- 11 Nisan 2014
- 782
- 569
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #10.881
benim de fena bualntim var yaaÇok zor allah kolaylık versin canım..ben bebek için çok uğraştım o yüzden artik çok dikkat ediyorum..aslında uğraşmadım hep tuttu ama elime alamadım bebeğimi..İnşallah 3.ayı doldurunca rahatlarsin..limonu kokla limonu yala diyorlar eskiler bide öyle dene bakalım..
Doğu damisin canım allah kolaylık versin inşallah ataman olur ailene yakin olursun dua edeceğim senin icinde..kıza benziyor dedi doktorum açıklamasını nasıl incelenip belirlendiğini vile bir güzel anlatti..Çok fazla deneyim yaşadığım için doktor da baktı ki cahil biri değil herşeyi bilinçli soruyorum en ince detayına kadar anlattı..serklajolcağı için nereye kadar dikebilcegini rahim ağzının uzunluğunu her şeyi bir tip ogrencesine anlatır gibi anlatiyor..millete kalsa abartıyorum belki ben ama ikiz bile normal yolla doğurdum 24 haftalık olmasına rağmen 800 kusur gramdı doktorlar neyle beslediniz anne nasıl diye sormuşlar esime..eşimde tıfıl birşey 160 cm 50 kilo demiş..hiç gocunmuyorum..yaşanması gerekiyormus yaşadım..kimseye de ne evlat acısı versin rabbim ne de aratsin..ama bu zAmanda doktorlar bile doğal hamilelik için şaşırıyorlar..ben bilmediğim şeyleri burdan öğrenmek için bildiğim şeyleri de paylaşmayı sevdiğim için varım yoksa bütün gün yatarak geçmiyor evdeUzak bize ama annemle ayni memleketler hatta ayni mahalle ama biz baska sehirdeyiz ama esim sehir disi gorevlere cok gidiyo beni birakio mecbur ben atansam cekip goturcem onu dogudan gidicem annem bile gidin diyo ah canim cehalet iste ilk bebegn demi cok dua edicem sana ins yasadiklarini unutturcak pasa gelir belki kiz istersn tabi bilemem cinsiyette ogrenmisin ama icime ole dogdu:))
iyi akşamlar hamişler kasık ağrısı olan var mı sol kasığım çekiştiriliyo gibi ya sabahtan beri bi de gece nasıl uyuyosunuz uyuyana kadar yüzüstü yatmıyorum dikkat ediyorum ama uyuyunca bilmiyorum valla nasıl yattığımı
Dua et kuzum bol bol esin için..esin zor bir görevimi var..erkekler psikologa da gitmez ben bi kez götürdüm senelerdir doktorum adam içerde ne anlattıysa ben hatali oldum :) adam gayet mantıklı çıktı :))) niye boyle yapıyor olabilir ne bilim tek erkek çocuk değil ama dimi..kardeşleri de düşkün mu annenin her dediğini yapıyor muBenim esim aramis ben hamileyim bana diyo kafama sikicam oldurcem kendmi ben olmeyeyim de dedim sana bise olmaz kadin okadar doldurmus ki adam bian degisti ya
İçim rahatladı valla ben de yiycemmmben haftada bır yıyorum valla
hamburger+ patates
Ben zaten severdimm şuan yesem yesem doymam heralde..Ya sorma normalde agzima surmem hamburgerci onunden gecmem ama hamileyken ketcapli mayonezli sosisli pis pis seyler yiyesim geliyo benimde bikac haftada bir ye nefsin korelsin
Bi kerelik nefis bastırsakkFastfood yasak kızlar..patates ler çok kotu bir yağla kızartıyorlar..benim eşimin bir müşterisi var..gıda sektöründe izmirde bir çok restoranta gıda dağıtımı yapıyor..O bilmem ne yagi var sakin yemeyin patates kızartması vs diyor..çok caniniz çekiyorsa hazır hamburger köftesi vs alıp nefsinizi bastırın..yazıktır günahtır bebeğinize..artik hep anneden alıcak gıdaları sigara nasıl içmiyorsak bu tarz yiyecekleri de sadece nefsinizi bastırın..
Canım benim arkadaşım bol bol işkembe çorbası içti, doktor abartmadın sürece sıkıntı yok demiş, bilgineBenimde canim iskembe corbasi istiyo
Ne alaka yaaaa pooff
Tatli agzima suremyorum hep boyke xi tuzlu eksi aromali seyler bastiriyo icimi
Simdi tavuktan yaptim corba sirkeli limonlubide gribim halim icler acisi
Bende yeme kararı aldım :)) kimseye bişey olmamış sonuçta, çokta özelememek lazım..Ben yedim valla bugünHiç pişman değilim, o kadar mide bulantısından sonra ödül gibi geldi :)
yanlıslıgı duzelttım yalnız :=) 2 haftada bır kere :=)İçim rahatladı valla ben de yiycemmm
Ben zaten severdimm şuan yesem yesem doymam heralde..
Bi kerelik nefis bastırsakkpatatese çok düşkün değilimdir zaten.. Diğer hepsini severim
Canım benim arkadaşım bol bol işkembe çorbası içti, doktor abartmadın sürece sıkıntı yok demiş, bilgine
Bende yeme kararı aldım :)) kimseye bişey olmamış sonuçta, çokta özelememek lazım..
Doktorun özel muayenesine gidiyorum izmirde 50 tl ödedim..özel mi? 36 tl yani
50 de çok iyiDoktorun özel muayenesine gidiyorum izmirde 50 tl ödedim..
Bennnnnnn dün gece yatakta 3 saat isim düşündük eşimle :) erkeğe öyle odaklanmışım ki kız ismi düşünmediğimi farkettim..bu aradaaa bebişine isim düşünenler var mııı ??
Kokla ve yala dedi kaynanamın gün arkadaşları bir dene bakalım canım..benim de fena bualntim var yaa
Limon suyu içiyorum yalamayi duymamistim ay kabuğunu da yemeye razıyım yeterki bulunmasın. Acayip bunaltiyor evin içine sigamiyorum. Şikayet olmasın buna da binlerce şükür.
Ben hakkarideyim ailem malatyada ben atanamadm kisaca hayatim bu canim..ben yeni evliyim canim pkoluyum diye korunmama izin vermedi doktor cok tesekkur ederim insallah canimm insallah seninde bosver hic gocunma kim ne derse desin inanki milletin agzi torba degilki buzesin hemen olur erken derler olmaz niye olmuyo derler suratin asik olur bise derler hic tinlama sen bebegini buyut elini koy karnina surekli ayetel kursi oku inan faydasi cokmus bende gordum bu mubarek ramazanda insallah yuzumuz guler bebegm burda cok sicak bi ortamimiz var dok icini bosver sen esi kaynanayi el kapisi sonucta benim dugun ertesi altinlarimi aldilar hemen sesimi cikaramadm ne dieym ki biz ole insanlar degiliz Allah yardimcimiz olsu. Sen takma kimseyiDoğu damisin canım allah kolaylık versin inşallah ataman olur ailene yakin olursun dua edeceğim senin icinde..kıza benziyor dedi doktorum açıklamasını nasıl incelenip belirlendiğini vile bir güzel anlatti..Çok fazla deneyim yaşadığım için doktor da baktı ki cahil biri değil herşeyi bilinçli soruyorum en ince detayına kadar anlattı..serklajolcağı için nereye kadar dikebilcegini rahim ağzının uzunluğunu her şeyi bir tip ogrencesine anlatır gibi anlatiyor..millete kalsa abartıyorum belki ben ama ikiz bile normal yolla doğurdum 24 haftalık olmasına rağmen 800 kusur gramdı doktorlar neyle beslediniz anne nasıl diye sormuşlar esime..eşimde tıfıl birşey 160 cm 50 kilo demiş..hiç gocunmuyorum..yaşanması gerekiyormus yaşadım..kimseye de ne evlat acısı versin rabbim ne de aratsin..ama bu zAmanda doktorlar bile doğal hamilelik için şaşırıyorlar..ben bilmediğim şeyleri burdan öğrenmek için bildiğim şeyleri de paylaşmayı sevdiğim için varım yoksa bütün gün yatarak geçmiyor evdesen nasılsın doğal yolla mi oldu..İnşallah sağlık la kavuşursun bebeğine canım..tesekkur ederim duaların için..ailene yakinsin mi ben mi yanlış anladım kafam durdu bir anda..??
Benim söylediğimi adam beğenmiyor onun kini ben begenmiyorum geçen seferde 6 ay boyunca kavga etmiştik boyle doğuncaya kadar sürücek galiba..karışma diyorum bir kezcik yok yaa imkansız..bu aradaaa bebişine isim düşünenler var mııı ??
Evet canim doguda biraz uygun oluyo ama tabi cok imkanlarida yok hastahanelernözel mi? 36 tl yani
evet ben de hep onu düşünüyorum acaba hızlı mı dönüyorum yüzüstü mü yatıyorum çnkü ben çok severim yüzüstü yatmayıBenimde iki gündür minik minik batmalarim oluyor Soldan soldan. Sol tarafıma dogru yatinca çoğalıyor. Yüzustu yatmaya alışigim. Uyurken farkinda olmadan bebisi mi sıkıştıriyoz acep?
bizde de öyle sanki erkek gibi geliyo hepBennnnnnn dün gece yatakta 3 saat isim düşündük eşimle :) erkeğe öyle odaklanmışım ki kız ismi düşünmediğimi farkettim..
canım aslında imkan denılcek bişi yok ki.. genel seyler her yerde aynıdırEvet canim doguda biraz uygun oluyo ama tabi cok imkanlarida yok hastahanelern
2011 de İkizler de çok uçuk bir para vermiştim gene doktor bir labaratuvara yönlendirmişti gene korktum sgk anlaşmalı bir yere yaptircaktim..bu doktorun muayenesine geldiler kani mi aldılar bu sefer 50 tl deyince eşimle zıpladık hemen..O kadar çok herşeye para verdiğimiz için..Çok uygun bir rakamdı..mesela perşembe günü serklaj için 1500 bayilcam50 de çok iyi
bana 200 dendi muayene ıle 250 tl
yuh yani. bakıcaz 2-3 yere ona göre karar verıcez.
karışmazlar mı hiç bu iki isim durumu hep ondan oluyor benceBenim söylediğimi adam beğenmiyor onun kini ben begenmiyorum geçen seferde 6 ay boyunca kavga etmiştik boyle doğuncaya kadar sürücek galiba..karışma diyorum bir kezcik yok yaa imkansız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?