- 16 Nisan 2013
- 660
- 172
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #10.801
Bebek yasitlarindan daha boylu poslu demek ki :) benim de 2 gun onden gidiyor. Zaten haftasini usg direkt boyuna gore hesapliyor. Cinsiyeti ogrenirsen yaz mutlaka. Ben de 12+4te gidicem. Senin belli olursa kendj adima da umutlanabilirim:)
Maşşallah çok iyi bakmışsın bebeğineTatlımmm kıyamammm yaa.. Dikkat et bebeğim kötü düşünme kötü bişi olmaz inş..
Meleğimi sabah gördükk uyuyoduu doktorum uyandırdı amuda kalktı resmenn
Sabah sadece kan verip öğleden snraydı randevum aslında ama yinede bakalım bi dedi doktorum, şimdi tekrar geldim aklımda olan sorulrı sorcam bide belki cinsiyetini söler mi onu sorcamm :))
Ense 1.04 çıktı ii dedi :)
Kan verdim ama taa 2hafta snra gelin dediler sonuç için çok uzunnn(
Birde şuan 11+6yım ama USGde 12+4 çıktı neden öle ki ??
Tek manyak ben değilmişim bu konuda. Bak şimdi sevindim. Elimden gelse her hafta dra gitcemTatlımmm öle mii oluoo?? Anne ve babasına çekcek demekki :)) ben 1.78 eşim 1.90 :))
Cinsiyeti öğrenemedim daha doğrusu sölemio doktorumm 3hafta snraya çağırdı pufff ben bekleyemem kii haftaya başka doktora mı gitsem acaba
Ayyy ii baktığım için mii öle oluo kuzummm bende pek bişi yiyemiom besleyemiorum yavrumu diye üzülüodum çooolkk mutlu oldummmMaşşallah çok iyi bakmışsın bebeğineoyyyyy mışıl mışıl uyusunda büyüsünnnnnn teyzeside dötünü yesin inşallah gösterir cinsiyetini..
Hahahahha bence hepimizin içinde var bir manyaklıkkTek manyak ben değilmişim bu konuda. Bak şimdi sevindim. Elimden gelse her hafta dra gitcem
İndirim göremedim ben pekkızlarrr,
Trendyol da Gebe markası'nın indirmi var. Normalde pahalı bir marka ama indirimde. Erken mi bilemedim
http://www.trendyol.com/Gebe---Hamile-Giyim/ButikDetay/35533
Bana vinalac immunitum verdi icinde b1 b2 b6 folik asit b12 c d3 e vitaminleri demir magnezyum manganez cinko vs vs vs var tek hap kullaniyorumKızlarrr demir hapı ne verdi doktorunuz?gynoferon benimki , bir de sizin 12.haftada boyunuz kaç cm çıktı?
İndirim göremedim ben peknormal fiyatlar olduğu için bnce alışverişini erteleyebilirsin. Şuan çok gerekmiyor zaten
Kuzmmm hosgeldinnnn dogum yapti mi gorumcen dua ettm ins kabul olmustur sen naslsn yakusuklu nasilÖncelikle tebrik ederim seni bebiş için. 3 yıl sonra hamile kaldım diyorsun oruç tutarak bebeğini riske atıyorsun. Yazık günahtır hamile kadının oruç tutmasını izin veren bir doktora gitme bile bir daha. Senin sıvı kaybetmemen gerekiyor. Ve her gün içmen gereken ilaç var nasıl izin verir bu doktor.
Bak şimdi heyecanlandımmmİndirim göremedim ben peknormal fiyatlar olduğu için bnce alışverişini erteleyebilirsin. Şuan çok gerekmiyor zaten
benim ki de ondan canım:) boyu senin ki kaç benim 8 cm miydi neydi yanlş hatrlamıyorsam. dr serçe parmak kadar dedi.sata göre tammış büyümesiKızlarrr demir hapı ne verdi doktorunuz?gynoferon benimki , bir de sizin 12.haftada boyunuz kaç cm çıktı?
Ahh kuzum kıyamam benimde daha test tarihim gelmeden kanamam başladı tutmadı diye düşündüm ama test tarihimde gördük beta hcg yi..çok zor çok stres valla..kaynananı duyma sakin..stres yapıyor bizi boyle..benim en son kanamam üzüntüden oldu 3 hafta kaynanamda kaldım elti her hafta geldi gitti bir domuzluk yaptı..hep dedim en son yaptığı hareket yüzünden sınır krizi geçirdim orda..aslında kaynanama kızdım..bana herşeyi söyleyen kari buna birşey demedi diye..yaptığını gördüğü halde kulak arkadi yapıyor diye..sadece bana yemek yapıp yatırmak sorun degilki..stres sıkıntı da üzüntüye de sokmaması lazim çevrenin..doktorlar hep öyleci düşecek ise kimde birşey yapamaz diyor benimki iğne bile vermiyor istirahat diyor..Tüp bebek doktorumu aradım iğne verdi nurdaki ne sormadan yaptırdım valla..2 haftadır annemdeyim..eşime kalsa nedende hep annemde geliyormuş kanama..anamda kimse gelip bana laf ettiği yok sadece esim sinir ediyor..yorma kendini..temizlik vsyapma bol bol da yat ..olmadı başka doktor bul benim bu 4.gebeligim olduğu için esim azcik evde dolandimmi kızıyor yat diyor..biliyorki psikolojim bozulcak depresyona gircem..hayattan vazgeccem..o yüzden kaldırmıyor eve bile götürmüyor..eşinle güzel güzel konuş..o ne diyor annesine peki..Bende hep
Canim ben hamileligmi ogremdgmden beri var bide beni dusun..gittim doktora ay manyagn teki cikti bosuna masraf yaptik diyo ilaclari birak progestani cok kullanmisin dusecegi varsa dusersok oldm kaynanamda naz yaptigimi abartigimi dusundu doktor yuzunden esime dio naz yapiyo ben ne aci cekiom halbuki ay su 9 ay gecseydi
bu kadar zorlu süreç yaşadıysan öyle stresli ortamlardan uzak dur cnm.Ahh kuzum kıyamam benimde daha test tarihim gelmeden kanamam başladı tutmadı diye düşündüm ama test tarihimde gördük beta hcg yi..çok zor çok stres valla..kaynananı duyma sakin..stres yapıyor bizi boyle..benim en son kanamam üzüntüden oldu 3 hafta kaynanamda kaldım elti her hafta geldi gitti bir domuzluk yaptı..hep dedim en son yaptığı hareket yüzünden sınır krizi geçirdim orda..aslında kaynanama kızdım..bana herşeyi söyleyen kari buna birşey demedi diye..yaptığını gördüğü halde kulak arkadi yapıyor diye..sadece bana yemek yapıp yatırmak sorun degilki..stres sıkıntı da üzüntüye de sokmaması lazim çevrenin..doktorlar hep öyleci düşecek ise kimde birşey yapamaz diyor benimki iğne bile vermiyor istirahat diyor..Tüp bebek doktorumu aradım iğne verdi nurdaki ne sormadan yaptırdım valla..2 haftadır annemdeyim..eşime kalsa nedende hep annemde geliyormuş kanama..anamda kimse gelip bana laf ettiği yok sadece esim sinir ediyor..yorma kendini..temizlik vsyapma bol bol da yat ..olmadı başka doktor bul benim bu 4.gebeligim olduğu için esim azcik evde dolandimmi kızıyor yat diyor..biliyorki psikolojim bozulcak depresyona gircem..hayattan vazgeccem..o yüzden kaldırmıyor eve bile götürmüyor..eşinle güzel güzel konuş..o ne diyor annesine peki..
Oyyy teyzesiiii minnoşum iyi vallahi antalya'daki doktor amcası pipişini göremedi. Göster oğlum pipini amcana dediysemde yok :)) Görümcem doğum yaptı çok şükür sezeryan oldu, bebiş aşağı inmemiş. Dualarınız işe yaradı vallahi :)) Sen de ne var ne yok :) 2'li testin ne zaman doktora ne zaman gideceksin bakalım :)Kuzmmm hosgeldinnnn dogum yapti mi gorumcen dua ettm ins kabul olmustur sen naslsn yakusuklu nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?