- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #10.861
Aynen yaa cokk fena yemekhanede etli yemek.cikinca ogurmeye basliyorum,yemek veren.gorevliler yazik.diyee bakiyorlar suratima :)))bakk yazarken.bile midem kalkti....
Yok cnm tahminde bulunmadı hiçOlabilirbirsey soyledimi doktor ultrason ile bakarken???
İnş cnm inş((su ciceginden de oluyormuymus birsey.... yok kapmamissin birsey insallahh allahin.izniyle temiz cikicak...,,
Canim eczaneden bir tane zovirax merhem al, bir gunde geciriyor. Evde dursun.surekli cikiyorsa bir parca surersin gecerKızlarrrr, biitmeyen bir uçuk çilem var, her hafta çıkıyor maalesef napıcam bilemedim. Bir de uyurken çok geriniyorum, bazen yüzüstü yatıyorum :/ engel olamıyorum ve çok korkuyorum uyanınca bişey olmuşmuddur diye. @sweetgiirl naptınnnn çok mersk ettim görebildinmi meleğinii cinsiyet tahmininde bulundumu :))
limonu kes ye :=) ara sıra işe yarıyor
maalesef benımde canım pek bişi istemıyor
limonlu dondurma bıle ıyı gelıyor :=) tabii eger kusacak derecede degılsen. kusman varsa naparsan yap kusarsın
3. ayda ınsallah bıter
hayat durdu sankı benım ıcın. mıde bulatısından ıgrendım artık
ve ılık su bıle mıde bulandırıyor.
Sıradan bir usg kontrolü esnasında makine ile bebeğin ense boyutunu ölçüyor.kızlar ikili teste neler yapılıyor?
aynen benımde denemdıgım hiçbir şey kalmadıWelcome to my life
Benim severek yediğim ya da şunu yiyeyim belki midem bulanmaz diyebileceğim hiçbir şey kalmadı. Ağzıma aldığım her şeeey midemi bulandırıyor. Yediğim hiçbir şeyden keyif almıyorum.
Bulduğum en etkili çözüm sofradan 1/4 'lük tokluk hissi ile kalkmak
Evin tüm odalarını havalandırmak
Mideyi asla aç bırakmamak şöyle yapıyorum ben:
Meyve - yoğurt - küçücük bir ekmek arası - salatalık gibi bayağı işe yarıyor :)
illa randevulu mu oluyor? ben 5 gün sonra randevu alıp gıdıcem, o sırada bunlar da cıkmaz mı aradan, illa sonrakı zamanlarda mı randevu gerek?Sıradan bir usg kontrolü esnasında makine ile bebeğin ense boyutunu ölçüyor.
Doktorun keyfi yerindeyse anneye bebeğin kollarını bacaklarını gibi yerlerini gösteriyor.
Kan verme
Kapanış :)
11-14 haftalar arasında yaptırabilirsin bebişim testi randevuyu devlette yaptıracaksan normal kadın doğumdan randevu alıyorsun özelde yaptıracaksan çat kapı gidebilirsin tefferruatlı bir iş değil.illa randevulu mu oluyor? ben 5 gün sonra randevu alıp gıdıcem, o sırada bunlar da cıkmaz mı aradan, illa sonrakı zamanlarda mı randevu gerek?
iyi o zaman :=) bu gidişimde yapsın doktorum11-14 haftalar arasında yaptırabilirsin bebişim testi randevuyu devlette yaptıracaksan normal kadın doğumdan randevu alıyorsun özelde yaptıracaksan çat kapı gidebilirsin tefferruatlı bir iş değil.
Uzak bize ama annemle ayni memleketler hatta ayni mahalle ama biz baska sehirdeyiz ama esim sehir disi gorevlere cok gidiyo beni birakio mecbur ben atansam cekip goturcem onu dogudan gidicem annem bile gidin diyo ah canim cehalet iste ilk bebegn demi cok dua edicem sana ins yasadiklarini unutturcak pasa gelir belki kiz istersn tabi bilemem cinsiyette ogrenmisin ama icime ole dogdu:))Uzakta mi oturuyorlar peki kaynanan eltin muhatap olma elinden geldigince o zaman..doktorunlada konuş başka doktor bul gerekirse..benimkide panik yapma birşey yok deyip duruyor ama napim..hic bir hamileligimde boyle kan gormedim 6 aylık ikiz doğurdum serklaj oldum hatta 6 zdi reduksiyon oldum ise gidip geliyordum..bu tüp bebekte neden boyle oldu herkesin mi boyle bilemiyorum..ben kaynanamla 4 sene altlı üstlü oturdum bosaniyordum az daha..kiraya çıktık sonra..umarım uzaktır kaynanan benim kocamda hergun isten gelirdi anasına gider bakardı..her aksam ya kardeşi ya kaynanam bana sigara içmeye uğrardı düşün yani..kayinpederin korkusuna kahvehane gibiydik.. eşimle iki muhabet ederken sofrada kapı çalardı..olabildiğince muhatap olma ben aramiyorum kaynanamı eşime de söylemiyorum ben ordayken gizli gizli obur odaya gidip eltiyi arıyordu yada başkasını kapılar kapanırdı rahatsız olurdum..3 hafta kaldım yaa tak tak herşeyi serdim eşimin önüne..
Benim esim aramis ben hamileyim bana diyo kafama sikicam oldurcem kendmi ben olmeyeyim de dedim sana bise olmaz kadin okadar doldurmus ki adam bian degisti yaMecbur öyle yapmaya çalışıyorum yada psikiyatriste gircem beni kimse anlamiyor deyince kızıyor benimki..destek olcak mecbur başka yolu yok napim..O zaman annesi ile yasasin çok istiyorsa..
İnsallah kuzumm saglikli olsunda baska bise istemem artik merakda etmiyorum:))sadece sansi guzel olsun diyorum:)canim benim ben esinle gittin sandim iyi yapmisin yazin gidersiniz mis ben cokkkkk seviyorum antalyayi en cok sevdigim sehir keske oraya atansam imkansiz ama:))gittiginizde bebekde buyumus olur biraz seversnz adini ne koydu gorumcen canim buarada kayinvalidende mi antalyadaOhh ohh minnoşum hayırlısıyla test sonucunu da al bi sonra gelsin cinsiyet tahminleri :) Oyyy karnını sevsinler senin
Pazar günü geldim ben de istanbul'a babalar günü diye eşimi yalnız bırakmak istemedim kutlama falan yaptık bayramda tekrar gideceğimiz için inan denize bile girmedim:) Bana her yaz tatil antalyada :)))
Hakkaride 36 odedim gulumkızlar ikili teste ne ödedınız? özelde
Benim bazen göbek deliğimin yan tarafı acıyoArtık ağrıları dinlememeye karar verdim doktora ne sorsam normal diyo bende normal karşılıyorum rabbim bebeklerimizi korusun diye dua etmekten başka birşey gelmez elimizden
Sen yemeden durabiliyormussun o da bir şey. Ayy ben onu da yapamiyorum. Ac duramiyorum yeyince de rahatsiz ediyor. Bulansa da yiyorum napim sonra başlıyorum kendime uyarladigim şarkıyı söylemeye:Ben hala pek bişiy yiyemiyorum ve canım cekmiyor daha doğrusu hiç yemek yemesem aramam o durumdayım bu seferde tansiyonum düşüyor bi tuhaf hallerdeyim keşke kusmalar mide bulantilarina olmasa da hep yesem hep yesem ; ( ne tatlı ne tuzlu istiyorum
özel mi? 36 tl yaniHakkaride 36 odedim gulum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?