldum. Aşırı kusma ve mide bulantısı susuzluk açlık yiyoruZ serumu. Ama bebeğimi gördüm. İyiymiş çok şükür Allah ıma

Kiyamammm minnosummm ck uzuldm yat surekli ben surwkli yattim ah su kaynanalar eltiler varya kiskanc oluyobazilari cileden cikiyo insan sen sakin ol...esim erkek oldugu icin anlamiyo kaynanam dolduruo ben kac tane dogrsm bole hamilelik mi olur sana naz yapiyo fln diyo kendi hep erkek istemis ve hep oglu var bana kiz istyomus ben dedm bnm istegmi bilmiyon anne banane ben kiz istyrm dedi soka girdim..belkibende kiz istym dinlemedi bile...esim annesini bilir ama yine de bise dedirtmez pek yasli uzulme diyo ama simdi oda naz yaptigimi dusunuyo yengelr kayinvalidem eltim fln doldurnca..neyse simdi bu tup bebek mi canim ikiz mi dikkat et bak hep yat ben hep yattm yani yemegi esim yapiyoduAllah razi olsun

benim ki de ondan canım:) boyu senin ki kaç benim 8 cm miydi neydi yanlş hatrlamıyorsam. dr serçe parmak kadar dedi.sata göre tammış büyümesi
Aa seninki de mi aynıı :)) az önce yeni doğum yapan bi arkadaşımla görüştüm onunda oymuş bide o folik asite de devam etmiş sen bıraktn mı onu ? Doktor bana bitene kadar kullan sonra bırak dedi..
Bnm 6küsür cm çıktı canım , sata göre bütük çıktı bnmki anlayamadım :)

Ayyy niye gostermemis kerata :)) cok sevindim Allah anali babali buyutsun insallah :))valla ben doktora gittim kuzm kendi doktorum progestana devam dedi folik asite devam dedi bir hafta kaldi ikili test sonucu almama ama iyiyim cok sukur karnim yavas yavas buyumeye basladi kucuktu simdi buyuyo:))kpss calisiyorum iyi oldukca az kaldi minnosla gircez bakalim sen neler yapiyisun kuzum antalyada misin tatil yapsaydin

bu kadar zorlu süreç yaşadıysan öyle stresli ortamlardan uzak dur cnm.
Mecbur iste ele karışınca öyle oluyor diye fücur giriyor..em güzeli dedim ben gelince o gelmiyecek o gelince ben gelmiyorum 15 bini buldu bebeğim şimdiden bana 3 ay istanbula gittim geldim..parasında değilim degmiyecek beyinsizler yüzünden bunca cabam boşa gitcek dite korkum..

Allah size sabır, beneklerinize de sağlık versin inşallah.. Sakın hiçbirşeyi kafana takma, saygısız de cahil de ne dersen de ama kafana takma, bebeğinden önemli değil..

Benim doktorumda tut ya da tutma diye kesin söylemedi. Bebek çok küçük ona zararı olmaz ama senin gözlerin kararır kan şekerin düşer fln dedi. Ben de bir gün tutup bir gün tutmuyorum..
vücuduna bağlı canım burda oruç tutanların pelti çıkmış ben cin gibiyim nasıl hamilesin diyolar etkilensem tutmam zaten

sen tutma canım ben etkilenmiyorum kusma bulantı yoktu bende

Uzakta mi oturuyorlar peki kaynanan eltin muhatap olma elinden geldigince o zaman..doktorunlada konuş başka doktor bul gerekirse..benimkide panik yapma birşey yok deyip duruyor ama napim..hic bir hamileligimde boyle kan gormedim 6 aylık ikiz doğurdum serklaj oldum hatta 6 zdi reduksiyon oldum ise gidip geliyordum..bu tüp bebekte neden boyle oldu herkesin mi boyle bilemiyorum..ben kaynanamla 4 sene altlı üstlü oturdum bosaniyordum az daha..kiraya çıktık sonra..umarım uzaktır kaynanan benim kocamda hergun isten gelirdi anasına gider bakardı..her aksam ya kardeşi ya kaynanam bana sigara içmeye uğrardı düşün yani..kayinpederin korkusuna kahvehane gibiydik.. eşimle iki muhabet ederken sofrada kapı çalardı..olabildiğince muhatap olma ben aramiyorum kaynanamı eşime de söylemiyorum ben ordayken gizli gizli obur odaya gidip eltiyi arıyordu yada başkasını kapılar kapanırdı rahatsız olurdum..3 hafta kaldım yaa tak tak herşeyi serdim eşimin önüne..

Allah size sabır, beneklerinize de sağlık versin inşallah.. Sakın hiçbirşeyi kafana takma, saygısız de cahil de ne dersen de ama kafana takma, bebeğinden önemli değil..
Mecbur öyle yapmaya çalışıyorum yada psikiyatriste gircem beni kimse anlamiyor deyince kızıyor benimki..destek olcak mecbur başka yolu yok napim..O zaman annesi ile yasasin çok istiyorsa..

Kizlar benimde akintim sut kesigi gibi olmaya basladi.Doktorumu aradim mantar olmus ama kasinti yanma yoksa hicbisey kullanmana gerek yok dedi.Progestan jeli ctesi biraktim onu kullanirken olan akinti normaldi ama bu farkli iste.Ayrica decavit iciyorum ama gynoferon devam edicekmiyim diye sordum o gun unutmustum sabah decavit aksam gynoferon icicekmisim....

Bu mantar bebegin gelismesine bisey yapmaz dimi kizlar yine kafamda deli sorular

kızlar geldim doktordan çok şükür bebeş iyi keyifçi yan gelip yatıyo kıpırdadı tekme attı videosunu atıcak doktor akşam :) ben kilo vermişim mide bulantım ve yemek yiyemediğim için ama çok şükür bi sıkıntı yok 3 hafta sonra ikili test için çağırdı ozman belki bi cinsiyet tahmininde bbulunabilirim dedi hadi bakalım... :)

Bende öyle düşünüyorum canım hem daha az beklemiş olurum
12+li zamanlarda iyi olur dedi doktorum bende 12+2de aldim randevumu herhangi bir zamaninda alabilirsin ama randevuyu bayagi once alman gerekiyor cunku heryer cok dolu, ben 8 haftalikken almistim.randevuyu

Ben tüm etlerden tiksiniyorummm kokusunu bile almaya tahammülüm yoook. Hele ki balık diyince öğürecek gibi oluyorum öykkk (öğürdü)
Aynen yaa cokk fena yemekhanede etli yemek.cikinca ogurmeye basliyorum,yemek veren.gorevliler yazik.diyee bakiyorlar suratima :)))bakk yazarken.bile midem kalkti....

12+li zamanlarda iyi olur dedi doktorum bende 12+2de aldim randevumu herhangi bir zamaninda alabilirsin ama randevuyu bayagi once alman gerekiyor cunku heryer cok dolu, ben 8 haftalikken almistim.randevuyu
Benim gittiğîm hastanede sistem şöyle mesela ben 13 temmuzda kontrole gidicem randevumu 12 temmuzda tel.de alıyorum sabah 9da. İnternetten online randevuyu kaldırmışlar. Önceden böyle değildi ama benim doktorum çok yoğun sanırım insanlar günler önceden randevu alıp günleri doldurduklarından böyle bi uygulamaya geçildi çünkü önceden uygun zaman bulmak mümkün olmuyodu. Hala kararsızım öne mi çeksem yksa 12+4 te mi gitsem.

((su ciceginden de oluyormuymus birsey.... yok kapmamissin birsey insallahh allahin.izniyle temiz cikicak...,,

Sen once
Nde bir git araya alir seni doktorun iki testi genellikle baska doktor yapiyor cunku, onun gununu alirsin max 12+6ya kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…