2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebek yasitlarindan daha boylu poslu demek ki :) benim de 2 gun onden gidiyor. Zaten haftasini usg direkt boyuna gore hesapliyor. Cinsiyeti ogrenirsen yaz mutlaka. Ben de 12+4te gidicem. Senin belli olursa kendj adima da umutlanabilirim:)

Tatlımmm öle mii oluoo?? Anne ve babasına çekcek demekki :)) ben 1.78 eşim 1.90 :))
Cinsiyeti öğrenemedim daha doğrusu sölemio doktorumm 3hafta snraya çağırdı pufff ben bekleyemem kii haftaya başka doktora mı gitsem acaba

Maşşallah çok iyi bakmışsın bebeğine oyyyyy mışıl mışıl uyusunda büyüsünnnnnn teyzeside dötünü yesin inşallah gösterir cinsiyetini..

Tek manyak ben değilmişim bu konuda. Bak şimdi sevindim. Elimden gelse her hafta dra gitcem

Maşşallah çok iyi bakmışsın bebeğine oyyyyy mışıl mışıl uyusunda büyüsünnnnnn teyzeside dötünü yesin inşallah gösterir cinsiyetini..
Ayyy ii baktığım için mii öle oluo kuzummm bende pek bişi yiyemiom besleyemiorum yavrumu diye üzülüodum çooolkk mutlu oldummm
Yesin teyzoşları onuu :))

Merhaba herkese
Epeydir gelemedim
Gecen hafta kontrolum vardi 11.hafta
Ense kalinligi normal cikti cok sukur
İkili taramayi yaptirmadim
5 cm olmus boyu minicik ellerini kollarini salliyodu.
Ayin 20sinde bi sonraki randevu cinsiyeti ozamana belli olur diye umud ediyorum

Kizlar bide grip oldumkii offff
Burnum tikali hapsiriyorum halsizlik geniz akintisi mide bulantisi valla zorluyo
Tavuk suyuna corba yapiom napsamki baska oglanda hasta ama o ilac alabildiginden bugun daha iyi

Kuzmmm hosgeldinnnn dogum yapti mi gorumcen dua ettm ins kabul olmustur sen naslsn yakusuklu nasil

Ahh kuzum kıyamam benimde daha test tarihim gelmeden kanamam başladı tutmadı diye düşündüm ama test tarihimde gördük beta hcg yi..çok zor çok stres valla..kaynananı duyma sakin..stres yapıyor bizi boyle..benim en son kanamam üzüntüden oldu 3 hafta kaynanamda kaldım elti her hafta geldi gitti bir domuzluk yaptı..hep dedim en son yaptığı hareket yüzünden sınır krizi geçirdim orda..aslında kaynanama kızdım..bana herşeyi söyleyen kari buna birşey demedi diye..yaptığını gördüğü halde kulak arkadi yapıyor diye..sadece bana yemek yapıp yatırmak sorun degilki..stres sıkıntı da üzüntüye de sokmaması lazim çevrenin..doktorlar hep öyleci düşecek ise kimde birşey yapamaz diyor benimki iğne bile vermiyor istirahat diyor..Tüp bebek doktorumu aradım iğne verdi nurdaki ne sormadan yaptırdım valla..2 haftadır annemdeyim..eşime kalsa nedende hep annemde geliyormuş kanama..anamda kimse gelip bana laf ettiği yok sadece esim sinir ediyor..yorma kendini..temizlik vsyapma bol bol da yat ..olmadı başka doktor bul benim bu 4.gebeligim olduğu için esim azcik evde dolandimmi kızıyor yat diyor..biliyorki psikolojim bozulcak depresyona gircem..hayattan vazgeccem..o yüzden kaldırmıyor eve bile götürmüyor..eşinle güzel güzel konuş..o ne diyor annesine peki..

bu kadar zorlu süreç yaşadıysan öyle stresli ortamlardan uzak dur cnm.

Kuzmmm hosgeldinnnn dogum yapti mi gorumcen dua ettm ins kabul olmustur sen naslsn yakusuklu nasil
Oyyy teyzesiiii minnoşum iyi vallahi antalya'daki doktor amcası pipişini göremedi. Göster oğlum pipini amcana dediysemde yok :)) Görümcem doğum yaptı çok şükür sezeryan oldu, bebiş aşağı inmemiş. Dualarınız işe yaradı vallahi :)) Sen de ne var ne yok :) 2'li testin ne zaman doktora ne zaman gideceksin bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…