2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen yaa cokk fena yemekhanede etli yemek.cikinca ogurmeye basliyorum,yemek veren.gorevliler yazik.diyee bakiyorlar suratima :)))bakk yazarken.bile midem kalkti....

Allah sabır versin vallahi, yemekhanenin önünden geçebileceğimi bile sanmıyorum. Annelik ne kadar kutsal bir şey işte...

Canim eczaneden bir tane zovirax merhem al, bir gunde geciriyor. Evde dursun.surekli cikiyorsa bir parca surersin gecer

Welcome to my life
Benim severek yediğim ya da şunu yiyeyim belki midem bulanmaz diyebileceğim hiçbir şey kalmadı. Ağzıma aldığım her şeeey midemi bulandırıyor. Yediğim hiçbir şeyden keyif almıyorum.

Bulduğum en etkili çözüm sofradan 1/4 'lük tokluk hissi ile kalkmak
Evin tüm odalarını havalandırmak
Mideyi asla aç bırakmamak şöyle yapıyorum ben:
Meyve - yoğurt - küçücük bir ekmek arası - salatalık gibi bayağı işe yarıyor :)

aynen benımde denemdıgım hiçbir şey kalmadı
nette sureklı arastırdım :=) 1 ay 1 haftadır midem hiç ara vermeden bulandı. bıktım valla. 3 ay deyıp duruluyor, bakalım 3 ay bızde işe yaracak mı..
evet tam doymadan kalkacaksın
ara öğünleri atlamayacaksın

limon arkadasım oldu :=)
bende işe az çok yarayanlar; mis gibi yapılmıs limonlu, vişneli, tutti fruttili dondurma :=)
önceden cubuk kraker yemıyordum şimdi az bişi işe yarıyor bende.
elma
tost
kızarmıs ekmek

ben çok arastırdım ama yaa kkdakı eskı mıde bulantısı olan konuları bıle okudum

Sıradan bir usg kontrolü esnasında makine ile bebeğin ense boyutunu ölçüyor.
Doktorun keyfi yerindeyse anneye bebeğin kollarını bacaklarını gibi yerlerini gösteriyor.
Kan verme
Kapanış :)
illa randevulu mu oluyor? ben 5 gün sonra randevu alıp gıdıcem, o sırada bunlar da cıkmaz mı aradan, illa sonrakı zamanlarda mı randevu gerek?

illa randevulu mu oluyor? ben 5 gün sonra randevu alıp gıdıcem, o sırada bunlar da cıkmaz mı aradan, illa sonrakı zamanlarda mı randevu gerek?
11-14 haftalar arasında yaptırabilirsin bebişim testi randevuyu devlette yaptıracaksan normal kadın doğumdan randevu alıyorsun özelde yaptıracaksan çat kapı gidebilirsin tefferruatlı bir iş değil.

11-14 haftalar arasında yaptırabilirsin bebişim testi randevuyu devlette yaptıracaksan normal kadın doğumdan randevu alıyorsun özelde yaptıracaksan çat kapı gidebilirsin tefferruatlı bir iş değil.
iyi o zaman :=) bu gidişimde yapsın doktorum
boş boş bakıyor gönderıyor :=) hatta ben hatırlatma yapayım ona. pek bişi söyleyen bırı degıl
sormasan bişi demeyecek kadın
sanırım kan verme olayında da 1 hafta sonra sonuc cıkıyor dımı?

Uzak bize ama annemle ayni memleketler hatta ayni mahalle ama biz baska sehirdeyiz ama esim sehir disi gorevlere cok gidiyo beni birakio mecbur ben atansam cekip goturcem onu dogudan gidicem annem bile gidin diyo ah canim cehalet iste ilk bebegn demi cok dua edicem sana ins yasadiklarini unutturcak pasa gelir belki kiz istersn tabi bilemem cinsiyette ogrenmisin ama icime ole dogdu:))

Mecbur öyle yapmaya çalışıyorum yada psikiyatriste gircem beni kimse anlamiyor deyince kızıyor benimki..destek olcak mecbur başka yolu yok napim..O zaman annesi ile yasasin çok istiyorsa..
Benim esim aramis ben hamileyim bana diyo kafama sikicam oldurcem kendmi ben olmeyeyim de dedim sana bise olmaz kadin okadar doldurmus ki adam bian degisti ya

İnsallah kuzumm saglikli olsunda baska bise istemem artik merakda etmiyorum:))sadece sansi guzel olsun diyorum:)canim benim ben esinle gittin sandim iyi yapmisin yazin gidersiniz mis ben cokkkkk seviyorum antalyayi en cok sevdigim sehir keske oraya atansam imkansiz ama:))gittiginizde bebekde buyumus olur biraz seversnz adini ne koydu gorumcen canim buarada kayinvalidende mi antalyada

Sen yemeden durabiliyormussun o da bir şey. Ayy ben onu da yapamiyorum. Ac duramiyorum yeyince de rahatsiz ediyor. Bulansa da yiyorum napim sonra başlıyorum kendime uyarladigim şarkıyı söylemeye:

Kussam olmuyor, kusmasam olmaz.
Midem bulanıyor, yemezsem olmaz..

Kocam usandı baska beste yap diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…